Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bak stres yaptım şimdi az bi zaman kaldı zaten bi atlatsaydik benim sabah 8de girmem gereken dersim var malesef size iyi sohbetler kızlar iyi geceler :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu pastada çok güzelmiş, Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın

Pastan tam benim istediğim gibi canım çok güzel geçmiş olmalı sözün E peki 20 kişilik pasta yettimi kaç kişi geldiler ki :26:

Onu bile çok araştırmak lazım bir pasta değil mi aman alırız diyordum ben dilimi eşekler tepsin Öyle yaparım canım ölümüne yerim o pastayı artık

Onu bile çok araştırmak lazım bir pasta değil mi aman alırız diyordum ben dilimi eşekler tepsin Öyle yaparım canım ölümüne yerim o pastayı artık

yaa ben düğünde beyaz pasta kesip siyah yediriyorlar diye sinirlennice içten içe bana gülüyordun dimi kızım ben sana diyorum acele et diye, elbiseye de bir an önce başla bak

Off düşünmek bile istemedim bir an normal fiyatmış canım bu 7 8 tl demek ki sitede yorumlar uygun diyor da biz bilmiyorsak tabi

bilmiyorum ki kuzum yaa :26: herkes uygun dediyse bi bildikleri vardır demek

ama o kadarını ben de veremem valla söz için 500 tl verirsen düğündeki pastan 3bin 5bin tl lik falan olmalı artık

bilmiyorum ki kuzum yaa :26: herkes uygun dediyse bi bildikleri vardır demek

ama o kadarını ben de veremem valla söz için 500 tl verirsen düğündeki pastan 3bin 5bin tl lik falan olmalı artık

Bende veremem canım valla

Şöyle bir şey istiyordum ben halbuki :26::26: Bu pembeli olanı da kaybettim hangi siteden aldığımı onu arıyorum kaç saattir fiyatına bakmayı unuttum
Hahaha üstünde kocaman site adı yazıyormuş ay ben kör oldum

Son düzenleme:

o pembeli de kesin 500 tl liklerdendir ben diyim sana

yok şekerim yok, bi bilezik parası pastaya mı verilir yaa sen imalathanelere bak gülün en iyisi oralarda daha uygun fiyatlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…