- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.661
hergün günaydın mı geliyor ne iyi arkadaş o öyle
çok teşekkür ederim , beğendiğine çok sevindim çok beğenerk almamıştım elbseyi mutlu oldum
Darısı tüm bekarların başınaaa
İsteyenlere de sözümden sonra yardımcı olabilirim süsleme işleri incik cıncık tam bana göre
o günaydın mutlaka gelir ya hiç aksatmaz saolsun
benm söz işim olana kadar bunların altın kaplamalısı bile çıkarama ellerine saglık çok güzel olmuş
kuzum ailesine kızıp da niye kendi mutlulugunu erteleyesin kizamanı gelince laflarını çarptırırsın ama şuan haziranda da ertelersen inat yüzünden mutlulugunuz engellnmiş olacak
yokk bugun sadece günaydın var
Boşver belli ki totoları ağır yani rahat insanlar . Sende sevgiline sorup durma o da biriktirir bir gün boşluğuna denk gelir sana patlar sanki sen çok evlenme meraklısı gibi kötü hisse kapılırsın . Benim bir arkadaşımın başına geldi ve şimdi yüzüne vuruolar hep
aşk olsun canım yaa, burda gözlerinizin önünde sevgilimden ayrıldım ben, aşama aşama sizlerle beraber yaşadım, dertlerle sıkmak da ne demekmiş
evet erkek arkadaşının ailesinin yaptıgı hoş bişey degil ama işin içine maddiyat girdigi için çekinip haber verememişlerdir belki :26: maddiyat olunca hele ki erkek tarafı çekinir diye düşünüyorum :26: he yine de hoş bişey degil tabiki ama nasıl tepki verecegnizi bilememiş olabilirler :26:
yine de işin güzel tarafı erkek arkadaşın sana hak veriyor ve ailesini körü körüne savunmuyorbu da ideal bir eş yapıyor kendisini o yuzden en güzel zamanlarının tadını bozma canım, zamanı gelince ailesine de gerekli herşeyi söylersiiz ama şimdi keyfini kaçırma, hazırlıklarına yogunlaş şurda 1.5 ay kalmış çok uzun zamn degil yani
Niye öyle dedin canım problem mi var ? :26:
Aynen öyle, sabır dileyip benim ailemi küçük düşürecek bir davranış daha olmaması için dua ediyorum sadece.
Canım babama söylendi ama, sorun maalesef ki bu mecburen birşey söylenmeli. Düşün seni isteyecekler geleceğiz dediler, 2 ay önceden haberiniz oldu, sonra aylar geçiyo net bişey yok, gelicekler mi gelmeyecekler mi? Ne soranlara gelecekler diyebiliyosun ne de gelmeyecekler? Sonra birden tesadüf öğreniyorsun ki gelmeye niyetleri yok.
Zoruna gidiyo insanın, ben tek olsam neyse babam var işin içinde, sahipsiz değilim kaldı ki kız babası naz, niyaz yapsaydı eminim çok yadırganacaktı ama şimdi kendileri haklı konuma geçiyor. Para değil dediğim gibi, onun olmaması, o yüzden gelmemeleri normal, sıkıntı olan o koadar konuşuluyor kimsenin biz bu ay gelemeyeceğiz, smuwila' ya söyle ailesine durumu izah etsin dememesi. Sanki hiç bişey yokmuş gibi davranmaları, kim olsa delirir ki erkek arkadaşım benden fazla sinirlendi, kaldıramadı kendisine karşı olan bu vurdumduymazlığı..
Aynen öyle, sabır dileyip benim ailemi küçük düşürecek bir davranış daha olmaması için dua ediyorum sadece.
Ben sormuyorum zaten direkt o anlatıyor, yani benim lafım geçmiyor arada sadece öğrenince babası ya yanlış anlarsa sonuçta mayıs dedik demiş. Ki başka birisi olsa anlardı bile, açık açık baba bak ben o şekilde söylettireceğim Mayıs diye demiş babası tamam oğlum, tamam deyip söylettirmiş. Haber ver biz de gurursuz değiliz neticede işte en sonunda yeter deyip ben erteleyeceğim daha fazla, o zaman ne meraklısı olduğumu çok iyi görecekler.
