Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kız ne güldürdün beni gece gece yaa

hemen pes etme, birebir aynısı olmasa bile hayalinin revize bir halini bulabilirsin, daha yeni bakmaya başladın

acı yok rockyy acı yokk

Hahaha yok canım ben sevgilim askerdeyken bile bakıyordum fiyatlarını araştırmak şimdi geldi aklıma

Ohhh ne güzel iş valla Fiyatlar budur canım işte ona göre haberin olsun

bizim imalathanesi olan tanıdık var benim pastam ucuza gelecek ayrıca kesinlikle şeker hamurundan olmayacak onun tanıdık fiyatı bile bizi aşar şöyle ufaktan bi pastayı kesip kendi aramızda yeriz, diğerleri de tanesi 1 tl olan yuvarlak pastalardan yer tamamdır

Tanesi 1 tl mi hani nerde yok mu foto nasıl bir şey

Valla canım şuan bana bu o kadar mantıklı geliyor ki sana anlatamam

dedigim gibi canım imalathanelere bakın, toplu alım yapacaksınız sonuçta uygun bir indirim de olur biz tanıdık diye tanesini 1 tl den alıyoruz da hadi sizin 2 tl olsun nolacak, 50 kişiden hesapla, 100 tl ye pasta işi tamamdır bide ufaktan size kesmelik bişey işte ki onu da imalathaneden aldın mı maksimum 50 de o tutar, 150 tl ye pasta işi tamam

Benim anlayamadığım arkadaşım 3 katlı pastayı 100 tlye yaptırmıştı o nasıl oldu şuan ona kafam takıldı

Benim anlayamadığım arkadaşım 3 katlı pastayı 100 tlye yaptırmıştı o nasıl oldu şuan ona kafam takıldı

krem şantidendir bebegim onlar uygun oluyor işte bide tanıdık falansa ordan indirimiz vardır imalathaneyse zaten fiyatlar fabrikadan halka oluyor

ya şöyle söyleyim sana enişten emekli oldugunda pasta aldı bize 30 kişilik mi neydi kare şeklinde, üstünde süsü falan da var 40 tl ye 3 katlı da o paraya çıkar hemen hemen

Haklısın canım.. Sırf görüntüye o kadar para veremem ki :26: Benim arkadaşımın babası pastacı pastanesi var yapıyor ama arkadaşımla çok yakın değilim şimdi işi düştü derler sorsam :26:

aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama sonuçta arkadaşının babası pastacıysa senin de pastaya ihtiyacın varsa sorulabilir bence iş düşmek degil ki bu, bedava yaptırmayacaksın sonuçta

aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama sonuçta arkadaşının babası pastacıysa senin de pastaya ihtiyacın varsa sorulabilir bence iş düşmek degil ki bu, bedava yaptırmayacaksın sonuçta

Çocukluk arkadaşım aynı mahalledeyiz ama samimi değiliz aslında sormakta fayda var indirim istemem zaten huyum değil fiyat analizi yaparım

Çocukluk arkadaşım aynı mahalledeyiz ama samimi değiliz aslında sormakta fayda var indirim istemem zaten huyum değil fiyat analizi yaparım

onlar zaten indirim yaparar canım merak etme bide aynı mahalledenmiş

mutlaka sor canım, bide aynı mahalleymiş yani mutlaka faydası olacaktır

keşke aynı şehirde olsaydık eniştemin arkadaşına yaptırrıdık

Mutlaka yaparlar canım aileler falan hep tanır birbirini 20 30 senedir :) Keşke canım :) Zaten aynı şehirde olsaydık şimdiye çoktan görüşürdük

Mutlaka yaparlar canım aileler falan hep tanır birbirini 20 30 senedir :) Keşke canım :) Zaten aynı şehirde olsaydık şimdiye çoktan görüşürdük

kesin görüşürdük hemde

canım ben yavaştan yatayım musaddenle :26: proje çizdim bu saate kadar gözlerim önüme akacak birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…