- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.781
Amin canım inşallah size de nasip olur en kısa zaman da. Aman çok yapmasın ya, elti adayım kıskanmış zaten bana yapmadınız diye, zaten onunla ilgili çıkan sorunlar bitmiyor bir türlü..
MaşaAllah kızlar size nediyim darısı benimde başımamı artık .Benim hala hiçbirşeyim net değil
hele benim hiç net değil yine sizin nişan tarihi belli sanırım
yok cnm ya belli değil o tarihi sadece biz sevdiğimle konuşmuştuk ama bu gidişle o tarih olmayacak
Selam kızlar. Hastaneden geldim şümdi. Alerji testi yaptırdım. Alerjik bronşit dedi. Astım gibi bişey mi bu ya. ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden engel mi var iş okul falan:44:
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..annemde de bronşit var ama alerjik mi bilmiyorum..
kendini üşütünce hemen başlıyor..
Var en büyük engel aileeeeee
bende de elti olacak ama daha piyasada yok henüz
aa neden sorun mu ediyor sana alınanlara kaç senelik evli ki:18:
O 5 senelik evli canım ve tek elti de o değil, ilk eltinin ona olduğu kadarda olmamış mesela, her zamanın şartı bir değil herkes bunun bilincinde, o 3 ay da evlendi, kendi ailesinin de maddi durumu yoktu, biz beyaz eşyayı da halleceğiz 1 ay sonra, eksik yapsan sıkıntı yok ama fazla yaparsan kıyamet sebebi, kaldı ki erkek arkadaşım söyler yemek odası da al dediler o ben istemiyorum dedi diye, şimdi de keşke alsaydım üst üste koyar yine koyardım diyormuş.
Biz 8 senedir flört ediyoruz o yüzden evlilik aşamasını az çok biliyorum onların, sürekli bizim ne yapacağız ne edeceğimizle ilgileniyor şuan, güya ben ağzımdan kaçırmışım biz ayrı ayrı hesap açmış sevgilimle para biriktiriyormuşuz. Ben onu ne zaman gördüm de evlilikten konuştuk benim ağzımdan kaçtı? Şimdi ileri de, ben sana ne zaman ağzımdan kaçırdım hesap açtığımızı desem ne olacak?
selamm şekerim nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
şükür iyiyim canım sabahtan işler yoğundu şimdi rahatlamışken kpss çalışıyorum ne yazııkki
Kpss kalkacak mı öyle bir şey duydum da ben :26:
aman kalkmasın iyice torpil artar
öyle diyorlar ama bence mümkün değil neye göre memur alınacak ki öyle olunca..
bi hayrlısıyla devlete girseydim ne olursa olsun sonra
Aynen herkes ondan çekiniyor torpilin artmasından.. İnşallah canım inşallah girersin :) Sen nerelerdesin dün bi çıktın bir daha göremedik seni
Allah böyle insanlardan uzak tutsun bizi ya işiniz zormuş..
eşyaymış takıymış boş valla huzur olsun hepsi olur insan neden bunu sorun eder ki..işi gücü yok heralde ki size sarmış
ben senin yerinde olsam hiiiç sallamazdım konuşsun dursun ama önemli olan kayınvalidenin de onun kafasında olmaması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?