- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.561
çok iyi yapmışsın yani bişey istiyorlarsa taşın altına ellerini koyacaklar..
ne kadar güzel maşallah size çiçekler falan iyi düşünmüş
aynı bende senin taktiği uygulamazsam görür o
Bunların beyaz altın olanı evet güzel olabilir canım sarı pek sevmiyorum ama modeller güzelmiş
benim tek taş vardı hatıra olarak:)
kelepçe türü bişey al o zaman ama çok sönük bişey olmasın ne biliyimgelin olduğun belli olsun azıcık
Benim de tek taş var ama bilezikte istiyorum hatıra olarak =) Canım gelin olduğum nişanda takacaklarıyla olsun sözde kibar bir şey yeterli çünkü ben sürekli takmak istiyorum
Aynen canım ona bıraksam teklif falan etmezdi o bende çok istiyordumSözde tektaş alacağına evlenme teklifi ederken aldı işte alt tarafı
Uygula canım valla hatta babana söyledikten sonra ben babama söyledim ama daha teklif falan alamadım de bakalım ne diyecek
ben de lil gibi düşünüyorum, kimsenin bilmesine anlamasına gerek, ben bileyim yeter
:)))))))) evet bende beğendim :))bunlar hem ağır hemde senin dediğin gibi kibar duruyor:)Allah tamamına erdirsin canımseve seve al, güle güle kullan inşallah :)
al birini vur ötekine aynı benimki işte
ama duurr artık sessiz kalmak yok alsın yüzüğümü kaç sene oldu yaa
ben de lil gibi düşünüyorum, kimsenin bilmesine anlamasına gerek yok, ben bileyim yeter
ben var anlamamak ne dediğini:26:
Amin canım sağol =) Eee sen nişanlımısın evlimisin kaç yaşındasın nerdensin hiç bilmiyoruz
niaşnlı o nişanlıı, 25 yaşında, benim gibi asker yareni, kpss çalışıyo
Sen iyi bile dayanmışsın ben elli kere söylerdim senin yerinde olsamHadi söyle demeyi biliyorsa yüzük almayıda bilecek işte o kadar
Beni bu topik çok fena gaza getiriyor hadi hayırlısı
aslında bi kaç kere söyledim böyle isteksiz konuştu..yok bi yüzüğe o kadar para verilir miymiş bilmem ne..bilmiyorum belki de beni kızdırmak için söyledi..
bende sinirlendim açmıyorum o konuyu keyfi bilir..gidip kendine milyarlık tel almayı biliyor
Kızdırmak içindir o canım o zaman hiç açma konuyu bakalım zamana bırak şimdilik =)
Benim sevgilim askerdeyken karar vermiş almaya geldi çalıştı para biriktirdi öyle aldı :) Sonra arada yüzüğüme bakıyor Ben bunamı verdim o parayı diye taşı da küçük ya bakıp bakıp iç geçiriyordu bende aynen aşkımmmmmm buna verdinn çok da güzel ki deyip bir öpücük konduruyordum yanağına =) En son geçen buluştuk yine tuttu elimi yüzüğüme bakıyor ne o yine buna o parayı nasıl verdim diye mi düşünüyorsun dedim yok aşkım onun acısı geçti artık dediYerlere yattık gülmekten Kızdırmaya bayılıyor o yüzden yapıyor bende alıştım artık beraber gülüp eğleniyoruz
Kızdırmak içindir o canım o zaman hiç açma konuyu bakalım zamana bırak şimdilik =)
Benim sevgilim askerdeyken karar vermiş almaya geldi çalıştı para biriktirdi öyle aldı :) Sonra arada yüzüğüme bakıyor Ben bunamı verdim o parayı diye taşı da küçük ya bakıp bakıp iç geçiriyordu bende aynen aşkımmmmmm buna verdinn çok da güzel ki deyip bir öpücük konduruyordum yanağına =) En son geçen buluştuk yine tuttu elimi yüzüğüme bakıyor ne o yine buna o parayı nasıl verdim diye mi düşünüyorsun dedim yok aşkım onun acısı geçti artık dediYerlere yattık gülmekten Kızdırmaya bayılıyor o yüzden yapıyor bende alıştım artık beraber gülüp eğleniyoruz
kim benmii nerdern çıkardın kpss yi şimdi
Allah tamamına erdirsin tez zamanda da kavuştursun inşallah :) Çok güzel enerjisi var da o yüzden merak ettim
kpss kaderimiz aynıymış onunla bende şuan hem ders çalışıyorum hemde sizle konuşuyorum
ben pırlanta istemiyorum yaa :26: bana gereksiz bi masraf geliyor :26: normal taşlı beyaz altın bi tektaş yeter bana
ben pırlanta istemiyorum yaa :26: bana gereksiz bi masraf geliyor :26: normal taşlı beyaz altın bi tektaş yeter bana
ben iki işi aynı anda yapamıyorum
süpermiş bende güldüm burda onun lafına acıyı hissetmiyormuş iyi bişey
ya bence kendileri kullanmıyor ya, e bide küçük müçük bişey para vermeye kıyamıyorlar..ama saflar sonuçta manevi değeri var onların yüzüklerini parmağımızda taşıycaz o kadar düşünemiyorlar
kim benmii nerdern çıkardın kpss yi şimdi
anaaa beni sevmiş
Aminn ve aminnhepimizinkini inşallah :)
ben iki işi aynı anda yapamıyorum
ama güzel parlıyor be gizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?