Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

siz baya iyi vakit de geçirmişsiniz yakınlaşma aşamasında gibi geldi bana bakalım zaman ne gösterecek

tabi benim sevgilim oldugu dönemde yaşadık bunları bu sebeple ne kadar ciddiye alınır bilemedim

çocuk çok yakın arkadaşım aslında, yanlış yoruyor da olabilirim :26: bide benm herşeyimi biliyor yaa, maça gitmek için sevgilime yalan söylediigimi bile biliyor :26: büyük sıkıntı bence :26:

bence sen biraz derin düşünüyosun, aynısını kuzenim yaşadı şu an evlilik hazırlığı yapıyolar eski sevgilisine söylediği bikaç ufak yalanı da biliyodu senin gibi, ama işte gelecekle ilgili ciddi bi plan yapınca fazla umursamadı demekki şimdi böyle bi hazırlıkta olduklarına göre doğru ya da yanlış nasıl görürsün bilmem ama normal karşılanan şeyler bunlar günümüzde örnekleri var

Ay canım ne yaptın sen ya.. Bittere katılıyorum çok derin düşünüyorsun ohooo.. Ona bakılırsa bende söyledim ona o beni severken ama çıkmıyorken o zaman öğrendi kavga ettik neler yaşadık 2 senede sonra sevgili olduk ondan sonra bak söz yapacağız şimdi nerelere gittin öyle

Neden vermiyor o da istiyor hem

yok bizim bir araya gelmemizi isteyen arkadaşlar başka arkadaşlar onunla ortak olan arkadaşımın bu konudaki düşüncelerini bilmiyorum :26:

ben onun hiç bi sevgilisini bilmiyorum ki onun benm hakkımda ne düşünecegi önemli bu durumda

ama napayım maç için biletleri almıştık sevgilim gidecem diye mızıktı bende gitmiyorum demek zorunda kaldım söz konusu beşiktaş olunca engel tanımıyorum da biraz

yaa ne bileyim sonuçta onun gözünde ben sevgilisine yalan söyleen bir insanım, benmle ilgili soru işaretleri olabilir bence :26:

bence sorun yok zamana bırak böyle giderse bişeyler olcak gibi geliyo bana

bence sorun yok zamana bırak böyle giderse bişeyler olcak gibi geliyo bana

bütün hayatım zamanın ellerinde zaten, resmen zaman yönetiyor beni

O zaman bende öyleydim biz niye sevgili olduk :) O kadar derinlere inme.. Hangi arkadaşınsa ortak ona sor canım sende :)

ortak arkadaşıma asla soramam iştee bana laf vermez bide ben ona koz vermiş olurum sonuçta onlar çocukluktan arkadaşlar ben daha 3 yıllık arkadaşım

gerçi boşuna düşünüyorum yaa,daha benm durumum belli değil, belli olsa bile 2 ay sonra ankaraya git gellerim bitecek, o yuzden boşuna kafamı yormayayım en iyisi

Şu Emrah olayı kesinleşse sende ona göre yoluna kendi hayatına baksan artık valla öyle mutlu olacağım ki..

Şu Emrah olayı kesinleşse sende ona göre yoluna kendi hayatına baksan artık valla öyle mutlu olacağım ki..

valla bende aynen öyle çok mutlu olacagım artık kesinleşirse

herkesi zaman yönetiyor aslında bekle bakalım neler olcak

kızz senle eğer seyir de karşılaşırsak büyük ihtimal yanımda bu çocuk da olacaktır hep oralarda oluyoruz biz

valla bende aynen öyle çok mutlu olacagım artık kesinleşirse

kızz senle eğer seyir de karşılaşırsak büyük ihtimal yanımda bu çocuk da olacaktır hep oralarda oluyoruz biz

Ya ben şeyi merak ediyorum şimdi bu yaz herkesin sözü nişanı olursa bu topik ne olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…