- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.581
memnun oldum bende ondanhangi tür kpss illetine çalışıyorsun..ben A grubundan hazırlanıyorum
Evet çok pozitif enerjin var çok eğlenceli
ama güzel parlıyor be gizem
hihihi bende öyle diyordum canım ama o parıltılarını bir gördüm öyle hoşuma gitti ki birde ben küçük taş seviyorum o yüzden bizim iyi oldu böyleAllah gönlüne göre versin canım seninde
girmeyin kanıma uleyyynnnnn
memnun oldum bende ondanne mezunusun sen? Ben iktisat :)
girmeyin kanıma uleyyynnnnn
Durumu uygunsa girelim işte ne güzel pişman olmazsın bir ömür takacaksın sonuçta
bende uluslar arası ilişkilerama şuan iktisatla meşgulüm ne illet ders yahu hemen unutuyorum
yavaştan damardan vermeye başladık bilene
evet çok sıkıntı çıkarır kendileri hangi konuya çalışıyorsun, iktisada girişten başlayıp mikro-makroya yönel o zaman rahatlarsın biraz, çalışırken şekil çizmeye çalış soru çözerkende kolaylık oluyorbende uluslar arası ilişkilerama şuan iktisatla meşgulüm ne illet ders yahu hemen unutuyorum
evet çok sıkıntı çıkarır kendileri hangi konuya çalışıyorsun, iktisada girişten başlayıp mikro-makroya yönel o zaman rahatlarsın biraz, çalışırken şekil çizmeye çalış soru çözerkende kolaylık oluyor
mikro makro para banka çalıştım tekrar unutmamak için başa döndüm mikroda soru çözüyorum karışık..
zaten şekil çizmeye alıştım onsuz soru çözemiyorum ki
sen hangi derslere ağırlık veriyorsun:26::26:
iktisat, muhasebe ve maliye ye ağırlık veriyorum, iktisattan iyi net çıkarırsam ötekilere fazla ihtiyacım kalmacak sanıırım, yds ve iktisat ağırlığı fazla olan bir puan alsam yeter şu an
benim de muhasebem pek iyi değil bende hukuk iktisat maliyeye yükleniyorum bi 75 üstünü geçsem uzmanlıklar için yetebilir..
sen hangi uzmanlığı istiyorsun
bakalımm artık ne gelirse kabulumdüreğer ki pırlanta almış olursa, istemem diycek halim yokkk ama pırlanta olmasa da hiç problem deil yani, tektaşım olsun yeteeeer
Aynen bende öyle
AB uzmanlığı istiyorum ama bakalım kısmet olacak mı :/
Ankara dışında çalışma imkanı var mı bilmiyorum hiç
Tabiki canıım sevdiğin adamdan olacak kabul edilmez mi
eveeet, evlenme teklifi ve teklif ile birlikte tektaş gelsin de, tek hayalim o yani, pırlanta ya da normal taş hiç fark etmiyor
eveeet, evlenme teklifi ve teklif ile birlikte tektaş gelsin de, tek hayalim o yani, pırlanta ya da normal taş hiç fark etmiyor
yaa bende çok istiyorum ama öyle şaşalı tekliflerden istemem zaten utanırım
sade bi konuşma ve yüzüğümmmm:123: :119:
yok sanırsam ankarada bakanlık içi uzmanlıklar:26::26:
Seninde Allah gönlüne göre versin inşallah canımm
yaa bende çok istiyorum ama öyle şaşalı tekliflerden istemem zaten utanırım
sade bi konuşma ve yüzüğümmmm:123: :119:
Puf hayırlısı olsun :/ kafamı bi yere sokabileyim bari de AB olmasa da olur ne diyim:)
Benim ki gibi canım :) Bende öyle istemem diyordum hep utanırım sevmiyorum herkesin bana bakmasını zaten :) Güzel bir konuşma yaptı yüzük çiçek yetti de arttı bile
AB nin puanları biraz yüksek kendine güveniyorsan neden olması ankarada güzel..ama yeni bi şehir alışması tekrar tayinle geri dönmesi filan sıkıntı ama mecbur..kendi şehrimize atanmamız imkansız gibi bişey.
ne didi konuşmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?