Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

benim tam 22 kg daha vermem lazımmm

kaç kilosun ki seeen :26:

ben 77 küsürüm şuan canım 70 in altında çok kötü oluyorum ben, kemiklerim iri herhalde, resmen kaburgalarım sayılıyor 70 in altına düştügüm zaman

sen kaç kilo olmak istiyorsun ki 22 kg vermen lazım :26: bide boy kaçtı canım senin

benim de öle olsaydı keşkeee senin boy kaçki, sen uzunsun heralde bayaaa

ben 91,5 kiloyla başladım diyet yolculuğunaaa

şu an 84,5 oldum :26:

işte 62 falan olunca yetecek banaa

boyum 162 cm

boyum 162 cm

Konuya boyle daldım ama :) ne kadar zamanda verdin o kiloyu canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic canım istemiyo kii kırk yılda bir kriz geliyo oyle yiyorum o da tadimlik agzimin tadı da kalmamis yaslanmisim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy keşke benm de öyle olsa yaa :18: tatlıyla pek aram yok aslında, bu ara dondurmaya dadandım o da olmasa aramam da iştee benim börek çörekle aram pek iyi

boyum 162 cm

benim 170 172 gibi bişey canım boyum ben istesem de çok zayıf olamıyorum ki, insanın 68 kiloda kemikleri sayılır mı yaa benim resmen iskeletim çıkıyor ortaya ama 70 olsam çok iyi olur, hiç olmazsa 40 bedende de olsam istedigimi giyebilirim, yaglarım çıkmaz sagdan soldan ama bu ara diyet modunda degilim sanırım olmuyor

ohh senin 7 kilo gitmiş bilee yavaş yavaş tamamı da gider inşallah saglıgına dikkat et de gülüm, saglıgından oolmadan zayıfla

diyetisyen kontrolünde gidiyorum zaten canımm yavaş yavaş gitsin ama bi daha gelmemek üzere gitsin 2015'e kadar zamanım var, yeni yıla, yeni bir ben olarak girmek istiyorumm

diyetisyen kontrolünde gidiyorum zaten canımm yavaş yavaş gitsin ama bi daha gelmemek üzere gitsin 2015'e kadar zamanım var, yeni yıla, yeni bir ben olarak girmek istiyorumm

diyet,syen kontrolunde ben de çok güzel kilo vermiştim de listeyi kaybettim çok pişmanım şimdi yeniden gitmek istiyorum ama ona da sabah 7 de gidip sıra alıyormuşsun falan bi sürü alengirli iş

daha 8 ay var önünde ben eminim ki başaracaksın

benim annem bana dost mu düşman mı belli değil babam çok sever benim öyle şeyleri, annem de kıyamıyor ona evde sürekli bol kalorili bişeyler oluyor

bizimkiler de çok seviyor ama annem çok sevildiği için yapmıyor kilo vermeye çalışıyo annem, babam da benim günahım ne sen kilo vereceksen bana yap diyo ama öyle olmuyo işte yapınca kendisi de yiyor annem o yüzden bıraktı o işleri

annem kilosuyla gayet barışık bir kadın, o yuzden hiç dert etmiyor bu durumu babamda da 185 boy var, bitek de göbegi var ekstra bir kilosu da yok öyle olunca bu garip nurdanı kim düşünsün tabii

annem kilosuyla gayet barışık bir kadın, o yuzden hiç dert etmiyor bu durumu babamda da 185 boy var, bitek de göbegi var ekstra bir kilosu da yok öyle olunca bu garip nurdanı kim düşünsün tabii

annem benim söz için kilo vermeye çalışıyor normalde de kilosuyla çok barışık değil ama babam öyle hiç takmaz istediği zaman da hemen kilo verebiliyor zaten o zaman kendini tutmaktan başka çaren yok malesef

neyse bugun de geçsin de yarın tutarım artık kendimi olmaz mı

kızlaaar, iyi geceleeeer

yarın okul var senin dimi :26: iyi geceler balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…