Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

atıyor valla bazen ben kendimi böyle bi değişik hissediyorum ben atayıım bir trip diyorum yok atamıyorum valla ayrıca 2 haftaa kaldı canııııım :18::18::18:

aa biz 27 nisandayız ben 17 sinden hesap ettim valla

de ki sevgiline, " 2 hafta sonra toplu trip atarsın şimdi hiç zamanı degil "

yarın akşam görüşmek üzere kızlar kendinize çok iyi bakın akşama yine buralarda olurum yüksekle muhtemel çok teşekkür ederim yardımlarınız için

ben de çıkıyorum kızlaaar, yarın sabah okul var malumm

iyi geceler, yarın akşam üstü burdayımmm

Evet canım ay ölecektim neredeyse dilim ücreti 7tl olarak hesaplanıyormuş 10 kişilik pastaların üstüne e 50 kişi olsa Ben öyle istiyordum ama yaa

kuzum pastayı 50 kişilik yaptırmayın sizde :26: yani küçük bi pasta yapıp onu kesersiniz sözde, misafirlere ikram edilecek pastalar başka bir pasta olur

kuzum pastayı 50 kişilik yaptırmayın sizde :26: yani küçük bi pasta yapıp onu kesersiniz sözde, misafirlere ikram edilecek pastalar başka bir pasta olur

En küçüğü 10 kişilik 120 tl canım 50 kişilik pasta 250 hemen hemen aynı şey olacak birde öyle ayıp olur gibi geldi gösterilen pasta o kadar küçük olmaz ki kesilen yani

ama o da ayıp olur gibi geliyor bana şuan canım :26: En uygunu 120 o da o kadar küçük ki herkes anlar bir görünce düşünürler hangimize yeter diye sonra pasta dağıtılınca da demek başka almışlar bize vermek için denir :26:

O zaman en iyisi yaptirmamak :) kurabiyeler yeter canım hatırası da olur uzun süre dayaniyomus zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En küçüğü 10 kişilik 120 tl canım 50 kişilik pasta 250 hemen hemen aynı şey olacak birde öyle ayıp olur gibi geldi gösterilen pasta o kadar küçük olmaz ki kesilen yani

DÜĞÜNLERDE bile kesilenle ikram edilen farklı oluyor ya canım sonuçta kesilen pastayı kimse yemeeycek ki orda, yani yarısına başka yarısına başka ikram edilmeyecek

bizim burada pastaları yapan fabrika var eniştemin tanıdıgı da tanesi 1 tl ye ufak pastalardan yapıyorlar mesela. 50 kişilikse 50 tl tutar öyle bişey bakın canım olmazsa :26:

O zaman en iyisi yaptirmamak :) kurabiyeler yeter canım hatırası da olur uzun süre dayaniyomus zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptırmadan da olmaz ki canım pasta keseceğiz beraber :) en iyisi çarşıya çıkıp araştırmak :) Çok sade istiyorum aslında ben o kadar pahalı olmamalı ya

Hahaha ay canım ya 500 tl ucuzmuş ki az önce dilim fiyatı 20 tlye de sordum amannn 500 de neymiş

Yaptırmadan da olmaz ki canım pasta keseceğiz beraber :) en iyisi çarşıya çıkıp araştırmak :) Çok sade istiyorum aslında ben o kadar pahalı olmamalı ya

genelde arkadaşlarımın sözlerinde falan gördüğüm kesilen pasta maksimum 10 kişilik oluyor, ama davetli sayısı 40 50 oluyor yani. o yuzden herkes bu yönteme başvuruyor canım mecburiyetten bence sıkıntı olmaz ama sen bilirsin tabi yine de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…