- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
Eveetthahahah aynen detayliniste :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveetthahahah aynen detayliniste :)
Kuzum ben senin safagi anlamadim 245gun sonra hangi ay ayin kaci oluyor ona baktinmi sen, ben internettekini hesapladim inanamiyorumdaAynen vallaKaldı 245 teyteytey
![]()
tabi kiz 7ayim gitto ha dile kolayEveettarada morelimiz bozulsada gecen zamani gordukce insan sukrediyor kiz :))
Yok kuzum doğru bu merak etmeKuzum ben senin safagi anlamadim 245gun sonra hangi ay ayin kaci oluyor ona baktinmi sen, ben internettekini hesapladim inanamiyorumda![]()
E tatlim hic izin kullanmiycakmi bundan sonra ,izin kullanmazsa cok cok iyi olur tabii :))Yok kuzum doğru bu merak etmeOcak başına denk gelıyor izin kullanmadığı için
Kı muhtemelen ocak başı gelecek :)) O yüzden doğru
![]()
Kullansın canım ya 365 günün yanında 19 gün beklemek nedır kı beklerım valla :))E tatlim hic izin kullanmiycakmi bundan sonra ,izin kullanmazsa cok cok iyi olur tabii :))
Bizim daha 2 ayimiz gitti gecer be amannn gecerdir kiz cok pozitifim genetabi kiz 7ayim gitto ha dile kolay![]()
E o kadar bekledikten sonra 19 gun nedirkii kuzum e kullanirsa ocak ortasindami gelicek 1 ay erkenden yaniKullansın canım ya 365 günün yanında 19 gün beklemek nedır kı beklerım valla :))
pozitif ol zaten kz negatf olma:)Bizim daha 2 ayimiz gitti gecer be amannn gecerdir kiz cok pozitifim gene![]()
E o kadar bekledikten sonra 19 gun nedirkii kuzum e kullanirsa ocak ortasindami gelicek 1 ay erkenden yani
evet canım öyle olcaak bakalıımpozitif ol zaten kz negatf olma:)
Bazen negatif olabiliyorum hasretten dolayi ama iste iyi olmaya calisiyorum stres yaparsam kafaya cok takarsam gecen sene cikardigim gibi yine zona cikaririm amaninn Allah korusuunpozitif ol zaten kz negatf olma:)
Kuzum bosver bunu ya bosuna umutlandik hic yanievet canım öyle olcaak bakalıım
http://www.coruhpostasi.net/ozel-haber/askerlik-dustu-mu-askerlik-ne-zaman-dusecek-h519.html kızlar yine ben birşey buldum![]()
elnden geldgnce takma bnde ozledm 3aydir gormuyorm ama yapacak bse yok:)Bazen negatif olabiliyorum hasretten dolayi ama iste iyi olmaya calisiyorum stres yaparsam kafaya cok takarsam gecen sene cikardigim gibi yine zona cikaririm amaninn Allah korusuun![]()
Hala araştırıyorum napıyımKuzum bosver bunu ya bosuna umutlandik hic yani
Aynen canim elden bisi gelmezz 39gun sonra sonra kavusuyon kizelnden geldgnce takma bnde ozledm 3aydir gormuyorm ama yapacak bse yok:)
Canim boyle arastirdikca daha cok umutlaniyorsun sonra bos o yuzden bakma yani dusersede duser bakalimHala araştırıyorum napıyım![]()
Amaaan neyse ben gidiyorum kuzucum öptüm iyi geceler yatın sizdeee damla yarın işin var güneş senınde okuluuun gezmeyın fazlaCanim boyle arastirdikca daha cok umutlaniyorsun sonra bos o yuzden bakma yani dusersede duser bakalim
he kizz cok sukur smdi 39gun bana gecmez:)Aynen canim elden bisi gelmezz 39gun sonra sonra kavusuyon kiz
tamam canim benim bende simdi yaticaktim kitap okuyorum :)) tabi kiz gelirim sende gel hadi optumAmaaan neyse ben gidiyorum kuzucum öptüm iyi geceler yatın sizdeee damla yarın işin var güneş senınde okuluuun gezmeyın fazla![]()
yarın akşam yine geliin :)
baybaaay kuzuuum :))))))) gelırıımtamam canim benim bende simdi yaticaktim kitap okuyorum :)) tabi kiz gelirim sende gel hadi optum![]()