- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.761
var canım var olmaz mı şuan o kadar kötü ki ağzımı açıp koyamıyorum bile zaten 7 8 yerde yara var şuan hangisine koyayım ki
anaaaaaa çok geçmiş olsun canımmm
doktoruna bi danışsana bu kadar çok yara olması normal mi acaba
o zaman 2 akşam sonra büyük akşam
bütün olrak koyucan canım zaten eğer koymassan daha zor olur ,, zaten 1 2 güne gecer dişlerde oynama olduğu için böyle oluyor
Sordum canım hayır değil çok nadir olur böyle dedi bünyeyle alakalı bir durum sanırım kuzenimde de tel var ama bir kere bile yara olduğunu görmedim.. Sorun tamamen bende yani
olaya iyi yanında bakalımyemek yemiyormuşsun işte zaten sayıflamak istiyordun ya işe yarayabilir bak
Cici bebe yiyorum canım o kilo yapar ama o ne olacak
cipsin yanında emin ol hiç kilo yapmaz
Ahhh Ahhh nasıl özledim cips yemeyi canım onlar benim canımmmm
söz bitene kadar cips falan yok sanasöz bitsin sonra nişana kadar olan süre içerisinde bikaç ay yine yiyebilirsin
Aynen canım dediğin gibi yapmayı düşünüyorum inşallah yapabilirim
ben bugun diyete kesin olarak başladım desem inanır mısın
Hahaha hayır inanmamm
sizler bile inanmıyorken ben nasıl başarayımm
tama tamam bugun başladım ama birazdan dondurma yiyip birazcık bozacagımama yarın karabugday diyeti yapacagım kesin ve kesin başlıyorumm
iyi bişey gibi geliyor bu :26: ama öte yandan nasıl dayanıyor ya konuyu açmadanyok mudur babanın da kendince soruları sorsa da kurtulsa ya
şimdi yine telde onun sıkıştırmasını yaptı beyefendi cumartesi günü söylesin annen dedi ablanlarda ertesi günü gelsinler diyor illa o akşam olması gerekmiyor bence de mantıklı geldi..
bakalım akşam annemle konuşayım kesin cumartesi söylesin diye:18::18::18::18:
Teşekkür ederim canım adaçayı yok sanırım ki bizde doktorun verdiği ilaç var ama artık etki etmiyor dünden beri aç geziyorum en son baktım olmayacak cicibebe aldım oturdum onu yedim
bana da iyi bişey gibi geliyor, çünkü daha önce yani bizi ayrı biliyorlarken, telefonda gene bana birini anlatıyolardı bunlar, ben de o zaman benim kalbim başkasında biliyosun bunu falan demiştim, o zaman babam çoooook fena şeyler sölemişti bunu duyduğunda... bu sefer hiç tepki vermemiş olması, sanırım kabullenmeye çalıştığının bi göstergesi gibi geliyor :26:
bence de mantıklı bu canım, annen cmt günü sen işteyken sölesin, zaten babanın sana çok bişey soracağını sanmam, soracaklarını annene sorar gibi geliyor :26:
geçmiş olsuuuuuuuuuuuuuun :94:
Dondurma çok bozmaz ki zatenO ne diyetiymiş hiç duymadım :26:
bana da iyi bişey gibi geliyor, çünkü daha önce yani bizi ayrı biliyorlarken, telefonda gene bana birini anlatıyolardı bunlar, ben de o zaman benim kalbim başkasında biliyosun bunu falan demiştim, o zaman babam çoooook fena şeyler sölemişti bunu duyduğunda... bu sefer hiç tepki vermemiş olması, sanırım kabullenmeye çalıştığının bi göstergesi gibi geliyor :26:
umarım yanılmayız da baban hiç sıkıntı çıkarmaz gizemcim yaa
umarımmm canımm yaaaaumarım ben de yakın bi zamanda güzel haber verebilirim sizlere
lily cigim akımı başlattı, sırayla hepimiz arkasından gidelim inşallah
targeryen i merak ettim yaa :26: naptılar ki acaba sözlüsüyle olna skıntılarını :26:
amiiiiiiiiiiin
hakkatten ne oldu acabaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?