- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
Atsana bi tane damla çok iyi analiz eder insanları :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atsana bi tane damla çok iyi analiz eder insanları :))
INSALLAH canım sızın fotonuz yok mu kat gorelım![]()
dmı bızden cok dedıkodu yaparlar kızErkekler gelince onlarada bi topik açalım askerlik anılarını konuşsunlar![]()
![]()
yok vallaha gormedm ben resm falan canımgeldimi resim ilk defa yapıyorumda bunu :))))![]()
Aynen valladmı bızden cok dedıkodu yaparlar kız![]()
Profile koy canım :)yok vallaha gormedm ben resm falan canım
gordum cnm MASSALLAH senın yasın kac 15 16 gıbı duryon
:))) küçük çıkmışım aslındaa :)))))) maşallahh diyimmgordum cnm MASSALLAH senın yasın kac 15 16 gıbı duryon![]()
kac kı yasın cnm:))) küçük çıkmışım aslındaa :)))))) maşallahh diyimm
18 canım lise sonum :)kac kı yasın cnm
kız kacak nerdesın bakalım ozledım senı duham gelmıyon hıc :/Güzellll yarenlerrr :) damlaaaaaammmmm :)
(Şimdi demeyin neden böyle diye çnkü damlatoşla mazimiz var sizi hiç tanımıyorum tanışalım ama hemen :) )
O zaman ilk ben tanışayıım :) Ben fatmanur izmirde yaşıyorum muhasebecıyıım :))Güzellll yarenlerrr :) damlaaaaaammmmm :)
(Şimdi demeyin neden böyle diye çnkü damlatoşla mazimiz var sizi hiç tanımıyorum tanışalım ama hemen :) )
anladım canım :)18 canım lise sonum :)
Burda daha küçüksün canım :)18 canım lise sonum :)
bende güneş boludan yaş 18 :) memnun oldummGüzellll yarenlerrr :) damlaaaaaammmmm :)
evet bende anlamadım bi küçük çıkmışımm :)))))Burda daha küçüksün canım :)
aynen valla 15 gıbıBurda daha küçüksün canım :)