Canım babama söylendi ama, sorun maalesef ki bu mecburen birşey söylenmeli. Düşün seni isteyecekler geleceğiz dediler, 2 ay önceden haberiniz oldu, sonra aylar geçiyo net bişey yok, gelicekler mi gelmeyecekler mi? Ne soranlara gelecekler diyebiliyosun ne de gelmeyecekler? Sonra birden tesadüf öğreniyorsun ki gelmeye niyetleri yok.
Zoruna gidiyo insanın, ben tek olsam neyse babam var işin içinde, sahipsiz değilim kaldı ki kız babası naz, niyaz yapsaydı eminim çok yadırganacaktı ama şimdi kendileri haklı konuma geçiyor. Para değil dediğim gibi, onun olmaması, o yüzden gelmemeleri normal, sıkıntı olan o koadar konuşuluyor kimsenin biz bu ay gelemeyeceğiz, smuwila' ya söyle ailesine durumu izah etsin dememesi. Sanki hiç bişey yokmuş gibi davranmaları, kim olsa delirir ki erkek arkadaşım benden fazla sinirlendi, kaldıramadı kendisine karşı olan bu vurdumduymazlığı..
biz ayrıldık canımcım, ben bu topikte kaçak takılıyorum, sözüm nişanım yok benm bu yaz
sen çok haklısın canım, ama erkek arkadaşının suçu yok işteikiniz de suçsuz olunca erteleyerek ikinizin acı çekmesini istemedigimden öyle dedim sadece :26: yoksa tabiki en doğru kararı sen verirsin, hakkınızda hayırlısı olsun :26:
Olsun canım herşeyin hayırlısı :26:
biz ayrıldık canımcım, ben bu topikte kaçak takılıyorum, sözüm nişanım yok benm bu yaz
sen çok haklısın canım, ama erkek arkadaşının suçu yok işteikiniz de suçsuz olunca erteleyerek ikinizin acı çekmesini istemedigimden öyle dedim sadece :26: yoksa tabiki en doğru kararı sen verirsin, hakkınızda hayırlısı olsun :26:
Erkek arkadaşına kendi aranızda kesin tarih koyun kesin tarihi ona göre bana söyleyin tarih değişikliği beni ve ailemi de rahatsız ediyor falan de . Ben öle demiştim şahsen değişiklikler oldu insan kçük dşüo aileyede yaboşver canım sen yine de çok takma herşey olacağına varır.
Biliyorum canım bilmem mi? Sağolun burada paylaşmasam patlarım, malum aile ye olduğu gibi anlatamıyorum..
Biliyorum canım bilmem mi? Sağolun burada paylaşmasam patlarım, malum aile ye olduğu gibi anlatamıyorum..
Burası mutluluk topiği iken ben dertlerimle sıkıyorum sizleri sürekli kızlar..
Dün erkek arkadaşımın abisi babasıyla konuşmuş, direkt Mayıs ayı olarak gelecekmisiniz demiş, babası da elim sıkışık nasıl geleyim cevabını vermiş.
Tabi sinirden deliye döndük erkek arkadaşımla, o da kızmış bağırmış, çağırmış.
Sormasak ne zaman söyleyeceklerdi? Ben 3 ay önceden boşuna mı haber verdim onlara, daha 2 gün önce annemle konuştum neden bişey söylemedi bana, illa smuwilanın ailesi sorunca mı söyleyeceklerdi demiş!
Şuan bir aksilik olmazsa kesin tarih alındı 13 Haziran, ama bende ne heves var ne de heyecan..
Aileme karşı özellikle de babamın gururunu düşünüyorum sürekli, bu kadar sorumsuzluk olmaz.
Babam hep sert derdim tanışmaya geldikten sonra annesi babası sert diyordu ama ne kadar iyi yumuşak yüzlü oldu.
