2014 Yarenleri! :)

Brnde bu hafta vardiyadayım kuzu :)) iş güç aynı birde spora başladım sıkı gireyim diyorum balım :)
Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktıı :110: Ayva ayva duruyo yaa:110:
ben de seni özledimmm bebeğimmm :KK15: napıyorsunnnnn
İyim kuşum napiim yaa çalışıyorum hastanedeyimmm.. Sen naporsun beybiiitoooo?
Kuzucuklar günaydııııınnn hatta tünaydıııın :) bugün 2015 in ilk askerlerinin yerleei belli olduuu :) bana noluyo bilmem amaa heyecanlandm ben de :) aşkitomun yerini öğrendiğimiz günü hatırladımm :)
belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beee:KK53:

Ohh ne güzel canımm:KK51: ama o gün bunun tüm sevenlerin birleştiği günle kutlamak da var :KK51:
4 şubat da mı gelior yanına canımm :D

Sen nerde oturuyorsun ki tatlım o_O

Kuzum aynen öyle biliyo musun ben ilk sene 6 ders bırakmış insanım şu an 2 dersten düşük not alma ihtimalim var diye kederleniyorum :KK53::KK53: ne hallere geldik tillililililililili:rolleyes::rolleyes:
yok canim ben 31 ocak gidiyorum ama safagimiz 8 :KK68:28 ocak dönüyo benim bitanemmmmmmm :KK22::KK68:

Harikasın bebeğim yaa bnmde göbişe bi çare bulmam lazım azıcık çıktıı :110: Ayva ayva duruyo yaa:110:

belli olmuş muuuuu? Hani yeni yarenler nerdeee hani gelmemiş mi dahaaa? Gelmiycekler miii? Gelsinler beee:KK53:
Olmuş bebeğim olmuş ama yeni yarenler yoklar yahuuıu,gelseler de onlarda motive olsak biz de :)

ben de çalışıyorum fıstığımm aynen devammm :KK53:

:KK51: sana söylemedim dimi iptal oldu kuzucum o
bakalım komutanımız ben izinden geleyim sen gidersin demiş biraz daha beklicez bebeğimmm
Hayırlısı olsun kuzucum yaa azcık daha sıkarız dişimiziiiii:KK51: Rabbim sağlık versin yeterki:KK51:
bende seni severiiiiim :KK37:
Hîhihihihihi:KK48: E bende sseni severiiiiim:kk77:

Bebiş el emeği demek îstemiştim buarada emeği yazmışım:KK48:

Bana memleket, bana su, bana tat, bana uyku, bana rüzgar gibi gelen sevgilim
Gülüşünü küçük bir çocuktan alan yastıkta başının bıraktığı ize kurban olduğum
Eser durursun hafızamda ve orda hiçbir şey yok senden önceme ve sana ait olmayan
Son hayalim ne güzel şey seni sevmek..

:KK68:
çok özledim kızçeler çook:KK61:

Bana memleket, bana su, bana tat, bana uyku, bana rüzgar gibi gelen sevgilim
Gülüşünü küçük bir çocuktan alan yastıkta başının bıraktığı ize kurban olduğum
Eser durursun hafızamda ve orda hiçbir şey yok senden önceme ve sana ait olmayan
Son hayalim ne güzel şey seni sevmek..

:KK68:
çok özledim kızçeler çook:KK61:
Al benden de okadar be kuzucuuukkk:cry: Bende çoooooook özlediiiiimmmm:mad:

Back
X