Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzel Bu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor

Bu arada Mehmet erdemin sesine bayılıyorum şarkıda çok güzel Bu adamdan kadınım şarkısını dinlemek beni çok mutlu ediyor

valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamda ankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için

valla bu adam bana küfür etsin dinlerim öyle bir ses var adamda ankarada olsaydım bende giderdim konsere yaa, böyle zamanlarda çok kızıyorum işte kendime ankarada olmadıgım için

mehmet erdem - olur ya

ben çok severim de o da biliyordu ondan yolladı, başka anlamı yoktur yani

aynen canım bende dinlerim adam da ses var

Aman sende onda anlam yok bunda yok püf
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn

aynen canım bende dinlerim adam da ses var

Aman sende onda anlam yok bunda yok püf
Git biraz çocuk ol onunlaaaaa yeniden doğun amaaannnnn

koptuummm

çok aynı kafadanız o çocukla yaa tuttugumuz takım aynı sevdigimiz şarkıcılar aynı çocuk dedigime bakmayın gerçi 33 yaşında

Tam sana göre yani Ay öldürcen sen beni şarkıya bak hala yok bir şey diyorsun daha ne desin ayol

Dimi dimi birde tutmuş bunda bir şey yok diyo

ben o şarkıyı seviyorum ama onu biliyor ondan yolladıı ben biraz manidar bi şarkı seviyor olabilirim tabi ama evet kesinlikle bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…