• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

anladım balım ama bence kopruyu gecene kadar ayıya dayı demek lazım o yuzden ara sen buyugun netıcede o senden bekler hep ıllakı acar baktın acmıyor aramazsn
Kız bi kaç kere öyle aradım da küçük oğluna verdi annem yok dedi arkadan sesi geliyordu kapmaya çalışıyor anlamadım yanındayken gelinim gelinim yanında değilken böyle çözemedim

yok canım benim önemli değil :) benim oraya gelmemi istiyor heralde bi şekilde ima ediyo :KK28:şimdilik ses çıkmıyo ondan bakalım o bide şöyle düşünüyo sanırım ben hep adım attım o bana atmadı flan oysaki yanılıyor yanlış atıyor adımı
Özelden attığını uygula sen :)

Kızlaaaaaarrrr heyecan doruktaaaaa:KK71:Tüm hazırlıklarım tamam çok şükür.. Yatmadan iyi geceler diyim dedimmmmmm:p Öpüyorum hepinizi kızlaaaaaaarrrr, yarınnn güzel bi gün olucak allahın izniyleeeeeeee.. Kendinize iyi bakınnnnn:KK25:
ay balım benım yaaaa sevındm adına cooook vallaha :) ayy hadı hayırlısı gozun aydın smdıden kuzum benm

kız ne hazırlığı ben kaçırdım olayı:KK48::KK48:

hayırlı teskereler olsun kuzum yaa geçecek Allahın izniylee

hadi hadi bekliyoruz valla tez zamanda:KK48::KK48: hep öyle bebeğiim çok şükür halimizeEn Büyük TÜRKİYE
AMIN tatlım kuzum safak kactı senın kz safak tablosu yapmıoz artk haa :D

Back
X