Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sözü benden önce olan biri varmış burdaaa ne zaman senin sözün

yok öyle bi ihtimal nedense kabullenemiyorum belirti yok çünkü ayrıca özet çok iyi olmuş gerçekten sabahtan beri konuştuklarımızın ana teması

her ihtimale açık olmak lazım bence ben kabullenebilirim bu durumu

cesminazla konuştum şimdi son durumu sana anlatmamaı istedi

şimdi şekerim bugun aynen şöyle bir olay oldu :26:

whatsptaki 4 lü grupta ( yani çift olan 2 arkadaşımız + burhan + ben olan grupta ) çiftteki kız arkadaşla konuşuyorduk. gülşen in eski bir şarkısı var be adam diye onu yolladı link olarak. sonra dedi ki bu şarkı burhan ı anlatıyor ben hiçbişey demedim konuyu değiştirdim direk. konu öylece kapandı.

şimdi şarkının sözlerini biliyor musun bilmiyorum ama, içine atmaktan falan bahsediyor şarkıda şimdi benim aklımdaki sorular :

1 - eğer içine attıgı kız ben isem, o kız arkadaş nerden biliyor ki bu durumu :26: ayrıca bu kadar net çaktırır mı yani öyle bişey olsa :26:

2 - eğer o kız ben degilsem - ki bence degilim - arkadaşlara söylemiş olabilir, onlar geçen bi haftasonu görüştüler ben yoktum, ama eğer öyle bişey olsa şarkıyı paylaştıktan sonra o arkadaş açıklama da yapmaz mıydı " nurdan sen yoktun bak burhan bize böyle bişeyler söyledi " falan gibi :26:

ama ben o şarkının benle alakalı olduugunu düşünmüyotum nedense, bu çok belli etmek olur çünkü, bence burhan bunu istemez o yuzden bu defteri de kapatabilirim her an

Ay bilmez miyim o şarkıyı Gülşenin en saf halleri içine ata ata ne hale düştün tuta tuta çatlayacaksın be adam ay canım ne başka kızı ya bildiğin sana göndermede bulunmuşlar açık açık işte yoksa niye grup olarak konuşurken atsın ay valla Başka kız olsaydı sende bilirdin canım ama bilmiyorsun çünkü sensin Burhan bunu istemez mi Sana Nurdanım diyor gel burda çalış diyor pikniğe çağırıyor sadece seni dikkat buyur sadece seni Kalkmış ben değilim diyorsun sen olmasan başka kız olsa onunla ilgilenirdi canım zaten

ben yine şarkı konusuna gelicem ama tutamıyorum kendimi bence arkadaşın sana çaktırmak için o şekilde söylemiş olabilir yeter artık senin açılacağın yok ben el atıcam artık duruma gibisinden

24ü de olabilir ama belli de olmaz Görüşürüz canım ben anında burda biterim zaten Benim karnıma ağrılar giriyor artık stresten Ah canım senin haberin yok mu ben pastayla ilgili epey konuştum topikte söz pastası baktım canım 500 tl ve 1000 tl arasında fiyatlar değişiyor şeker hamuru olunca Kurabiyeyi arkdaşımla beraber yapacağız onu hallettim çok şükür

ben yine şarkı konusuna gelicem ama tutamıyorum kendimi bence arkadaşın sana çaktırmak için o şekilde söylemiş olabilir yeter artık senin açılacağın yok ben el atıcam artık duruma gibisinden

iyide kuzularım ben sevgilisinden yeni ayrılmış birisiyimm, burhan bu adımı bu kadar çabuk atacak olamaz arkadaşın yaptıgı da burhanın fikrini almadan acele etmek olur ki bence burhan bu riski almamak için onlara benimle ilgili bişey söylememiştir :26: ama başkası olsa ben neden bilşmeyeyim ki :26: sonuçta biz arkadaşız zaten, o benim sevgilim varken biliyordu, kavgalarımızı biliyordu, şimdi birinden hoşlansa benm de bilmem lazım gerekir ama :26:

nurdanım diye o emrah varken de diyordu o geçerli bir sebep degil bence pikniğe de çağırır ne varki arkadaşıyım sonuçta bunlar geçerli sebepler gibi gelmiyor bana :26: arkadaşımın bana çaktırmak için hiç bir sebebi yokki :26: ya ben orda sorsaydım, bu şarkı neden burhana gidiyo ki birisi mi var diye ne cevap verecekti o zaman bu riski alamazlar bence, başka bi kız var

Sende sorsaydın niye sormuyorsun.. Burhana yazsana o zaman sormadım ama kim bu kız biz tanıyormuyuz gibilerinden kem küm ederse sensindir

pasta konusunu az çok biliyorum canım yazdıklarını görmüştüm o paraya çeyizime bişeyler alırım kurabiye sordum bende bugün 3.5-4 lira arası değişiyor ankarada çok pahalı geldi :26:

