- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.521
kına geceme gelin o zaman orda hep beraber oynarız
dedigim gibi eğer nişan düğün vs gibi bişlerle uğraşmayacaksan o paray ıgezmekte kullancagım o zamn ilk istikametim bursa olabilir neden olmasın
sen ne taraftasın canım bursada..
ben fsm ye yakınlardayım
beni davet eden yok muuuuuuuuuu
biz zaten yakınız seninle onlara söylemeden görüşrüüz
Ay valla çok heyecanlandım canım
Yıldırım tarafındayım canım bende
oluuuurrrr
biz zaten yakınız seninle onlara söylemeden görüşrüüz
olmaz mı ediyoruz tabi sende yakın sayılırsın bize şekerim
hmm biraz uzakmışız
sen gebzedeydin dimi :26: darıcaya yakın mısın
hadi öyle olsun bakalım
yok gebze merkezdeyim ben
hepimiz beraber görüşelim bence, ortası olsun, karamursel, nasıl fikir
darıcada benim lisedeki platonik aşkım var dagerçi bana büyük yamuk yapmıştı konuşmuyoruz artık biz
bi koca bulursam eğer planlar çok bende de benim planları duyan beni bırakıp kaçıyor
olmaz mı ediyoruz tabi sende yakın sayılırsın bize şekerim
hmm biraz uzakmışız
ne yamuğu yaptııı
Senin hayallerini falan anlatma sakın canım
ben lisede platonik aşıktım ona ama o zamanlar bişey olmadı aramızda, biz arkadaş olduk onunla. geçen sene ankaraya geldi beni görmeye, sonra biz bununla msj laşıyoruz sürekli falan. hatta bana sen benim hayatımda en deger verdigim insanlardan birisin hep hayatımda ol istiyorum, seni seviyorum bile dedi yani
sonra msj lar azaldı üstünde durmadım bende, zaten arkadaşız o anlamda demiştir belki dedim. sonra bigun aradı beni. paşanın kız arkadaşı varmış da bizim msj larımızı görmüş yanlış anlamış o msj ları benle konuşmak istiyormuş
anlattım kıza biz 10 senedir arkadaşız, aramızda bişey yok falan diye. bikaç gün sonrada dayadım msj ı buna. " sen ne karaktersizmişsin, yazıklar olsun sana, defol git hayatımdan" falan diyearadan zaman geçince özür dilemek istedi ama geçti canım geçtii
niye yaa çok mu benim hayallerim gerçek ollamaz mı
Zengin biri olursa çok değil canım ama normalse durumu biraz zorlar
herşeyden hep para çıkıyor ya çok sinir oluyorum yaaneyse en azından hayal kurmak bedava gerçekleşmeyince bozulmasam bide çok iyi olacak da o da olmuyor işte yaa
Bende çok sinir oluyorum canım bu para olayına ama elden bir şey gelmiyor ne yazık ki
oldugu kadarı olur o zaman bizim de napalım
tamam ahşap masa sandalyeden vazgeçelim hadi, plastige razı olalımdüğün de tüm gün süremez zaten onu da eledik :84: bari burda ngerisi tamamen olsun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?