- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.781
lily cigim akımı başlattı, sırayla hepimiz arkasından gidelim inşallah
targeryen i merak ettim yaa :26: naptılar ki acaba sözlüsüyle olna skıntılarını :26:
Aynennn hepiniz beni takip edinOnu bende merak ediyorum valla yakında tribe başlayacağım sizlere de haber vermiyorsunuz diye o aşamaya geldim
uyanıyorum buraya yazıyorum yatmadan önce buraya yazıyorum haftada iki gün ankara kaçamagım var onda da kafamı dinleyim biraz yaa
bence de mantıklı bu canım, annen cmt günü sen işteyken sölesin, zaten babanın sana çok bişey soracağını sanmam, soracaklarını annene sorar gibi geliyor :26:
o zaman 2 akşam sonra büyük akşam
uyanıyorum buraya yazıyorum yatmadan önce buraya yazıyorum haftada iki gün ankara kaçamagım var onda da kafamı dinleyim biraz yaa
valla iş yerinde ağlıyorum şu an başım çatlıyor
ablamla konuştum biraz önce annem ne demiş ona inanamazsınız yok içim buruk, yok işi iyi değil, yok sinirli yapısı var..ya başta benim yanımda oldu, iş sonra da olur aç kalacak değilsiniz ya bilmem ne şimdi böyle konuşuyor..bu saatten sonra kalkıp benimkine nasıl diyeyim annem böyle düşünüyor çocuk oyuncağımı bu ona da yazık ya..nasıl bekleteyim..
yani söyleyecekmiş ama içi burukmuş çok zoruma gitti kızlar anlatamam..
kafa dinleme yok, gitme yok konuşmaya dertleşme ihtiyacımız var
Aaa şuna bak bıktınmı sen bizden
valla iş yerinde ağlıyorum şu an başım çatlıyor
ablamla konuştum biraz önce annem ne demiş ona inanamazsınız yok içim buruk, yok işi iyi değil, yok sinirli yapısı var..ya başta benim yanımda oldu, iş sonra da olur aç kalacak değilsiniz ya bilmem ne şimdi böyle konuşuyor..bu saatten sonra kalkıp benimkine nasıl diyeyim annem böyle düşünüyor çocuk oyuncağımı bu ona da yazık ya..nasıl bekleteyim..
yani söyleyecekmiş ama içi burukmuş çok zoruma gitti kızlar anlatamam..
dur bakalım canım önce bi sakin ol aglamayı bırak ve elini yüzünü yıka sakince düşünelim
annen senin kötülüğünü düşünmüyor mutlaka iyiliğini düşündüğünden diyordur ki söylediklerinde haklı da olabilir, iş konusu sizin de aklınızı kurcalayan bişey sonuçta, ama elinizden bişey gelmiyordemek ki babandan önce annenle konuşup onun kafasındaki soru işaretlerini kaldırman gerekiyor, ki bunun için beklemene gerek yok bu akşam bile yapabilirsin bunu hatta ablandan rica etsen o da gelir belki beraberce konuşursunuz. ablan sevgilini tanıyor sonuçta, anneni dışarıdan biri olarak daha rahat ikna edebilir
sevgilini de dersin ki ailevi bazı sıkıntılarımız var babam şuan iyi bir zamanında degil, o sıkıntılar hallolur hallolmaz annem hemen konuşacak. bu kadar zaman bekledik bikaç gün daha bekle, herşey istedigimiz gibi olsunannen zaten fazla direnmez çabuk teslim olur bence, en geç 2 3 gün içinde de annenin içine sinmiş bir şekilde babanla konuşr olmaz mı böyle :26:
Canım ağlama lütfen.. İnan ben bile üzüldüm.. Annene bir şey diyemem o da senin iyiliğini istiyordur.. Sen annenle konuş önce. Bu zamana kadar yanımdaydın ne oldu birden bire de.. Kafanı kurcalayan ne varsa konuşalım ben senin aklında soru işareti kalmasını istemiyorum falan de.. Canım üniversite mezunu sevgilin bu bile artı aslında mutlaka bulur çalışmayı da seviyormuş..
tabi canım ya ikimizinde elinde diploması var..ben devlet istiyorum olursa maaşım çok iyi olacak..belki oda daha bi iş bulur gül gibi geciniriz..ama şuan böyle Allah kısmet etmiyor napalım sabredeceğiz..
zaten akşam eve gidince konuşurum ama ablamla konuşmamış gibi yapıcam bakalım ne diyecek..
geçi annem öyle biri değil ama yarın öbür gün bu iş su yüzüne çıkınca babamı da etkilemesinden korkuyorum..
kovsanız gitmem yahuu
ankarada internetim olmadıgı için laptoptan giremiyorumtelefondan da çok zor oluyor girmek o yuzden oradayken sizi ihmal ediyor gibi oluyorum :26: ama isteyin telefon numaramı vereyim, isteyin face adresimi vereyim siz yeter ki beni yanınızda isteyin yahu
Nurdan a yazdığını da okudum canım da evet haklısın.. Baştan içime sinmez iş bulana kadar bekleyin o zaman babana anlatırız deseydi sende erkek arkadaşına ona göre söylerdin ama şimdi o da ailesiyle konuşmuş her an gidebiliriz diye e bunun üstüne annem vaz geçti içine sinmiyormuş denmez oyun mu oynuyorsun benimle der..
