- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.621
hadi emrahı bir kenara bırakıyorum. atıyorum yarın gelip pat diye burhan benden hoşlandıgını söylese, benim ilişkim biteli daha 1 ay bile olmamış hoş olmaz ki :26: yani aslında mevzu tam olarak emrah bile degil, mevzu zamandaha çok erken, yanlış bişey yapmış olmak istemiyorum QUOTE]
Aslında haklısın canım biraz zaman geçmeli daha uygun olur ama tamamen bitmeli bu Emrah işi..
İsteme benim 10 mayıs canım onuda yazarım sana :) Daha iyi olmuş canım p zaman o kadar ikram olacak pastaya gerek kalmaz
Aslında haklısın canım biraz zaman geçmeli daha uygun olur ama tamamen bitmeli bu Emrah işi..
buna sevindim işte istemeden daha çok korkuyorum çünkü nedense o daha ayrıntılı gibi geliyorevet canım en azından pastaya gerek kalmadı, bu arada hesapladım ankarada kurabiyeleri pahalıya yaptırmamla başka yerde daha ucuza yaptırıp kargoyla getirtmem arasında 5-10 lira oynuyor o yüzden burada yaptırmak en iyisi
bence de hak etmiyor son kez konuşmayı, hatta ben istedigini bile düşünmüyorum. o yuzden de ona bitti demeye bile tenezzul etmiyorum şuanama hayatıma birisi girecek olursa eğer o zaman o bittiyi emrahın duyması gerekecekk ki beni suçlamasın hiç bişeyle
burhan içinde bugunku şarkı olayı kafamı karıştırdı gerçekten ve biraz hızlı gittigimi düşünmemi sagladı :26: daha çok yeni bitti benim ilişikim, yeni birisi daha büyük yıkım olabilir benim için, sanırım bunca sene yaşadıklarımdan sonra artık yıkım görmek istemiyorum ben
emrahın kendi kendini imha etme gibi bir ihtimali yok mu acabaa
Aynen bende çyle canım istemeyi düşündükçe daha çok geriliyorum nedense :26::26: O zaman orada yaptır canım dediğim gibi indirimde olur hem görmüş olursun daha garanti olur ben nete güvenemiyorum
bende o konuda pek güvenemiyorum aslında içim böyle daha rahat olacak sanırımsen şanslısın canım arkadaşınla halledeceksin gözünün önünde yapılacak hepsi
o konuda haklısın işte artık daha temkinli yaklaşıyosun ve sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için olumsuz düşünüyosun bende aynısını yapardım senin yerinde olsam, ama bu yüzden de olaylara objektif bakamıyosun üzülmek istemediğin için, farkındaysan dışardan konuyu takip eden herkes aynı şeyi söylüyorama acele etme bence de emrah olayını kafanda hiçbir soru işareti kalmayacak şekilde kapattıktan sonra rahatlayınca daha sağlıklı düşünürsün, ki burhan da bu yolda ilerliyor bence çok hızlı da sayılmaz niyetini belli etmek istemiştir sadece anla ben varım doğru zamanı bekliyorum falan diye
Böyle giderse biz imha edeceğiz canım onu topik olarak
Aynen canım o konuda gerçekten şanslıyım yoksa bende böyle düşünür dururdum senin gibi
sizler sadece benm anlattıklarımı dinliyorsunuz, bizi bir arada gören arkadaşlarımın tepkileri duysanız çoktan evlendim ben çocuk bile yaptımama işte ortada kesin bişey yok, ve ben artık üzülecek yaşı da ruh halini de çoktan geçtim üzülmemek için bekliyorum, ki zaten ben bu olayı burhanın agzından duymadan da inanmam hayat beni paronayak yaptı
tabiki ondan duymadan inanma ama belirtileri de göz ardı etmemek lazımsen yine de kendi yolunda ilerle ve temkinki ol, ama bişeyler var yani bunu da biliyoruz gayet açık
bu iş olursa eğer topikçe bi pasta keseriz artık
keseriz tabi olsun dapasta da keseriz poğaça börek yaparız sarmalar sararız acıktım sanırım ben
bak sen sarma deyince bende acıktım şimdi
ayyy olsa da yesek dimi benim de canım çok çekti
ben sarma yiyince doymuyorum yaa o benim için çerez gibi bişeyama her daim yiyebilirim yani
aynen bende doymuyorum çekirdeği böyle durmadan çitlersin ya o şekilde yiyebiliyorum tabak bitene kadarbağımlılık yapıyo ama şimdi yersek kilo yapar
yokk bu saatlerde asla yememyatmadan en az 3 saat önce yemeyi bırakırım ben
ama sen ye bence 57 kilosun bişey olmaz
valla şu an olsaydı hayır demezdim ama yokyemiycem ben elbisemi aldım içine sığmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?