- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.701
Hahaha ay canım ya 500 tl ucuzmuş ki az önce dilim fiyatı 20 tlye de sordum amannn 500 de neymiş
Hic bilmiyorum ben ya ne ikram edilir ne yapılırbikac arkadaşımın sözüne gittim ne pasta kestiler ne hediye verdiler bende böyle oluyor demekki dedim gözlem icin yanlış sözlere gitmişim demekki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni söz ve nişan yapmış bir insan olarak söyliyim canım.
İkramlar oldu bizde de.
yemek masamıza hazırladık. herkes istediğini aldı. açık büfe gibi.
10 çeşit hazırlamıştık. sarma, börek, mezeler, tatlılar v.s vardı.
ayrıca pasta kesimi de oldu elbette.
genelde arkadaşlarımın sözlerinde falan gördüğüm kesilen pasta maksimum 10 kişilik oluyor, ama davetli sayısı 40 50 oluyor yani. o yuzden herkes bu yönteme başvuruyor canım mecburiyetten bence sıkıntı olmaz ama sen bilirsin tabi yine de :26:
Benim her gittiğimde pasta vardı hediyelik yoktu onu da ben istiyorum canım ama ikram istemiyorum sözde pasta yeter:Hic bilmiyorum ben ya ne ikram edilir ne yapılırbikac arkadaşımın sözüne gittim ne pasta kestiler ne hediye verdiler bende böyle oluyor demekki dedim gözlem icin yanlış sözlere gitmişim demekki :)
küçük altın mı saklıyorlarmış içine beeedilimi 20 tl de nee
yeni söz ve nişan yapmış bir insan olarak söyliyim canım.
İkramlar oldu bizde de.
yemek masamıza hazırladık. herkes istediğini aldı. açık büfe gibi.
10 çeşit hazırlamıştık. sarma, börek, mezeler, tatlılar v.s vardı.
ayrıca pasta kesimi de oldu elbette.
Canım o şekilde bizde yapmayı düşünüyoruz açık büfe gibi olacak sizin yaptığınız gibi daha uygun olur diye dusunduk ama butik kurabiye ya da pasta kesmek falan düşünmedim hiç buraya üye olana kadar :) bu arada teşekkür ederim bu aşamaları atlatmış biri olarak önerilerini bekleriz :)
Bilemiyorum canım annemle çıkıp bakacağız olmadı böyle bir şey yapabilirim bende mecbur :26:
Benim her gittiğimde pasta vardı hediyelik yoktu onu da ben istiyorum canım ama ikram istemiyorum sözde pasta yeter:
CAnım gerçekten bende böyle kaldımama öyle güzellerki insan kesmeye kıyamaz sanat eseri gibi
İsteme söz ayrımıydı yoksa aynı gün müydü ikramlar ne zaman dağıtıldı pasta butikmiydi butikse ne kadar tuttu hediye dağıttınızmı ? şimdilik sorularım bunlar teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin
Bende düşünürüm bu pasta işini canım icimde kalmasin sonra keske yapsaydim diye :) sorulara başladın araştırmacı gazeteci gibibizde cevabi bekleyip yararlanalım :)
Bilemiyorum canım annemle çıkıp bakacağız olmadı böyle bir şey yapabilirim bende mecbur :26:
Benim her gittiğimde pasta vardı hediyelik yoktu onu da ben istiyorum canım ama ikram istemiyorum sözde pasta yeter:
CAnım gerçekten bende böyle kaldımama öyle güzellerki insan kesmeye kıyamaz sanat eseri gibi
İsteme söz ayrımıydı yoksa aynı gün müydü ikramlar ne zaman dağıtıldı pasta butikmiydi butikse ne kadar tuttu hediye dağıttınızmı ? şimdilik sorularım bunlar teşekkür ederimAllah tamamına erdirsin
mutluluklar dilerim canım hepinize. :)
pastayı da düşünebilirsin.
Valla sorma ama tecrübe sonuçta yararlanmak lazım hem paylaşmak güzeldirAh ah herşey olmuş para
isteme söz aynıydı canım.
geldiklerinde aç olabileceklerini düşünerek açık büfeye buyur ettik. herkes yedi içti.
ondan sonra merasim başladı.
yüzükler takıldı. arkasından da pasta kesildi.
butik değildi pasta canım. fakat izmirde en iyi pastaneye yaptırdık. 20 kişilikti 220 liraydı.
fakat 30 kişi yicek kadar vardı.
hediye olarak magnet yaptırdık canım. aşağıda;
Eki Görüntüle 1090608
DİLİMİ 20 tl cidden çok canım yaahoş dilimi 7 tl de çok o ayrı mesele
siz direk pastanelerle de görüşün bakalım, şeker hamuru olmasa bile krem şanti gibi şeylerden de çok güzel pastalar yapılıyor, onlardan begendigin olur belki
Aynen öyle valla hersey para olmus basit gibi görünen sözde bile bir sürü masraf çıkıyor
Ama ben buna bayıldım ne kadar güzelmişSiteye mi yaptırdın yoksa yaşadığın şehirde bir yer mi canım çok hoşuma gitti :) En iyi pastane olduğu belli 20 kişilik 220 hemen hemen 40 kişilik 500 Ya bu pastalar ne zaman bu kadar pahalı oldu
Dilimi kardeş payı mı yapsak ne yapsak düğündekiler gibi bir masaya bir tabak mı koysakAy çok pahalılar be
Ben mesela amaann ne var söz yapmaya diyordumDüğün pastası mı bu ya 500 tl ay valla ölcem kahrımdan
kız düğünde arada kaynar pastalar da söz evde olacak herkes gözünün içine bakar nerde benim pastam diye
siz bi pastanelere bakın canım olmadı dedigim gibi yaparsınızsizin kesitiginiz pastayı kimse yemez, kişilere tek kişilik ikramlık pasta verirsiniz
cup cake ler oluyor ya onların fiyatları ne kadar ki acaba :26:
Bende öyle diyodum da değilmiş işteama o gerçekten cok pahalı başka alternatifler dusun derim :)
Ama ben buna bayıldım ne kadar güzelmişSiteye mi yaptırdın yoksa yaşadığın şehirde bir yer mi canım çok hoşuma gitti :) En iyi pastane olduğu belli 20 kişilik 220 hemen hemen 40 kişilik 500 Ya bu pastalar ne zaman bu kadar pahalı oldu
Dilimi kardeş payı mı yapsak ne yapsak düğündekiler gibi bir masaya bir tabak mı koysakAy çok pahalılar be
Cok teşekkurler canım size de mutluluklar Allah tamamina erdirsin :)
Bizim kestiğimiz pastayı ben yerim canım zaten öyle bir durumdaOnlara da baktım da 4 5 tl arası değişiyor tanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?