Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Acılar çekmişsindir Biz yine Nurdanla nöbetimizi tamamladık

Sen nasılsın canım başlamışsınz hazırlıklara hadi gözün aydın

Sağol darısı başına canım, yarın inşallah tam anlamıyla başlamış oluyorum. Tepsim hazırdı zaten, elbise kumaşını da yarın alacağız, provoya ne zaman başlarız bilmiyorum tabii, ama iş ciddiye bindi gibi bir aksilik çıkmazsa en kötü Mayıs ayının sonunda, heh işte benim sıkıntım da o bir de günü belli olsaydı her an tetikte beklemezdim. Erkek arkadaşımın annesi 15 gün sonra geliriz demiş, senin nasıl gidiyor?

Mayısın sonlarına doğru sen herşeyi hazırlamış olursun canım tepsi hazır mı var mı fotoğrafı görseydik Benim de 4 mayısta isteme olacak canım ondan bir iki hafta sonra da söz olacak Allahın izniyle :)

Yok canım maalesef resmi ama düz tepsi, kendim süsleyeceğim çiçekle, yüzük yükseltilerini görüşmüşsündür zaten burada resmini koyan oldu. Artık olunca süsler, resmini çeker paylaşırım olur mu?

Düz halini koyayım, ama böyle de bişeye benzemiyor..

Son düzenleme:
Acılar çekmişsindir Biz yine Nurdanla nöbetimizi tamamladık

hemde ne acılar hala bile etkisi sürüyor

ne kadar ayıp ucuza gittim falan kendini küçültüyor resmen..
bence sen hiç kulak asma..kv kp olayın bilincindeyse zaten sana yapılması gerekeni yaparlar..

Ne güzel sen kendin yapacaksın bende çok isterdim ama hiç el beceresi yok hazır alacağım mecbur :26: O zaman bitince bekliyorum fotoğraflarını

ayyyy ne güzel bi pasta buuu

hele benim hiç net değil yine sizin nişan tarihi belli sanırım

hele benimmmm hele benimmmm

offfffff, kızlarr amma çeneniz düşmüş beeeee oku oku bitiremedim kaç saattirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…