Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

neden engel mi var iş okul falan:44:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..annemde de bronşit var ama alerjik mi bilmiyorum..
kendini üşütünce hemen başlıyor..

Tesekkür ederim canımm. Ya benim ki hapşurmaktan ama ben de anlamadım ki..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah Allah neden ki canım? Sen kuğulu tepsi beğeniyordun sanırım?
Onlarda hoş bu arada..

Dğerleri gözüme kaba gelmeye başladı :26: Çok gösterişli sevemedim:26: O kuğuluyu hala beğeniyorum canım ama 200 tl dediği için vazgeçtim 100 olsa hadi tamam da çok aştım durumu zaten :26:

eeeveeet, 10 sayfa kadaaar :111::111::111:

o zman kesin gözler aynen öyledir :111:

Son düzenleme:
Kızlaaaaar önümüzdeki ay beyaz eşyalarımızı alacağız, abartmamayı düşünüyorum açıkçası işi görecek özellikte olması benim için idealdir. Bosch düşünüyordum ama arkadaşım yetkili serviste çalışıp çok fazla tamire geliyor deyince, beyaz eşya her ne kadar şans işi de olsa da bir arçelik kullanıcıları olarak beko ve arçeliği düşünmeye başladık. Bilenler bilir, arçelik ve beko aynı hatta modeller ve fiyatlar bile aynı, sadece biri arçelik biri beko, teyzem ve en yakın arkadaşımın evinde de herşey beko' dur. En azından yetkili servisleri çok iyimiş öyle diyorlar. Bizim evimizdeki çamaşır makinesini ben ikokula giderken almıştık.

Beğendiğimiz modeller bunlar.

Eki Görüntüle 1091507

Özellik bakımından enerji sınıfı olmasına, çamaşır makinesinde devrine, kilosuna baktıktan sonra daha nelere dikkat etmeliyiz? Bulaşık makinesini 3 program tercih ettim, evdeki 5 program ama sürekli ekonomikte çalıştırırız, servisin dediği de oydu. Diğerleri fazla enerji harcarmış. O zaman gereksiz diyorum sizce?

canım biz evimize "beko" marka ne aldıysak, hiç ama hiç memnun kalmadık... annem şu an "beko"yu bedava verseler almam modunda bekodan çekince bosch aldık hepsini, çok memnunuzzz

Dğerleri gözüme kaba gelmeye başladı :26: Çok gösterişli sevemedim:26: O kuğuluyu hala beğeniyorum canım ama 200 tl dediği için vazgeçtim 100 olsa hadi tamam da çok aştım durumu zaten :26:

haklısın cerencm bende tepsiye ona buna o kadar para verme taraftarı değilim açıkcası..
normal küçük gümüş tepsiye makasa bi kudela bağlarım yüzük kutuları bikaç da süsleme yaparım yeter..
iki dakikalık için o kdara para vereceğime çeyizim için gerekli bişey alırım..:79:

bence arçelikten de uzak dur canım
ablamda da abimde aynı şey oldu evlendiklerinden daha bi sene geçmeden fire verdiler çamaşır makinası da fırında..tabi şans..

canım biz evimize "beko" marka ne aldıysak, hiç ama hiç memnun kalmadık... annem şu an "beko"yu bedava verseler almam modunda bekodan çekince bosch aldık hepsini, çok memnunuzzz

Hadi ya, benim teyzemin fırını evlendiğinden beri canavar gibi yanıyor, buzdolabı, çamaşır makinesini değiştirdi ama yine beko aldı. Of şu beyaz eşya işi çok sıkıntı ya, bizim de arçelik mesela evdeki çamaşır makinesi ben ilkokuldayken alınmıştı 2 kere tamir yüzü gördü o kadar. Ne yapacağız bilmiyorum hiç?:26:

Aynen canım çok pahalı herşey bu attığım 50 tl mesela ve ne kadar hoş sade bir model ama stoklarda yokmuş işte:26: Canım okudun mu bilmiyorum dün biz bir söz pastasının 1000 tlye olduğunu öğrendik dilim fiyattan hesaplanıyormuş şaka gibi resmen :26:

1 de uyandım anamla çarşıya çıktım geldim

neler kaynattınız ben yoken anlatın bakalım

SAyfaları oku öğren canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…