Onlar içinde feyiz oldu demek ki, babam annem rahmetli olmadan önce evlilik bahsi geçirmez, direkt lafa atlar 30 yaşından önce evlilik yok derdi.
Annem rahmetli olunca 2-3 sene içinde evlendireceğim dünya gözüyle göreyim, gözüm açık gitmesin demeye başladı.
Yaşı 60 kalp, diyabet hastası malum, dağ gibi sapasağlam annem bir anda vefat edince, ölüm korkusu sardı onu da.
Onlara da gün doğdu resmen, şimdi ne yapıcam, ne bahane bulacağım bilmiyorum?
Bir taraftan bizi hafife almamalılar, tecrübeli olanlar varsa fikir bekliyorum sizlerden.. :26:
Eki Görüntüle 1097324 Eki Görüntüle 1097325 Eki Görüntüle 1097326 Eki Görüntüle 1097327 Eki Görüntüle 1097328 Eki Görüntüle 1097329 Eki Görüntüle 1097330 Eki Görüntüle 1097331
Kızlar ellerimle yapmış olduğum yüzük yükseltim daha ortasına isim yazdırtıcam , makasım ve söz mendil kutum daha bitmedi akşam nasıl desen yapıp süslesem diye deneme yaparken çektim ve elbisem kolyeyi çok beğendim ama sanırım uymadı yarın değiştiricem . Yorumlarınızı bekliyorummm
hala mı ertelemeye çalışıyorlar yani masraf tamam anladık da düğün değil bişey değil ne kadar masraf olablir ki..sizde çevrenizdekilere ne diyeceğinizi bilemezsiniz zor bi durum..
ama sen sevgilinle kötü olma yani çok sıkıştırma onu Allahtan senin yanında destekliyor seni..
bilemedim ki başka ne diyim çokda baskı yaparsan meraklı gibi olursun evlenmeye, ama sonuşta iş de su yüzüne çıkmış onlarına düşünmesi lazım sizin zor duruma düşme ihtimalinizi
elbisenin rengini çok beğendimm ama evet kolye biraz olmamış gibi yine de sen bilirsin..
ama süslemelerin de çok güzel emek vermişsin eline sağlık eminim çok beğenilecek
Çok teşekkür canım . Evet kolye olmamış yarın gidip değiştiricemŞaka falan ama az kaldı beni heyecan basıoo
ayy ne güzel heyecanlar darısı bizeee
sizin isteme söz beraber mi olacak
Evet canım öyle olucak benim oduna sözde tektaş takarsın nişanda alyans takarız dedim ama çok dertliyimm çokkevlenme teklifi etmedii
Hesap kitap yap yap işin içinden çıkamıyoruz valla.
Çıkabilmiş arkadaş varmı?
Aynen canım anlatma sonra aileler kaynaşamıo zıtlaşıyorlar.bende az sinir krizlerine girmedim ah ahhh ...
istedigin zaman bekleriz canımm
Ben Hazirana da kendimi hazırlayamıyorum ne kadar bi aksilik, ölüm kalım olmazsa Haziran 13 deseler bile, kuzenime kumaşı at kenara demiştim, o kadar moralim bozuldu ama sözü, nişanı olacakların resimlerini ve mutluluklarını paylaşma anını heyecanla bekliyorum, hem belki bende görürsem yeninden heveslenirim..
Eki Görüntüle 1097324 Eki Görüntüle 1097325 Eki Görüntüle 1097326 Eki Görüntüle 1097327 Eki Görüntüle 1097328 Eki Görüntüle 1097329 Eki Görüntüle 1097330 Eki Görüntüle 1097331
Kızlar ellerimle yapmış olduğum yüzük yükseltim daha ortasına isim yazdırtıcam , makasım ve söz mendil kutum daha bitmedi akşam nasıl desen yapıp süslesem diye deneme yaparken çektim ve elbisem kolyeyi çok beğendim ama sanırım uymadı yarın değiştiricem . Yorumlarınızı bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?