- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.561
olur herhaldekaç kilo fazlan var hedef ne
benim gönlümden geçen hedef 7 8 kilo36 beden olma hevesim yok yani, 40 ta sabitlensem yeter bana
çok zayıf güzel olmuyor ki zaten kendine yakışan kiloda kalmalı insan erimeye gerek yok
o yuzden zaten hedefim 70 kilo hedefe giden yolda hiç bişey yapmıyorum
bide bu ara yeni moda çıkarttım, acıkınca başım dönüyor, bayılacak gibi soğuk ter döküyoırum resmenbugun oruçta o kadar zorlandım ki odamı toplayacaktım guya onu bile yarım bırakıp yattım
bu yeni moda çok tanıdık geldi banaanormalde açlık beni hiç etkilemez ama bu aralar bayılacak gibi oluyorum aç kalınca bacaklarım titriyor resmen
allah allahh neden böyle oluyoriz ki biz yaa :44:
senin kilo problemin yok sanırım degil mi :26:
yok sanırım normal olduğumu düşünüyorum :26: umarım öyleyimdir
öyle oldugunu düşünüyorsan öylesindirgenelde kadınlar begenmezler ya kendilerini, begendigine göre olay tamamdır sende
boyum kilom iyi 1.75e 57yim ama birazcık bölgesel fazlalığım var ona da uğraşmadım hiç yapacak bişey yok uğraşamam şimdilik
kendime verdigim yetkiye dayanarak seni bu topikten kovuyorummbenden 5 cm uzunsun ve 20 kilo zayıfsın lütfen bu topikten çıkar mısın
çok çabuk kilo alabiliyorum ama ordan kurtaramaz mıyım ayrıca ben hep ufak tefek olmak istemişimdir :26: ayrıca bölgesel kilom var
175 boyla ufak olamazsın bi kere onu geçayrıca 57 kilonun her yeri bölgesel olacak olsa ne olabilir kiii yırtamadın hala kovuldun topikten
ancak 20 kilo alup bana yetişirsen geri alırım seni topiğe
sözden sonra alsam olmaz mı elbisemi aldım da
hee tamam hadi 3 hafta dayanabilirim
hazırlıklar nasıl gidiyor anlat bakalım
hayırlı geceler şekerler yine sohbet almış başını
hayırlı geceler şekerler yine sohbet almış başını
annem benden daha stresli uzak yerden gelecekleri için 3 gün kalacaklar yemeğe alcaz hep kahvaltıya da davet etcez arada ikramlar olcak en iyi şekilde ağırlamak istiyor o daben butik kurabiye arayışındayım ankara içinden bakıym dedim 4 tlden başlıyor burda :26: bikaç sitede yapanlara sordum onlar da 2.5 lira civarı ama kargoyla geleceği için pek bişey değişmiyor gibi geldi fiyatta :26: benim tek sıkıntım şu an o yani
hee uzaktan gelecekler diye sıkıntı oluyor dimii :26: niye 3 gün kalacaklar ki :26: şimdi tanışmaya mı gelecekler, istemeye mi, yoksa hepsine birden mi :26:
bizimkiler tanışıyor sayılır zaten abimin eşinin yani yengemin kuzenitanışma isteme söz bir arada olacak öyle olunca,annesi de 1 ay önce geldi zaten annemle bi görüşmüş oldular.. ben isteme ve söz aynı gün olsun dedim onlar 1 gün ara olsa olmaz mı dediler söz alışverişine çıkarmak istediler karşı çıkmadık, uzak olunca da günübirlik gidip gelmek olmaz tabi
hee sizde kalmayacaklar yani anladımehh o zaman daha kolay olur, 3 gün sıkıverirsiniz dişinizi, sonrası hep mutluluk
nişan ne zaman, düğün ne zaman hesap ver bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?