- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.741
kız ne güldürdün beni gece gece yaa
hemen pes etme, birebir aynısı olmasa bile hayalinin revize bir halini bulabilirsin, daha yeni bakmaya başladın
acı yok rockyy acı yokk
Hahaha yok canım ben sevgilim askerdeyken bile bakıyordum fiyatlarını araştırmak şimdi geldi aklıma
bende hiç fiyat bilmiyorum yaasen öğren de bana lazım olursa ben hazıra konarım
Ohhh ne güzel iş vallaFiyatlar budur canım işte ona göre haberin olsun
bizim imalathanesi olan tanıdık var benim pastam ucuza gelecekayrıca kesinlikle şeker hamurundan olmayacak onun tanıdık fiyatı bile bizi aşar şöyle ufaktan bi pastayı kesip kendi aramızda yeriz, diğerleri de tanesi 1 tl olan yuvarlak pastalardan yer tamamdır
kız normal krem şantiden tek kişilik pasta işte
Eki Görüntüle 1090626 Eki Görüntüle 1090627
bunlar gibi işte canım, dışı krem şanti kaplı işte, süslemesi falan da var
Valla canım şuan bana bu o kadar mantıklı geliyor ki sana anlatamam
dedigim gibi canım imalathanelere bakın, toplu alım yapacaksınız sonuçta uygun bir indirim de olurbiz tanıdık diye tanesini 1 tl den alıyoruz da hadi sizin 2 tl olsun nolacak, 50 kişiden hesapla, 100 tl ye pasta işi tamamdır bide ufaktan size kesmelik bişey işte ki onu da imalathaneden aldın mı maksimum 50 de o tutar, 150 tl ye pasta işi tamam
Benim anlayamadığım arkadaşım 3 katlı pastayı 100 tlye yaptırmıştı o nasıl oldu şuan ona kafam takıldı
krem şantidendir bebegim onlar uygun oluyor iştebide tanıdık falansa ordan indirimiz vardır imalathaneyse zaten fiyatlar fabrikadan halka oluyor
ya şöyle söyleyim sana enişten emekli oldugunda pasta aldı bize 30 kişilik mi neydi kare şeklinde, üstünde süsü falan da var 40 tl ye3 katlı da o paraya çıkar hemen hemen
Haklısın canım.. Sırf görüntüye o kadar para veremem ki :26: Benim arkadaşımın babası pastacı pastanesi var yapıyor ama arkadaşımla çok yakın değilim şimdi işi düştü derler sorsam :26:
aranızdaki muhabbeti bilmiyorum ama sonuçta arkadaşının babası pastacıysa senin de pastaya ihtiyacın varsa sorulabilir benceiş düşmek degil ki bu, bedava yaptırmayacaksın sonuçta
Çocukluk arkadaşım aynı mahalledeyiz ama samimi değiliz aslında sormakta fayda var indirim istemem zaten huyum değil fiyat analizi yaparım
onlar zaten indirim yaparar canım merak etme bide aynı mahalledenmiş
mutlaka sor canım, bide aynı mahalleymiş yani mutlaka faydası olacaktır
keşke aynı şehirde olsaydık eniştemin arkadaşına yaptırrıdık
Mutlaka yaparlar canım aileler falan hep tanır birbirini 20 30 senedir :) Keşke canım :) Zaten aynı şehirde olsaydık şimdiye çoktan görüşürdük
kesin görüşürdük hemde
canım ben yavaştan yatayım musaddenle :26: proje çizdim bu saate kadar gözlerim önüme akacak birazdan
Yat tabi canım bende yatacağım artık yine saat kaç olmuş :) İyi geceler tatlı rüyalar
günün ilk günaydını benden gelsin o zamangünaydın kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?