- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.161
işte o kadaronun aklı daha sonra başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak
yok canım isimli degildi, ancak benim profilde kontrol ediyorsa görür diğer türlü göremez yani
siz portakalda vitamınken ben beyzbol oynuyordum iştesonra bartına taşındık ben orta sondayken o zaman ip atlayıp seksek oynamaya başladım
çok fena havaya girdim yalnız, gerçek dünyaya inmem biraz zaman alacak
Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzelBu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor
bence kal orda boşverbu arada sana attığı şarkıyı açamadım ben neymiş şarkı
mehmet erdem - olur ya
ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani
valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamdaankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için
valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamdaankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için
mehmet erdem - olur ya
ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani
olur yaaa kalbin de yer bulur da yerleşirim yıllarcaa seversin sonundabişey demiycem ben artık
konseri ne zamanmış kigeçmiş mi yoksa
bu gece jolly joker de işte konsero da şuan orda hatta şarkıyı da daha dogrusu videoyu da oradan yolladı işte, konserden canlı canlı
aynen canım bende dinlerim adam da ses var
Aman sende onda anlam yok bunda yok püf
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn
koptuummm
çok aynı kafadanız o çocukla yaatuttugumuz takım aynı sevdigimiz şarkıcılar aynı çocuk dedigime bakmayın gerçi 33 yaşında
ne kadar düşünceli ve romantik dimi
ne kadar düşünceli ve romantik dimi
Tam sana göre yaniAy öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol
Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo
mantıgıma çok uyuyor bu çocukisveç e gitmişti iş için de hepimize hediye getirmişti ordan bile
Tam sana göre yaniAy öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol
Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo
bence sen bunu bi düşün derimmadem mantığına da uyuyor, anlattığına göre sana da uygunmuş hoşlandığınız şeyler bile aynı
ben o şarkıyı seviyorum ama onu biliyor ondan yolladııben biraz manidar bi şarkı seviyor olabilirim tabi ama evet kesinlikle bana göre
çocuktan daha bir adım yokki canım neyi düşüneyim
ama mantıgıma uyuyor, tuttugumuz takımlar bile aynı, beraber maça gitmiştik
Sen şu arkadaşının ağzını bi arasana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?