- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.581
hoşgeldiinnn seleniimmmmm
otel ayarlandı orada kalacaklarnişan seneye bu zamanlar olur yine benim okulun bitmesine yakın düğün ona kalsa ağustos eylül gibi olsun seneye diyo ama annemler sen işe girmeden olmaz dediler önce iş bulmam lazım yani ona da söyledim hatta annem de söyledi önce iş bulacak diye pek takılmadı nedense o konuya bulursun nolcak diyo çok kolaymış gibi bana diğer seneye sarkacak gibi geliyor yani düğün iş bulur bulmaz yaparız ama inşallah
hoşbulduk canımcımm..
ama geç olmuş yahu bi girip size selam vereyim dedim..
ceren yokmu bu akşam:26:
haziranda okul bitse, düğünü de kasım gibi yapsanız hem iş bulunur hem de bir sonraki seneye kalmamış olur düğün :26: nasıl fikir
ceren yok unuttu bizisen de yatıyorsun zaten, yatın tabi hepiniz gidinn
neredeydin bu akşam, neden gelmedin
kış düğünü istemiyomuş beyefendi, ama daha erken olur umuduyla öyle diyor gibi geldi bana en yakın ne zaman olursa o da onu ister herhalde kış falan dinlemezbence gayet iyi bi fikir o kadar ertelememiş oluruz
sorma valla kuzum yine atraksiyonlu gece geçirdim..
ben babamdan sonra abime nasıl açıklayacağız diye kara kara düşünürken meğersem onlar yani yengemle ikisi onun adına işine kadar her şeyi biliyorlarmış
annem söyleyince şok oldum akşamdan beri düşünüyorum nerden biliyorlar, öğrendiler diye:44:
abimlerdeydik zaten biraz önce geldik ondan giremedim canım..
kasımda bile havalar güzel oluyor ki artıkayrıca kış düğünü istemiyorum diyorsa beklet yaz sıcagına kadar da aklı başına gelsin düğün dedigin çabuk yapılır yazına kışına bakılmaz
bende öyle yapmayı düşünüyorum kış düğünü istemiyorsa yazı beklersanki dışarda olcaz, tutulacak bi salon herkes içerde olcak kış olsa nolur sanki :26: abimlerin düğünü de nisan ayında oldu dışarda fırtına vardı çok fazla yağmur yağdı zararını görmedik ama
ben kar yagacagından emin olsam kış düğünü yapmak isterdimçok romantik olurdu
hee tamam gerekçen kabul edildi
belki ablan söylemiştir, hem abiler daha koruması olur ya, sonradan arıza çıkartmasın diye baştan söyleyeyim demişlerdir :26: ki bu zamana kadar bildigi ve sustuguna göre demekki olumsuz bi durum yok
bu arada kuzum babanla konuştuklarınıza sevgilin nasıl tepki verdi :26:
Ooo bugün giremedim ama sayfalar dolmuş taşmış okuyamam vallaBende özet istiyorum bananee
sen nerelerdeydin şekerim, bende yeni girebildim de
o da beni düşünüyor aslında saçın bozulacak gelinliğin çamur olcak düğün boyunca suratını asacaksın sonra diyorben senin düğün hayalini okumuştum çok hoştu yanlış hatırlamıyosam senindi yani
ablamla konuştum biraz önce ben söylemedim diyor ki eminim demez peki ama kim:26:
acaba avm de falan dolaşırken elele mi gördüler çünkü hep aynı yere gidiyoruz abimlerde sık sık gider orayaaman neyse olan oldu çok da memnum oldum böyle olmasına..
canım benimkine dünkü babamın dediği iş konusunu pek yansıtmadım kırılmasın diye..ama o anladı tabi..dünle bugün gündüz biraz ters konuştu bana belli ki oada stresli..yani pek ohh konuştunuz biliyor baban rahatlaması yok nedense
ama biraz önce sesi güzeldi mutlu oldum bende..
Ooo bugün giremedim ama sayfalar dolmuş taşmış okuyamam vallaBende özet istiyorum bananee
eveett benim hayalimdi oyani o yaz düğünü hayalimdi kış düğünü işte kar garantisi olmadıgından olmuyor hayalim var kocam yok
sen bana özet yazmıyordun kendin oku diyordun bende sana yazmıyorum işte
o da olacak inşallah az kaldı az
Bir kere de ben özet geçmiştim karşılığını istiyorum
gaz vermeyin kız banaa, şuan başka bir kızdan hoşlaşıyor olma ihtimali var bunu unutmamam lazım
hee tamam hadi bi kerecik vereyim
gamzelimin babası cumartesi günü gidecekmiş, o sebeple yarın akşam konuşacak babasıyla, heyecan dorukta :18:
selenin abisine bu akşam söyleyeceklermiş, meger abisi biliyormuş durumuama olumsuz bişey dememiş sevgilisi de gündüz biraz tripliymiş ama akşam geçmiş
bitter inde 3 hafta sonra sözü var, hazırlıklar tam gaz ilerliyor
lilyy deee bugun hiç gelmedigi için hakkında hiç bir bilgim yok
cesminaz la ilgili de hiç bi gelişme yokk, yattıgı yerden millete laf yetiştiryor
gaz vermeyin kız banaa, şuan başka bir kızdan hoşlaşıyor olma ihtimali var bunu unutmamam lazım
hee tamam hadi bi kerecik vereyim
gamzelimin babası cumartesi günü gidecekmiş, o sebeple yarın akşam konuşacak babasıyla, heyecan dorukta :18:
selenin abisine bu akşam söyleyeceklermiş, meger abisi biliyormuş durumuama olumsuz bişey dememiş sevgilisi de gündüz biraz tripliymiş ama akşam geçmiş
bitter inde 3 hafta sonra sözü var, hazırlıklar tam gaz ilerliyor
lilyy deee bugun hiç gelmedigi için hakkında hiç bir bilgim yok
cesminaz la ilgili de hiç bi gelişme yokk, yattıgı yerden millete laf yetiştiryor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?