- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.601
kısmetse evlenecemde yaşayacağım şehirde olması lazım işin :/ o 70-75 i görürüz inşallah, TOEFL a girmeyi düşünüyorum yükseltmek için İngilizceyi bakalım:/
AB nin puanları biraz yüksek kendine güveniyorsan neden olması ankarada güzel..ama yeni bi şehir alışması tekrar tayinle geri dönmesi filan sıkıntı ama mecbur..kendi şehrimize atanmamız imkansız gibi bişey.
ne didi konuşmada
inş inş hayırlısı..ab uzm 80-85 istediğini biliyorum ben ama:26::26:
Ben Senin yanında huzur buluyorum.. Biliyorsun sen benim hayalimdin şimdi gerçeğim kaderimsin.. . Seninle yaşlanmak aynı hayatı paylaşmak Bir ömrümü sana adamak istiyorum.. Eve geldiğimde kapıyı senin açmanı istiyorum.. Uyandığımda ilk senin o melek yüzünü görmek istiyorum.. Seni herşeyden herkesten daha çok seviyorum.. Ve seni hep mutlu edeceğime söz veriyorum.. Benimle Evlenir misin ?
Ben Senin yanında huzur buluyorum.. Biliyorsun sen benim hayalimdin şimdi gerçeğim kaderimsin.. . Seninle yaşlanmak aynı hayatı paylaşmak Bir ömrümü sana adamak istiyorum.. Eve geldiğimde kapıyı senin açmanı istiyorum.. Uyandığımda ilk senin o melek yüzünü görmek istiyorum.. Seni herşeyden herkesten daha çok seviyorum.. Ve seni hep mutlu edeceğime söz veriyorum.. Benimle Evlenir misin ?
vuhuuuuuuu
Bi gün sabah kalkınca yine mi sen be demesin
ben korkuyorum da bu konuda o yüzden didim
Hahaha orasını bilemem ama öyle derse alır karşılığını
evet hem İngilizce hem kpss puanında öyle istiyor :)
Ben AB olmazsa diye öyle dedim :) en azından cepte 75 olsun diye :/
eveeetçok güzel işte tamda istediğimz bu kadarcık işte..
olur olur inşallah Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin
Ben ağlıyordum o sırada yüzüm olmuş sırılsıklam cevap veremiyorum sonra akıl ettim de eeevveeett dedimSizede nasip olur inşallah canım
hiç sanmıyorum..şimdi telde konuştuk yine annen ne zman söyleyecek bi an önce evlensek dedi..
bende dedim sordun mu bana belki hayır diycemöyle mi dedi aynen öyle dedim..
ben senin ne beklediğini biliyorum da (yüzüğü kasdediyor).... gerisi yok biliyormuş da..
bende dedim artık senden bişey beklemiyorum işine gelmiyor bu işler dedim kapattık..
beyefendiye de bak benim zorumla bişey yapacaksa hiç yapmasın sinir şey
Niye bu kadar zor geliyor böyle şeyler erkeklere hiç anlayamıyorum.. Biliyor da işine gelmiyor yani bilmese bu kadar sinir olmaz insan.. Biliyorsun işte al yüzüğü yap teklif bu kadar gerçi belki yapar canım niye celallendik
öyle yapmak lazım zaten ilgi çekmek için..
bana sağolsun ilk msjımda hemen yardımcı olmuşlardı bu topikte..ayrıca yardımcı diyince yine aklıma geldi nurdan nerde yaa özledim valla acaba aradı mı ketum sevgilisi:26:
ayy yanlış alıntı yapmışım sana canım cerene yazacaktım..senin yazınla alakasız cevap vermişim
kanun böyle zmanında babalarımızda aynı şeyi yapmış sırayla
bu konuşmadan sonra istemiyorum yani içimde bişeyleri kırıp tüketiyor..
bu ilk değil diğer konuşmalarımızda da aynı tepkiyi vermişti zoruma gitmeye başladı
desem ki durumu yok var ama işine gelmiyor..bende evlenmiyorum işte
hiç sanmıyorum..şimdi telde konuştuk yine annen ne zman söyleyecek bi an önce evlensek dedi..
bende dedim sordun mu bana belki hayır diycemöyle mi dedi aynen öyle dedim..
ben senin ne beklediğini biliyorum da (yüzüğü kasdediyor).... gerisi yok biliyormuş da..
bende dedim artık senden bişey beklemiyorum işine gelmiyor bu işler dedim kapattık..
beyefendiye de bak benim zorumla bişey yapacaksa hiç yapmasın sinir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?