- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sankibende iyi canım 60 olmuş şafağınız az kaldı gözün aydın![]()

100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaaatarsa 159 kizz:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sankibende iyi canım 60 olmuş şafağınız az kaldı gözün aydın![]()
100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaaatarsa 159 kizz:)
yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)ne zormuş plakalar kızz zaman durdu sanki
100 ler daha çabuk geçiyor plakalara göre kuzucum yaa![]()
inşallah öyle olur kuzum :)yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)
iyiyim canım sağoll sen nasılsınn?iyi aksamlar canim naslsn
bende iyiym.cok sukur kuzumiyiyim canım sağoll sen nasılsınn?
evet çok çok yavaş geçiyor canım yaaGünler ne kadar yavaş geçiyor yaa özledim çok![]()
aynen keske izne geldgnde yavas gecseevet çok çok yavaş geçiyor canım yaa![]()
o zaman da göz açıp kapayana kadar geçiyor inadınaaynen keske izne geldgnde yavas gecse
yok canim bana gore su 100ler gecmek bilmedi eminm olakalar dha kolay gecer bana:)
sus kz ayni gectgi yok :)hepside aynı gecıo konsmayın :))))
aynen oyoe balim cok sukur gene bzm ay 12 ay:)o zaman da göz açıp kapayana kadar geçiyor inadına18 ay nasıl bekliyormuş insanlar eskiden aklım almıyor
![]()
sus kz ayni gectgi yok :)
aynen oyoe balim cok sukur gene bzm ay 12 ay:)
inşallah bize de öyle geçer kuzumhahahaha bana hepsı aynı pırrrrrrrrr dıye gectı :)))))))
inşallah bize de öyle geçer kuzum![]()
AMIN sagol kuzum darisi size olsun :)
nasil geride biraktin kiz
gecmiyor kiz bak bn 100lerdeym bi bitmedi lanet.![]()
:) hadi bakim 100ler bttimi rahatlarz kuzum iyiym cok sukur seni sormali?Bitti yani tatlım o anlamda dedim
Ayy bizimde 100 e az kaldı bitsin bitsin tatlım
Napıyosun nasılsın bakyım :)