- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.741
hep geleyim mi diyosun gelmiyosunn
hee daha tarih netleşmedi yanievde durumlar nasıl peki :26: baban hala devam ettiginizi biliyor sonuçta olumsuz herhangi bir tavrı var mı :26:
ben gelince kimse olmuyor ondan
geldiğimde soru ile köşeye sıkıştırılmak istiyorum
büyük ihtimal öyle olacak kuzum şekerli, şekersiz, orta
ama zatem kalabalık olmayacakmışsınız bence anlayışlı davranıp öyle çeşit çeşit kahve istemezler..
yine de o gece yardımcıların olacaktır meraklanma
ayrıca deminden beri netten şu mendil örneklerine bakıyorum da neler var ya insanlar ne kadar özeniyor..kahve fincan su bardakları bile işlemeli özel
Günaydıın şekerleeeerr :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
di mi di miii
ben damat kahvesinin fincanına bi kurdele bağlıycamm şöyleee
Eki Görüntüle 1084706 Eki Görüntüle 1084711 Eki Görüntüle 1084720
hee daha tarih netleşmedi yanievde durumlar nasıl peki :26: baban hala devam ettiginizi biliyor sonuçta olumsuz herhangi bir tavrı var mı :26:
ilk soru benden gelsin o zmanane zaman görüşüyoruuzzz :84:
kimsiniz ?
gelcem ben gelcem yanına o zaman görürsüm kim oldugumu bebegimmm
bu kız diye soran olursaeski bir dost derim
herhangi bir tavır yok canım, sanki o konuşma yaşanmamis gibi yani
yeni mi kalktın yoksaaa
hay allah yaaapazartesi akşam mı olsa o zaman :44: daha fazla erteleme canım yaa :26:
3te kalktım tellerden dolayı ağzımın içi yara oldu da dünden beri ağlıyorum haberlere sevinemedim valla
aa canım geçmiş olsun hemen adaçayıyla iç veya ağzını sık sık çalkala bununla çok iyi gelecek
Teşekkür ederim canım adaçayı yok sanırım ki bizde doktorun verdiği ilaç var ama artık etki etmiyor dünden beri aç geziyorum en son baktım olmayacak cicibebe aldım oturdum onu yedim
ağız yaralarına bire birmiş adaçayı yolunuz düşerse marketten poşet çay şeklinde olanı alın barı pek tasvip etmesemde poşeti
muzlu olanını al muzlu tadı çok güzel bende bayılırım
tamam canım annem dışarda zaten söyleyeyim de gelirken alsın şuan o kadar canım yanıyor ki herşeye açığım :26:
mumun yok mu senin canım ?
3te kalktım tellerden dolayı ağzımın içi yara oldu da dünden beri ağlıyorum haberlere sevinemedim valla
şimdi yine telde onun sıkıştırmasını yaptı beyefendi cumartesi günü söylesin annen dedi ablanlarda ertesi günü gelsinler diyor illa o akşam olması gerekmiyor bence de mantıklı geldi..
bakalım akşam annemle konuşayım kesin cumartesi söylesin diye:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?