2014 Yarenleri! :)

Heeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kız:KK53: Kız senide seviyom ben.. Yeşim hanımı sevmiyorum işte hıh:63: Gitsin kasmayan vatsapmıdır matsapmıdır ne karın ağrısıysa onda mutlu mesut yaşasın:63::KK53:Şımardım bakk:rolleyes:

Tamam ben gidiiiiiim o zaman :KK61:

Heeee o süpürge makineleri çok şapşiydi yaaa ses çıkartıyodu denişik denişik dimi kız:KK53: Kız senide seviyom ben.. Yeşim hanımı sevmiyorum işte hıh:63: Gitsin kasmayan vatsapmıdır matsapmıdır ne karın ağrısıysa onda mutlu mesut yaşasın:63::KK53:Şımardım bakk:rolleyes:
Hüüüüüpp yapıp çekiyodu hepsinii :D yazık denizim yaaa sevelim yeşimi de bombabomba.com umuz o topiğimizin :)

Biz de 4 şubat için istemiştik bebeğimm ama komutanımız izne çıkıcakmış o nidenle sıramızı bekleyecez :oops: Buna şükür.. Sevdicek de geleyim de yeşim bekleriz biraz daha diyor ben de haklısın aşkitom dedim :KK60: Başağımmm birşey kalmamış ya 10 güncükk :oops:
ewet bitanem gelsinde 10 gun once 10 gun sonra farketmez, az daha sabir sari şekerimmm... ewet ya saka maka çok az kaldı, ay şimdiden heyecanliyim..ilk bulusmamiz sanki

ayy inşallah kuzum Allahın izniyleeEn Büyük TÜRKİYE

hahah ay deli kızz yaaa 95liyim yaa ben anam bir acayibime gitti şimdi benim ilkokul arkadaşlarımdan falan illa gidenler olacaktır anam ne çabuk büyüdük ya:KK48:
Amaaan gitsinler onlar gitsin ki bizim aşkolar gelsin :D en baştada siz askeriyeden çıkın gidin aşkitom gelsin :D

ewet bitanem gelsinde 10 gun once 10 gun sonra farketmez, az daha sabir sari şekerimmm... ewet ya saka maka çok az kaldı, ay şimdiden heyecanliyim..ilk bulusmamiz sanki

Bu askerlik sabretmeyi o kadar güzel öğretiyorki :KK51::KK53: İnan bana heyecanını hissedebiliyorum ben daha şimdiden heyecanlıyım çünkü :oops: Kaça bölceksiniz izni bebeğimmm

Back
X