- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.821
neden engel mi var iş okul falan:44:
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..annemde de bronşit var ama alerjik mi bilmiyorum..
kendini üşütünce hemen başlıyor..
ayy çok hooş eliniz değmişken bana da bi tane yapıverin
Ben de böyle sade modeller istiyorum diğerlerine baktıkça soğudum biraz neden böyle olduysam :26:
Allah Allah neden ki canım? Sen kuğulu tepsi beğeniyordun sanırım?
Onlarda hoş bu arada..
eeeveeet, 10 sayfa kadaaar :111::111::111:
Benim elim kendi tepsime bile değmeyecek canım hiç anlamam hazır bakıyorum ben[/FONT]
ayy yine alıntıları şaşırmışım..sen o tepsiyi örnek koymuşsun bende smuwila böyel tepsi yapmış anlıyorum ona diyorum yaparsın bana da diye benim devreler gitmiş yani o an
o zman kesin gözler aynen öyledir :111:
Kızlaaaaar önümüzdeki ay beyaz eşyalarımızı alacağız, abartmamayı düşünüyorum açıkçası işi görecek özellikte olması benim için idealdir. Bosch düşünüyordum ama arkadaşım yetkili serviste çalışıp çok fazla tamire geliyor deyince, beyaz eşya her ne kadar şans işi de olsa da bir arçelik kullanıcıları olarak beko ve arçeliği düşünmeye başladık. Bilenler bilir, arçelik ve beko aynı hatta modeller ve fiyatlar bile aynı, sadece biri arçelik biri beko, teyzem ve en yakın arkadaşımın evinde de herşey beko' dur. En azından yetkili servisleri çok iyimiş öyle diyorlar. Bizim evimizdeki çamaşır makinesini ben ikokula giderken almıştık.
Beğendiğimiz modeller bunlar.
Eki Görüntüle 1091507 Eki Görüntüle 1091508 Eki Görüntüle 1091510
Özellik bakımından enerji sınıfı olmasına, çamaşır makinesinde devrine, kilosuna baktıktan sonra daha nelere dikkat etmeliyiz? Bulaşık makinesini 3 program tercih ettim, evdeki 5 program ama sürekli ekonomikte çalıştırırız, servisin dediği de oydu. Diğerleri fazla enerji harcarmış. O zaman gereksiz diyorum sizce?
Dğerleri gözüme kaba gelmeye başladı :26: Çok gösterişli sevemedim:26: O kuğuluyu hala beğeniyorum canım ama 200 tl dediği için vazgeçtim 100 olsa hadi tamam da çok aştım durumu zaten :26:
Kızlaaaaar önümüzdeki ay beyaz eşyalarımızı alacağız, abartmamayı düşünüyorum açıkçası işi görecek özellikte olması benim için idealdir. Bosch düşünüyordum ama arkadaşım yetkili serviste çalışıp çok fazla tamire geliyor deyince, beyaz eşya her ne kadar şans işi de olsa da bir arçelik kullanıcıları olarak beko ve arçeliği düşünmeye başladık. Bilenler bilir, arçelik ve beko aynı hatta modeller ve fiyatlar bile aynı, sadece biri arçelik biri beko, teyzem ve en yakın arkadaşımın evinde de herşey beko' dur. En azından yetkili servisleri çok iyimiş öyle diyorlar. Bizim evimizdeki çamaşır makinesini ben ikokula giderken almıştık.
Beğendiğimiz modeller bunlar.
Eki Görüntüle 1091507 Eki Görüntüle 1091508 Eki Görüntüle 1091510
Özellik bakımından enerji sınıfı olmasına, çamaşır makinesinde devrine, kilosuna baktıktan sonra daha nelere dikkat etmeliyiz? Bulaşık makinesini 3 program tercih ettim, evdeki 5 program ama sürekli ekonomikte çalıştırırız, servisin dediği de oydu. Diğerleri fazla enerji harcarmış. O zaman gereksiz diyorum sizce?
canım biz evimize "beko" marka ne aldıysak, hiç ama hiç memnun kalmadık... annem şu an "beko"yu bedava verseler almam modundabekodan çekince bosch aldık hepsini, çok memnunuzzz
1 de uyandım anamla çarşıya çıktım geldim
neler kaynattınız ben yoken anlatın bakalım
oo nurdan hanımlarda gelmiş
seni çekiştirdik durduk
haklısın cerencm bende tepsiye ona buna o kadar para verme taraftarı değilim açıkcası..
normal küçük gümüş tepsiye makasa bi kudela bağlarım yüzük kutuları bikaç da süsleme yaparım yeter..
iki dakikalık için o kdara para vereceğime çeyizim için gerekli bişey alırım..:79:
1 de uyandım anamla çarşıya çıktım geldim
neler kaynattınız ben yoken anlatın bakalım
SAyfaları oku öğren canım
nolur sanki özet geçiverseniz
Özetle herkes hazırlık halinde yavaş yavaş canım
Aynen canım çok pahalı herşey bu attığım 50 tl mesela ve ne kadar hoş sade bir model ama stoklarda yokmuş işte:26: Canım okudun mu bilmiyorum dün biz bir söz pastasının 1000 tlye olduğunu öğrendik dilim fiyattan hesaplanıyormuş şaka gibi resmen :26:
neyyy 1000 tl mi
abartı ve gösterişten başka bir şey değil
canım inan 50 ilra da çok al küçük bi tepsi ne çeşit süsler kurdelalar keçeler falan var..benim elimden gelir ben kendim yapıcam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?