Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İlaç iç canım ya. Bnmkide gecmiyo napiim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tüm gün evde olacaksam ,ilaç içmemeye çalışyıorum canım, yoksa her ay ilaç içmem gerekir ki o da pek iyi olmuyor

yenimahalledeyim ben sen nereye geliyosun ne için geliyosun biraz da ben soru yağmuruna tutayım

ben bi ofise yardımcı olmak için proje çiziyorum da onun için toplantıoya geliyorum her hafta. tandoğanda kalıyorum ama ofis çankayada mimarım da ben :26:

yenimahalle tarafına bikaç kez gelmiştim, arkadaşım oturuyordu orada. hangi üniversitede okuyorsun sen

Ben hep içiyorum mafelesss :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gazide okuyorum ben tandoğana 10 dakika yürüme mesafesinde

Ay canım hiç bilmiyorum netten baktım hamilelik belirtisi diyo

:

anlat lilii neler yaptınız siz o arkadaşınızda kaldıgınız akşam

Ben hep içiyorum mafelesss :/

dışarıda olacaksam mecbur bende içiyorum, evdeyken de tüm gün yatıyorum :26:

gazide okuyorum ben tandoğana 10 dakika yürüme mesafesinde

bende gaziden mezunum ama mimarlıktan biz baya yakınız senle o zaman desene ben hep beşevlerdeki seyir cafe de ya da starbucks ta takılırım

baya yakınmışız bende seyire çok gidiyorum belki de aynı zamanlarda orda bulunduğumuz olmuştur

Hahaha Ona ne şüphe canım

sen üşütme kendini de hamile misin degil misin sonra bakarız

kızz hani bi talibim var demiştim ya, daha doğrusu arkadaşlarım çocugun benden hoşlandıgını düşünüyorlardı çocuk bu akşam whatsap da konuşurken kanki dedi bana

Son düzenleme:

Aaa şuna bak sensin kanki deseydin Gerçi bu erkekler çok tuhaflar bazen hoşlandıkları ama reddedileceğini düşündükleri içinde böyle konuşabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…