- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.721
benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;
Eki Görüntüle 1090611
Bak stres yaptım şimdi az bi zaman kaldı zaten bi atlatsaydikbenim sabah 8de girmem gereken dersim var malesef size iyi sohbetler kızlar iyi geceler :):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim yaşadığım şehirde bir yer canım ama sitesi de var.
Ayşeker yaz Google a canım. siteden modellere bakabilirsin.
pastalar öyle canım yaa. bak ben resmini ekliyim. butik önermediler. bunların lezzeti daha iyi olur dediler.pastam aşağıda canım;
Eki Görüntüle 1090611
Amin canım teşekkür ederim. size de mutluluklar dilerim.
cupcake in üstünü de çizdik o zaman o da pahalıymışimalathaneleri araştırın canım, orada cidden çok uygun oluyor fiyatlar
kız bari misafirler gidince ye pastayı, elaleme karşı ayıp olmasın
şimdiden iyi dersler canım, iyi uykular
Onu bile çok araştırmak lazım bir pasta değil mi aman alırız diyordum ben dilimi eşekler tepsinÖyle yaparım canım ölümüne yerim o pastayı artık
bu pastada çok güzelmiş, Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın
amin canım inşallah.
sizler de çok mutlu olursunuz inşallah.
yaa ben düğünde beyaz pasta kesip siyah yediriyorlar diye sinirlennice içten içe bana gülüyordun dimikızım ben sana diyorum acele et diye, elbiseye de bir an önce başla bak
Ay biri benim için herşeyi hazırlasa ne iyi olur çok stres yaptım valla
GÜZEL telaşlar yavrum bunlar canını sıkma şimdisevdigin adamın yüzüğünü takacaksın işte daha ne olsun
Takıyorum ben onun yüzüğünü zaten bu kadar masrafa gerek yoktu
hee bunu bi desene sevgiline bakalım ne cevap verecek
Off düşünmek bile istemedim bir annormal fiyatmış canım bu 7 8 tl demek ki sitede yorumlar uygun diyor da biz bilmiyorsak tabi
bilmiyorum ki kuzum yaa :26: herkes uygun dediyse bi bildikleri vardır demek
ama o kadarını ben de veremem vallasöz için 500 tl verirsen düğündeki pastan 3bin 5bin tl lik falan olmalı artık
Bende veremem canım valla
Eki Görüntüle 1090624
Eki Görüntüle 1090625
Şöyle bir şey istiyordum ben halbuki :26::26: Bu pembeli olanı da kaybettim hangi siteden aldığımı onu arıyorum kaç saattir fiyatına bakmayı unuttum
o pembeli de kesin 500 tl liklerdendir ben diyim sana
yok şekerim yok, bi bilezik parası pastaya mı verilir yaasen imalathanelere bak gülün en iyisi oralarda daha uygun fiyatlı olur
Bana da öyle geliyor bir hayalimin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?