Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

İsteme benim 10 mayıs canım onuda yazarım sana :) Daha iyi olmuş canım p zaman o kadar ikram olacak pastaya gerek kalmaz

buna sevindim işte istemeden daha çok korkuyorum çünkü nedense o daha ayrıntılı gibi geliyor evet canım en azından pastaya gerek kalmadı, bu arada hesapladım ankarada kurabiyeleri pahalıya yaptırmamla başka yerde daha ucuza yaptırıp kargoyla getirtmem arasında 5-10 lira oynuyor o yüzden burada yaptırmak en iyisi

Aynen bende çyle canım istemeyi düşündükçe daha çok geriliyorum nedense :26::26: O zaman orada yaptır canım dediğim gibi indirimde olur hem görmüş olursun daha garanti olur ben nete güvenemiyorum

o konuda haklısın işte artık daha temkinli yaklaşıyosun ve sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için olumsuz düşünüyosun bende aynısını yapardım senin yerinde olsam, ama bu yüzden de olaylara objektif bakamıyosun üzülmek istemediğin için, farkındaysan dışardan konuyu takip eden herkes aynı şeyi söylüyor ama acele etme bence de emrah olayını kafanda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde kapattıktan sonra rahatlayınca daha sağlıklı düşünürsün, ki burhan da bu yolda ilerliyor bence çok hızlı da sayılmaz niyetini belli etmek istemiştir sadece anla ben varım doğru zamanı bekliyorum falan diye

Aynen bende çyle canım istemeyi düşündükçe daha çok geriliyorum nedense :26::26: O zaman orada yaptır canım dediğim gibi indirimde olur hem görmüş olursun daha garanti olur ben nete güvenemiyorum

bende o konuda pek güvenemiyorum aslında içim böyle daha rahat olacak sanırım sen şanslısın canım arkadaşınla halledeceksin gözünün önünde yapılacak hepsi

sizler sadece benm anlattıklarımı dinliyorsunuz, bizi bir arada gören arkadaşlarımın tepkileri duysanız çoktan evlendim ben çocuk bile yaptım ama işte ortada kesin bişey yok, ve ben artık üzülecek yaşı da ruh halini de çoktan geçtim üzülmemek için bekliyorum, ki zaten ben bu olayı burhanın agzından duymadan da inanmam hayat beni paronayak yaptı

Böyle giderse biz imha edeceğiz canım onu topik olarak

ayy valla ne iyi olurr, elleriniize saglık bile derim yanii

tabiki ondan duymadan inanma ama belirtileri de göz ardı etmemek lazım sen yine de kendi yolunda ilerle ve temkinki ol, ama bişeyler var yani bunu da biliyoruz gayet açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…