- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
bnm kı de afedersın kıcını kaldırmazdedim de çok beklersın diyorgerçi kıyamaz o bana kahvemı çayımı bile o yapar onlara gittiğimde hep canım yaaa :)
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnm kı de afedersın kıcını kaldırmazdedim de çok beklersın diyorgerçi kıyamaz o bana kahvemı çayımı bile o yapar onlara gittiğimde hep canım yaaa :)
![]()
Ha maşallah döktürdünbı soz dha vardı unuttm bakaha buldum .beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır
![]()
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılan5 aymı bayada olmuuş :)) evet çok iyi geliyor e sevdicekleriniz biliyorlarmı burda olduğunuzu.. ben burdayım ya çok sevdim çok iyi geldi bana
Yok yapar benım kı :) Bir dediğimi iki etmez oy oy özlediiiiiiiiiiiiiiimbnm kı de afedersın kıcını kaldırmazhayatta yardm etmez etsede keyfı geldıgnde
![]()
bnmkı hıc sevmez sporu tombıs benımkı :)
Kuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılandemedm yanı
şşşşşş ayıp edıyon ha ben dıyorumHa maşallah döktürdün![]()
![]()
![]()
Bende maşallah dedim canııım ::şşşşşş ayıp edıyon ha ben dıyorumD:
tamam tatlım atyorumKuzum bana özel olarak direk mesaj atsana bi bişey sorucam ben atmayı öğrenemedim daha :d
5ay nasıl gectı bıde bana sor :) bnm sevdcek bılmıyor demedm hıc burayı smdı basıma ususur hadı erkek bırı geldı kız nıckyle falan fılandemedm yanı
Beklıyorum kuzum D:tamam tatlım atyorum![]()
aman bılmesınler bırseyıdeBenimkide bilmiyor buraya yazdığımı kötü birşey yapmıyoruzki zaten![]()
Eksik kalsınlaraman bılmesınler bırseyıde![]()
aman bılmesınler bırseyıde![]()
:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms yaevett :))
Bildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya
:)) senın kı bu haftamı gıdıyordu demıstn bn subatta gıden askerler bıttıgını dusunyordum dha gıtmıyen varmyms ya
valla yaa keşke şubatta gitseymiştiBildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile![]()
Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bilevalla yaa keşke şubatta gitseymişti![]()
Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bile![]()