• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Üst devrelerde yedekler var canım :))

Kuzum mayısta kesın son durum çıkacak ama durum düşecek gibi duruyor bu yıl. Tam seçim zamanı birde ben çok ümitliyim inşallah düşer :)
Seçim zamanı diye bunun reklamını yaparlardı diye düşünüyorum.. İnşallah düşer ya

Kızlar çok iyi geldiniz bana ya :) birbirimizle burda dertleşelim gülelim .. bende haftaya şafak sayıcam off off :cry:

Senin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)

Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar :KK70:
ıyı yapsnlar yoksa zaman gecmez kı :) evlılıge alıstırma deseydn evlndktn snrada yıkarsn evde:D

Senin ki de ustaya geçsin o da alır canım merak etme :)

Aynen canım boşuz diyor cezaevide tadilatta olunca hafta içi 3-4 saat eğitim geriye kalan vakit boşlar bazı zaman bulaşık yıkıyorlarmış o kadar :KK70:

İnşallah alır o bi adım atarsa tabi :oops::KK25:

devamlı gel sekerım bn 5ayımı verdım buraya :KK70: cok ıyı gelıyor cıddı anlamda cok ıyı arkadaslıklar krduk cok sukur:)
5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana

Back
X