• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan :D demedm yanı

5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan :KK70: demedm yanı
Kuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d

5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan :KK70: demedm yanı

Benimkide bilmiyor buraya yazdığımı kötü birşey yapmıyoruzki zaten :KK76::110::KK49:

:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya

şubatta gidicekti aslında sonra bişiler oldu bende anlamadım martta gidicekmişim dedi sevindim tabii :)) 20 martta yolcu 21inde teslim olcakmış abisi dedi ..

Back
X