Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

haziranda okul bitse, düğünü de kasım gibi yapsanız hem iş bulunur hem de bir sonraki seneye kalmamış olur düğün :26: nasıl fikir

hoşbulduk canımcımm..
ama geç olmuş yahu bi girip size selam vereyim dedim..
ceren yokmu bu akşam:26:

ceren yok unuttu bizi sen de yatıyorsun zaten, yatın tabi hepiniz gidinn

neredeydin bu akşam, neden gelmedin

haziranda okul bitse, düğünü de kasım gibi yapsanız hem iş bulunur hem de bir sonraki seneye kalmamış olur düğün :26: nasıl fikir

kış düğünü istemiyomuş beyefendi, ama daha erken olur umuduyla öyle diyor gibi geldi bana en yakın ne zaman olursa o da onu ister herhalde kış falan dinlemez bence gayet iyi bi fikir o kadar ertelememiş oluruz

ceren yok unuttu bizi sen de yatıyorsun zaten, yatın tabi hepiniz gidinn

neredeydin bu akşam, neden gelmedin

sorma valla kuzum yine atraksiyonlu gece geçirdim..
ben babamdan sonra abime nasıl açıklayacağız diye kara kara düşünürken meğersem onlar yani yengemle ikisi onun adına işine kadar her şeyi biliyorlarmış
annem söyleyince şok oldum akşamdan beri düşünüyorum nerden biliyorlar, öğrendiler diye:44:
abimlerdeydik zaten biraz önce geldik ondan giremedim canım..

kış düğünü istemiyomuş beyefendi, ama daha erken olur umuduyla öyle diyor gibi geldi bana en yakın ne zaman olursa o da onu ister herhalde kış falan dinlemez bence gayet iyi bi fikir o kadar ertelememiş oluruz

kasımda bile havalar güzel oluyor ki artık ayrıca kış düğünü istemiyorum diyorsa beklet yaz sıcagına kadar da aklı başına gelsin düğün dedigin çabuk yapılır yazına kışına bakılmaz

hee tamam gerekçen kabul edildi

belki ablan söylemiştir, hem abiler daha koruması olur ya, sonradan arıza çıkartmasın diye baştan söyleyeyim demişlerdir :26: ki bu zamana kadar bildigi ve sustuguna göre demekki olumsuz bi durum yok

bu arada kuzum babanla konuştuklarınıza sevgilin nasıl tepki verdi :26:

bende öyle yapmayı düşünüyorum kış düğünü istemiyorsa yazı bekler sanki dışarda olcaz, tutulacak bi salon herkes içerde olcak kış olsa nolur sanki :26: abimlerin düğünü de nisan ayında oldu dışarda fırtına vardı çok fazla yağmur yağdı zararını görmedik ama

ben kar yagacagından emin olsam kış düğünü yapmak isterdim çok romantik olurdu

ablamla konuştum biraz önce ben söylemedim diyor ki eminim demez peki ama kim:26:
acaba avm de falan dolaşırken elele mi gördüler çünkü hep aynı yere gidiyoruz abimlerde sık sık gider oraya aman neyse olan oldu çok da memnum oldum böyle olmasına..
canım benimkine dünkü babamın dediği iş konusunu pek yansıtmadım kırılmasın diye..ama o anladı tabi..dünle bugün gündüz biraz ters konuştu bana belli ki oada stresli..yani pek ohh konuştunuz biliyor baban rahatlaması yok nedense
ama biraz önce sesi güzeldi mutlu oldum bende..

eveett benim hayalimdi o yani o yaz düğünü hayalimdi kış düğünü işte kar garantisi olmadıgından olmuyor hayalim var kocam yok

onun stresini de anlamak lazım aslında canım yaa :26: ama senin de yapabilcegin bişey yokki keşke birbirinize sıkı sıkı sarılıp atlatabilseniz bu günleri ama erkekler genelde kabuklarına çekiliyorlar bu durumda malesf

o da olacak inşallah az kaldı az

gaz vermeyin kız banaa, şuan başka bir kızdan hoşlaşıyor olma ihtimali var bunu unutmamam lazım

Bir kere de ben özet geçmiştim karşılığını istiyorum

hee tamam hadi bi kerecik vereyim

gamzelimin babası cumartesi günü gidecekmiş, o sebeple yarın akşam konuşacak babasıyla, heyecan dorukta :18:

selenin abisine bu akşam söyleyeceklermiş, meger abisi biliyormuş durumu ama olumsuz bişey dememiş sevgilisi de gündüz biraz tripliymiş ama akşam geçmiş

bitter inde 3 hafta sonra sözü var, hazırlıklar tam gaz ilerliyor

lilyy deee bugun hiç gelmedigi için hakkında hiç bir bilgim yok

cesminaz la ilgili de hiç bi gelişme yokk, yattıgı yerden millete laf yetiştiryor

yok öyle bi ihtimal nedense kabullenemiyorum belirti yok çünkü ayrıca özet çok iyi olmuş gerçekten sabahtan beri konuştuklarımızın ana teması

Gamzelime çok sevindim babası iyiki gidiyor yoksa konuşacağı yoktu onun Hayırlı haberlerle gelir inşallah

Aaa abisi nerden biliyormuş ki kim söylemiş acaba ay merak ettim şimdi ne zamandır biliyor kim bilir ama olumsuz bir şey söylememesi iyi bir şey sevgilisi niye tripliymiş ki söyledi ya kız daha ne yapsın

Aaa 3 haftamı çok az kalmış ama buda benden önce değil ya püfff fikir çalamıcam yine yani

Lily de bugün sevgilisiyle beraberdi bol bol güldüler eğlendiler sözden konuştular gelecekten falan güzel bir gün geçirdi yine size koştu

Cesminaza bi soralım bakalıım Burhan ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…