Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hic bilmiyorum ben ya ne ikram edilir ne yapılır bikac arkadaşımın sözüne gittim ne pasta kestiler ne hediye verdiler bende böyle oluyor demekki dedim gözlem icin yanlış sözlere gitmişim demekki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni söz ve nişan yapmış bir insan olarak söyliyim canım.
İkramlar oldu bizde de.
yemek masamıza hazırladık. herkes istediğini aldı. açık büfe gibi.
10 çeşit hazırlamıştık. sarma, börek, mezeler, tatlılar v.s vardı.
ayrıca pasta kesimi de oldu elbette.

Canım o şekilde bizde yapmayı düşünüyoruz açık büfe gibi olacak sizin yaptığınız gibi daha uygun olur diye dusunduk ama butik kurabiye ya da pasta kesmek falan düşünmedim hiç buraya üye olana kadar :) bu arada teşekkür ederim bu aşamaları atlatmış biri olarak önerilerini bekleriz :)

Bilemiyorum canım annemle çıkıp bakacağız olmadı böyle bir şey yapabilirim bende mecbur :26:

Benim her gittiğimde pasta vardı hediyelik yoktu onu da ben istiyorum canım ama ikram istemiyorum sözde pasta yeter:

küçük altın mı saklıyorlarmış içine beee dilimi 20 tl de nee

CAnım gerçekten bende böyle kaldım ama öyle güzellerki insan kesmeye kıyamaz sanat eseri gibi

İsteme söz ayrımıydı yoksa aynı gün müydü ikramlar ne zaman dağıtıldı pasta butikmiydi butikse ne kadar tuttu hediye dağıttınızmı ? şimdilik sorularım bunlar teşekkür ederim Allah tamamına erdirsin

mutluluklar dilerim canım hepinize. :)
pastayı da düşünebilirsin.

Bende düşünürüm bu pasta işini canım icimde kalmasin sonra keske yapsaydim diye :) sorulara başladın araştırmacı gazeteci gibi bizde cevabi bekleyip yararlanalım :)

Valla sorma ama tecrübe sonuçta yararlanmak lazım hem paylaşmak güzeldir Ah ah herşey olmuş para

isteme söz aynıydı canım.
geldiklerinde aç olabileceklerini düşünerek açık büfeye buyur ettik. herkes yedi içti.
ondan sonra merasim başladı.
yüzükler takıldı. arkasından da pasta kesildi.
butik değildi pasta canım. fakat izmirde en iyi pastaneye yaptırdık. 20 kişilikti 220 liraydı.
fakat 30 kişi yicek kadar vardı.
hediye olarak magnet yaptırdık canım. aşağıda;

DİLİMİ 20 tl cidden çok canım yaa hoş dilimi 7 tl de çok o ayrı mesele

siz direk pastanelerle de görüşün bakalım, şeker hamuru olmasa bile krem şanti gibi şeylerden de çok güzel pastalar yapılıyor, onlardan begendigin olur belki

Ama ben buna bayıldım ne kadar güzelmiş Siteye mi yaptırdın yoksa yaşadığın şehirde bir yer mi canım çok hoşuma gitti :) En iyi pastane olduğu belli 20 kişilik 220 hemen hemen 40 kişilik 500 Ya bu pastalar ne zaman bu kadar pahalı oldu

Dilimi kardeş payı mı yapsak ne yapsak düğündekiler gibi bir masaya bir tabak mı koysak Ay çok pahalılar be

kız düğünde arada kaynar pastalar da söz evde olacak herkes gözünün içine bakar nerde benim pastam diye

siz bi pastanelere bakın canım olmadı dedigim gibi yaparsınız sizin kesitiginiz pastayı kimse yemez, kişilere tek kişilik ikramlık pasta verirsiniz

cup cake ler oluyor ya onların fiyatları ne kadar ki acaba :26:

Bizim kestiğimiz pastayı ben yerim canım zaten öyle bir durumda Onlara da baktım da 4 5 tl arası değişiyor tanesi

Bende öyle diyodum da değilmiş işte ama o gerçekten cok pahalı başka alternatifler dusun derim :)

Yok canım çok şükür benim akıl sağlığım yerinde bir pastaya 500 tl verecek kadar uçmadım ben Olsa verirdim o ayrı

benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;

Bizim kestiğimiz pastayı ben yerim canım zaten öyle bir durumda Onlara da baktım da 4 5 tl arası değişiyor tanesi

cupcake in üstünü de çizdik o zaman o da pahalıymış imalathaneleri araştırın canım, orada cidden çok uygun oluyor fiyatlar

kız bari misafirler gidince ye pastayı, elaleme karşı ayıp olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…