- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Oyle canım :)hayırlısı buymuş artık :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle canım :)hayırlısı buymuş artık :))
aynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyorBildiğim kadarıyla şubattakiler acemiyi bitirdi bile![]()
anladım hayırlısı olsun ha bı ay erken ha bı ay fazlaşubatta gidicekti aslında sonra bişiler oldu bende anlamadım martta gidicekmişim dedi sevindim tabii :)) 20 martta yolcu 21inde teslim olcakmış abisi dedi ..
Evet bende ilk başta ona şaşırdımaynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyor![]()
Öyle deme belki de hayırlısı buydu :)Benımki normalde 2014 şubatta gıdecektı tecilliydi bu yıl bozdu geçen yıl gıtseydı şimdiye gelmıştı bile![]()
aynen bende sasırdmEvet bende ilk başta ona şaşırdım![]()
Oyle tabi sonuçta beklenmesı gerekiyor :)Öyle deme belki de hayırlısı buydu :)
kız bnmkıde tecıllıydı yoksa oda gelırdı bn dedm ha o kadar gıt gıt dınlemedıOyle canım :)
aynen valla acemılıgı bıtırdı daha gunesınkı sonradan gıdıyor![]()
Mayısta da gidecek demi alt devreleraynen bende sasırdm![]()
tabikide senin dediğin gibi beklemek farz :))Oyle tabi sonuçta beklenmesı gerekiyor :)
Yok yok benım ki gelecek bir ay sonrada senınkı korkmasevineyimmi üzüleyimmi bilemedim a kızlarr :))) benim ki baya geç gidicek sizinkiler gelirken ben daha yeni yeni yarılamış olcam kızlarrbişiler oluyor bana :))
Dinlemezler illa onların dediğikız bnmkıde tecıllıydı yoksa oda gelırdı bn dedm ha o kadar gıt gıt dınlemedı![]()
sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim a kızlarr :))) benim ki baya geç gidicek sizinkiler gelirken ben daha yeni yeni yarılamış olcam kızlarrbişiler oluyor bana :))
ne güzel iştee gelicek görüceksin onuu benimde yeni uçmuş taze olucak orda :))) ben daha yeni şafak sayıcam kendimi çok kötü hissettim yahuYok yok benım ki gelecek bir ay sonrada senınkı korkma![]()
aynen odun kafalı ısteDinlemezler illa onların dediği![]()
Aramızda 37 gün var fazla yok :)ne güzel iştee gelicek görüceksin onuu benimde yeni uçmuş taze olucak orda :))) ben daha yeni şafak sayıcam kendimi çok kötü hissettim yahu![]()
sakın ol kız bsey olmaz alısırsn zamanla bnde basta oyle derdm hep :)
aynen kuzum mayısta mayıs geldımmı 4ayım kalıyor o zamn da cok sukur :)Mayısta da gidecek demi alt devreler![]()
Kütük kütükaynen odun kafalı ıste![]()