- 13 Ağustos 2014
- 5.619
- 2.480
- 448
hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsinhosgeldn sekerim naslsn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsinhosgeldn sekerim naslsn:)
ne sirin kiz bu :))Eki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum![]()
Ben kışın dışarı sermiyom kızzzx:) kaloriferle daha çabuk kuruyo içerdeee:) dışarısı zaten kömür mömür kokuyooo:)tabi kiz gelirim havada isindi zevkle srrerm kisin donyordum cikmaya camasr icin![]()
bnde iyiym cok sukur kuzum safak kac oldu:)hb tatlim iyiyim cok sukur ..sen nasilsin
Çooookll tatlııııı balımmmmmmm:) düşünceli göksel eniştereeee:)Eki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum![]()
kendini yollamis goksel banane sirin kiz bu :))
bizm burasi hep bahceli kuzum pek ev yok o yuzden hep disari balkona seryorz:))Ben kışın dışarı sermiyom kızzzx:) kaloriferle daha çabuk kuruyo içerdeee:) dışarısı zaten kömür mömür kokuyooo:)
atarsa 107bnde iyiym cok sukur kuzum safak kac oldu:)
hahahakendini yollamis goksel bana![]()
Bende iyi bebegim ne olsunne olsun canim ya ayni :) senden
MASSALLAH cok azalmis kuzum:)atarsa 107![]()
nasil gecyor bnde zaman durduBende iyi bebegim ne olsun
Hoşgeldin baaaalll:)
ihihihihi iyiyim kara üzümümmm, fındık tanemmmm sen nasılsııın?
damlacanımmmnmmm:) naber balımmm:)
Bahçeli evlere bayılırımnmmmm:) çiçekler böcekler ohh misss:)bizm burasi hep bahceli kuzum pek ev yok o yuzden hep disari balkona seryorz:))
saol balimmmm:)Çooookll tatlııııı balımmmmmmm:) düşünceli göksel eniştereeee:)
Ya hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizinasil gecyor bnde zaman durdu![]()
saftirik diyo ki benim parfumumu sık arada bn gibi dusun sarilhahahauyu bunla kuzum sar eniste gelene kadsr
![]()
Ayyyyy çok güzel canimmsin hadi iyisin heeeeEki Görüntüle 1516942 goksel bana bunu yollamis kuzum![]()
ay ne demezsn kz gecen yaz ustume karafatma dustuBahçeli evlere bayılırımnmmmm:) çiçekler böcekler ohh misss:)
iste gelene kadr oyle yap saril idare et kuzu hahahsaftirik diyo ki benim parfumumu sık arada bn gibi dusun saril![]()