Allah yuva yapanın yanında olur derler.. Ben bu söze çok inanırım ve doğru da.. İşi yok değil ya.. Hem onu geçtim çalışıyor istediğim gibi iş yok deyip yatmıyor bunların hepsi olumlu davranışlar bana göre.. Annenle konuş bugün..
ne güzel anlatmışsın canım olur hemde ne güzel olur..
ya tamam benim iyiliğimi düşünüyor ama baştan deseydi ki selen iş bulana kadar olmaz beklesinler amenna beniimde çok içime sinmiyor sonuçta işi..derdim ki tamam ki bu süreçte kimseyi kırmak istemiyorum herkesin istedği gibi olsun ailem benim sonuçta..
ben kalkmışım demişim ki sevgilime tamam kabulümüzdür işin oda ailesine açmış durumu gidebiliriz her an onlara diye..şimdi kalkmış annem böyle diyor..ben bu saatten sonra zaten caydım da diyemem..
herşey para meslek demek değil ki ya ben onla mutluyum hala içi burukmuş
tabi canım ya ikimizinde elinde diploması var..ben devlet istiyorum olursa maaşım çok iyi olacak..belki oda daha bi iş bulur gül gibi geciniriz..ama şuan böyle Allah kısmet etmiyor napalım sabredeceğiz..
zaten akşam eve gidince konuşurum ama ablamla konuşmamış gibi yapıcam bakalım ne diyecek..
geçi annem öyle biri değil ama yarın öbür gün bu iş su yüzüne çıkınca babamı da etkilemesinden korkuyorum..
kuzum ben annenin babanı olumsuz yonde etkileyecegini düşünmüyorum, olumsuz etkileyecek olsa en baştan onay vermezdi bencekafasında soru işaretleri olması da normal, her anne evladı için en iyisini istiyor, onun bi tık aşağısı olsa bile mızıkacak bir sebep buluyor o yuzden sen sakin ol, kendini üzme öncelikle
akşam sakince konuş annenle, zaten aklındakileri sana da söyleyecektir. sen de kendi düşüncelerini anlatırsın, ortada mantıksız olan bişey olmadıgına göre de annenin içine sinecektirbabanla da konuşup önünüzü görürsünüz artık ha gayret az kaldı, keyfini bozma şimdiden
yok canım ya bozmuyorum moralimi artık başka şeylerde üst üste geldi sıkıldım biraz iyiyim yani..
her şey olacağına varır biz istedğimiz kadar plan program yapalım..
zamana bıraktım annemle konuştuğumda bi hafta da bekle dese tamam diyeceğim zorlama acele yok..
onların içinde sorular kalmasın..dünde demiştim ya bulsalar beni fanusa koyacaklar hala bebeğim onların gözünde ondan bu oyalamalar, ya iyisini istemeler..evden gidince ne olacak bilmem
dünyanın kanunu evden ayrılmak üzerine ama canım benim, onlar da bunun farkındalardır da kıyamıyorlardır
annenle konuşunca sana hak verecektir, babanla da konuşacaktır, sevgilin de bi şekilde anlayış göstermek zorunda :26: o da haklı sabrı azaldı ama senin de elinde olan bişey degil ki bu :26: ama bekle bakalım bi annenle konuş da duruma göre sevgiline yüzyüze anlatırsın durumu haftasonu olmaz mı :26:
ne güzel ben cumartesi olsun diye planlıyordum ama olmayacak galiba..
bakalım bi annemle konuşayımda ona göre değiştiririz planı sorun değil..sevgili beyde biraz daha sabredecek zor olacak yine laf yiycem ama neyse öyle aceleci sabırsız ki yoruyor beni..
amann neyse biz bi şekilde bu işi halledicez sen nasılsın arama sorma yok demi hala
hayırlı olsun şimdiden :))) ben de yeniyim buralarda.. ilgimi çeken konu olunca hemen yazayım istedim :) bizim de nisan mayıs civarı söz isteme nişan 3ü bir arada olucak sanırım.. trabzondan izmire gelicekleri için tekrar tekrar git gel olsun istemiyoruz..
canım bizim de 31 mayısta isteme söz nişan olucak onlar ordudan aydına gelicekler. yemek vermeyi düşünüo musunuz? biz vericezo kadar yoldan gelicekler ama ne ikram ediceğimize karar veremedik. sofra kurulucak ve biz toplam 50 kişi olucaz
Hayırlı olsun simdiden tatlim :) bizim 2mayista isteme evde olucak. Az kisi olcaz. Evde yemek yeyip kahve faslina gecip isteme olcak. 3unde de bi restoranda yemek vericez 60 70 kisilik. Ardindan pasta ve yuzukler insallah :))))) evde cok karmasa olur sigamayiz diye disarda olsun istedik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?