- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.921
hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18:
öncelikle hoşgeldin şekerimaz kalmış az, gönlünce olur inşallah herşey
hoşgeldinnn
oyy ne güzel bi eclilik teklifiymiş o oyle
yaşarsın o güne kadar yaşarsın merak etmesakin ol derin derin nefes al
hoşbulduk cigerim
istediğim bi bölüm değildi yanlış tercih sırası yaptım daha doğrusu yaptırdılar dersane hocalarım saolsunteşekkür ederim canım romantikti evet ama çok heyecanlandım birden olunca öyle evet dediğimi bile hatırlamıyorum
amin inşalahh
hangi şehirdensin, sevgilin hangi şehirde, nasıl gelecekler, sizde mi kalacaklar
gamzelimden sonra bende biraz soru yagmuruna tutayım seni
ayyyyy ne güzel, ne şanslısın
Nasılsın canımm görüşmeyeli
karnım çok ağrıyor
aneme bugun nasıl olsa evlenmeyecem aldırayım şu yumurtalıklarımı dedim kadının yüreğine iniyordu
bizde kalmayacaklar otel ayarlandı orada kalacaklar istanbuldan ankaraya geliyolar 3-4 gün kalacaklaraynı şehirde olsak iyiydi de işte yapacak bişey yok artık zor oluyo böyle
karnım çok ağrıyor
aneme bugun nasıl olsa evlenmeyecem aldırayım şu yumurtalıklarımı dedim kadının yüreğine iniyordu
Ne güzel mutluluğunuz daim olsun :) Hazırlıklar başladı mı bende merak ettim
Nasılsın canımm görüşmeyeli
Kııız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahaha Ay canım ya valla ne laflar ediyorsunBenim de karnım felakaet ağrıyor ama hasta olmama 2 hafta var neden ağrıyor anlayamadım
benim kendimle ilgili olan hazırlıklar tamam elbise ayakkabı falan, gerisiyle annem ilgileniyor organizasyon ona ait
Mutlu bir an. Mutlu bi anı. Bize de nasip etsin Allah ımm :). Bu arada ben de 21 yaşımdayımm
napayım ama yaa benimkiler çok sancılı geçiyor
aa sen ankarada mısın
haftanın 2 günü ankarada oluyorum bendeneresindensin ankaranın
amin herkese hayırlısını nasip etsin Allah ım :) bence söz için bile erken bi yaş okul da var daha ama ayarlayamıyosun işte birden pat diye çıkıyor karşına
Söz hediyesi falan düşünüyor musun yada söz mendili falan
üşütmüşsündür belki :26:
o konuda kararsızım butik kurabiyeler oluyor ya bugün onlara baktım biraz ama olur mu onlar bi fikrim yok hiç bilmiyorum bu konuları
o konuda kararsızım butik kurabiyeler oluyor ya bugün onlara baktım biraz ama olur mu onlar bi fikrim yok hiç bilmiyorum bu konuları
Evet birden oluyo iyi bilirim. Kısmet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?