Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hep geleyim mi diyosun gelmiyosunn

hee daha tarih netleşmedi yani evde durumlar nasıl peki :26: baban hala devam ettiginizi biliyor sonuçta olumsuz herhangi bir tavrı var mı :26:

ben gelince kimse olmuyor ondan
geldiğimde soru ile köşeye sıkıştırılmak istiyorum

Canım o fincanları bende biliyorum hatta Gamzeli gibi bende kurdele bağlamayı düşünüyorum.. Şimdi sadece onun ki böyle özel olsa acaba bir sorun olur mu :)

Günaydıın şekerleeeerr :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın Canımmm :)

di mi di miii

ben damat kahvesinin fincanına bi kurdele bağlıycamm şöyleee

Eki Görüntüle 1084706 Eki Görüntüle 1084711 Eki Görüntüle 1084720

Aynen Aynennnn bende böyle yapacağım ama sadece tutacağı yere kurdele bağlarım fincana değil :) Yanına da lokum koyarım kürdan batırıp acaba şekilli güzell kürdanlar var mı :26:

hep geleyim mi diyosun gelmiyosunn

hee daha tarih netleşmedi yani evde durumlar nasıl peki :26: baban hala devam ettiginizi biliyor sonuçta olumsuz herhangi bir tavrı var mı :26:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

hay allah yaaa pazartesi akşam mı olsa o zaman :44: daha fazla erteleme canım yaa :26:

şimdi yine telde onun sıkıştırmasını yaptı beyefendi cumartesi günü söylesin annen dedi ablanlarda ertesi günü gelsinler diyor illa o akşam olması gerekmiyor bence de mantıklı geldi..
bakalım akşam annemle konuşayım kesin cumartesi söylesin diye:18::18::18::18:

aa canım geçmiş olsun hemen adaçayıyla iç veya ağzını sık sık çalkala bununla çok iyi gelecek

Teşekkür ederim canım adaçayı yok sanırım ki bizde doktorun verdiği ilaç var ama artık etki etmiyor dünden beri aç geziyorum en son baktım olmayacak cicibebe aldım oturdum onu yedim

Teşekkür ederim canım adaçayı yok sanırım ki bizde doktorun verdiği ilaç var ama artık etki etmiyor dünden beri aç geziyorum en son baktım olmayacak cicibebe aldım oturdum onu yedim

ağız yaralarına bire birmiş adaçayı yolunuz düşerse marketten poşet çay şeklinde olanı alın barı pek tasvip etmesemde poşeti
muzlu olanını al muzlu tadı çok güzel bende bayılırım

ağız yaralarına bire birmiş adaçayı yolunuz düşerse marketten poşet çay şeklinde olanı alın barı pek tasvip etmesemde poşeti
muzlu olanını al muzlu tadı çok güzel bende bayılırım

Tamam canım annem dışarda zaten söyleyeyim de gelirken alsın şuan o kadar canım yanıyor ki herşeye açığım :26:

3te kalktım tellerden dolayı ağzımın içi yara oldu da dünden beri ağlıyorum haberlere sevinemedim valla

anaaaaaa çok geçmiş olsun canımmm

doktoruna bi danışsana bu kadar çok yara olması normal mi acaba

o zaman 2 akşam sonra büyük akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…