Sende sorsaydın niye sormuyorsun.. Burhana yazsana o zaman sormadım ama kim bu kız biz tanıyormuyuz gibilerinden kem küm ederse sensindir

ya ben sorarsam ve o kız bensem bu sefer de burhan benmle hiç şansının olmadıgını düşünür benim ona adım attırmam lazım eğer bana karşı bir hissi var ise :26: başka bir kız ihtimalini bu şekilde dillendirrisem burhan yine geri kaçar bence

keşke sorsaydın sen şarkı meselesini :26: ama bu kadarı tesadüf olamaz diye düşünüyorum ben whatsappdan çiçek yollamalar falan insan durup dururken arkadaşına çiçek yollayıp uyanınca alırsın demez ki özel bi ilgi bence bu :26: belki de ilgisi olduğunu arkadaşına söylemiştir biraz zaman geçmesini bekliyodur yeni ayrıldığın için şimdilik haberinin olmasını istemiyodur arkadaşın da dolaylı yollardan bekleme demiş olabilir ama başkası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum kesin haberin olurdu üstü kapalı bi şekilde söyleyeceklerini sanmıyorum o konuyu

pasta konusunu az çok biliyorum canım yazdıklarını görmüştüm o paraya çeyizime bişeyler alırım kurabiye sordum bende bugün 3.5-4 lira arası değişiyor ankarada çok pahalı geldi :26:

Kesnlikle canım sen ne yapacaksın pasta işini Canım blogları gezsene 2tlye kadar iniyor fiyatlar iyice araştır

Bence öyle düşünmez genel olarak kullanılır bu kız kendinin olduğunu biliyordur ağzını arar kim bu hayırdır diye olmadı kıza sor canım sende aa ona hayır buna hayır

ben pastadan vazgeçtim canım fiyat konusunu açmadan sevgilimle konuştuk pasta olayını önce sen istiyor musun istiyosan yaptıralım falan dedi benden ses çıkmayınca o gereksiz olduğunu söyledi daha önce ikramlar olcak demiştim çünkü o yüzden hiç gerek yok bide pastayla uğraşmayalım madem sende çok istemiyosun dedi kapandı o mesele onlara da baktım canım ama çoğu ankara dışı olduğu için kargo parası falan olacak içinde 20-25 lira için uğraşmayım kargoyla falan gidip kendim elden görürüm en azından modelleri falan diye düşündüm

Bence öyle düşünmez genel olarak kullanılır bu kız kendinin olduğunu biliyordur ağzını arar kim bu hayırdır diye olmadı kıza sor canım sende aa ona hayır buna hayır

tam dayaklıgım ben dimi, herşeye hayır diyorum

ama kızlar acele etmek istemiyorum yaa :26: ben zaten şuan hemen bi ilişkim de olsun istemiyorum ki :44: bnim istedigim burhanın eger bana karşı hisleri varsa bendeki sinyalleri anlaması ve adım atması somut bir adımdan bahsediyorum ama whatsaptan çiçek yollamaktan degil ama bu da hemen olmasın zaten o yuzden aceleye getirmek istemiyorum :26: şuan bana gelse ben kabul edemem ki zaten, daha kafamda emrah meselesini kapattıgımdan emrahın haberi yok daha zamanımız var bizim, yavaş ilerlesin biraz bu arada başkası varsa da öğrenirim zaten

ki bence en kötü ihtimalle ilk yüzyüze görüşmemeizde başkası varsa mevzusu olur ve bana söyler, benden saklayacak hali yok ya böyle bir durumu

İkram ne olacak peki canım isteme söz aynı gün mü peki:26::26: O zaman biraz çıkıp dolaş canım adet artınca fiyat azalıyor en azından

Canım gelse kabul edemem diyorsun çıkmadan Emraha ilk ben mesaj atmam bitti diye diyorsun bak yine ona bağlandı ama herşey :26:

bence burhan da seni anladığı için acele etmek istemiyor ve doğru zamanı bekliyor, sadece şimdilik bi girişimde bulundu gibi geliyor bana kısa bir süre sonra herşey açığa kavuşacak emrah konusu da daha niye bitmedi ki kaç hafta oldu bence bu saatten sonra son konuşmayı yapmayı bile haketmiyor o

yok canım aynı gün değil isteme olacak ertesi gün söz olacak, uzaktan geldikleri için yemek falan hep bizde yenecek zaten annem yemeğe kahvaltıya alırız hergün dedi 3 gün kalacaklar, ikram olarak çayın yanına ne olursa işte kurabiyeler küçük pizzalar sarma falan o tarz şeyler olacak tatlı da olur o yüzden pasta işini istemedik biz. yarın çıkmayı düşünüyorum canım bakıym biraz artık yapacak bişey yok olmazsa o fiyattan yaptırcam

İsteme benim 10 mayıs canım onuda yazarım sana :) Daha iyi olmuş canım p zaman o kadar ikram olacak pastaya gerek kalmaz

Canım gelse kabul edemem diyorsun çıkmadan Emraha ilk ben mesaj atmam bitti diye diyorsun bak yine ona bağlandı ama herşey :26:

hadi emrahı bir kenara bırakıyorum. atıyorum yarın gelip pat diye burhan benden hoşlandıgını söylese, benim ilişkim biteli daha 1 ay bile olmamış hoş olmaz ki :26: yani aslında mevzu tam olarak emrah bile degil, mevzu zaman daha çok erken, yanlış bişey yapmış olmak istemiyorum

bence de hak etmiyor son kez konuşmayı, hatta ben istedigini bile düşünmüyorum. o yuzden de ona bitti demeye bile tenezzul etmiyorum şuan ama hayatıma birisi girecek olursa eğer o zaman o bittiyi emrahın duyması gerekecekk ki beni suçlamasın hiç bişeyle

burhan içinde bugunku şarkı olayı kafamı karıştırdı gerçekten ve biraz hızlı gittigimi düşünmemi sagladı :26: daha çok yeni bitti benim ilişikim, yeni birisi daha büyük yıkım olabilir benim için, sanırım bunca sene yaşadıklarımdan sonra artık yıkım görmek istemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…