- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.681
haziran iyidir yaa, ben doğdum bi kere o ayda eminim çok güzel bir aydırsize de mutluluk getirir
çok az zamanım kaldı ben hala çıkamadım işin içinden hep bişeyler eksik gibi geliyor
haziranda bende doğdum ne kadar güzel bir ay dimiinternetim gitti çok boşlukta hissettim kendimi :18:
O genel sorunmuş zaten canım. Hazırlık yapan herkes öyle diyor. Sona geldik ama sanki birşeyler eksik gibi diyorlar.
Gerekli şeylerin bi çoğunu almışsındır eksik olanlar elbet olacak onuda evlendikten sonra tek tek farkedip alırsın
seninki kaçında haziranınburçdaş mıyız yoksa
internet gidince boşluk da hissediyor insan doğru da diyorum acaba i,nternet bi gitse de ben biraz proje mi çizsembaşka türlü çizecegim yok da
tam adamına dedin bende aynı dertten muzdaribim hakkat odun bunlar
canım kaç gündür stres yaptığım konu söz kurabiyeleriolmazsa olmaz bişey değil yani başka bi eksik yok karar veremedim hala hangi modelden yaptırsam nerede yaptırsam diye :26:
Herşeyin çok cici canım, elbisende çok şık, kolye konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum sanırım sende değiştirecekmişsin zaten..
Biz kızlar herşeyin en güzeli olsun istiyoruz.
Özellikle söz konusu bizsek çok ince eleyip sık dokuruz. Şimdi rahatım ben ama bi 20-25 gün sonra tutuşacağım kesin benim zamanda yaklaştı valla.
Se benden tecrübeli oluyorsun sıkıştırırım artık seni bu böyle mi olsun şöyle mi vs diye
bi atlatıym da kazasız belasız istediğin kadar sıkıştırabilirsinaynen öyle herşey çok güzel olsun istiyorum o yüzden en ince detaya kadar düşünüyorum özellikle son bikaç gündür iyice stres yaptım :26: senin ne zaman canım söz
internet gidince bende ders çalıştım boşluktan arada iyi oluyor gidince28 haziran benimki yengeç burcuyum seninki ne zaman
canım kaç gündür stres yaptığım konu söz kurabiyeleriolmazsa olmaz bişey değil yani başka bi eksik yok karar veremedim hala hangi modelden yaptırsam nerede yaptırsam diye :26:
benmki 6 haziran, ikizlerim bendoğum günüme de az kaldı bu aradaa, topikcek birleşip bana hediye almak isterseniz hayır demem
instagram kulanıyor musun bilmiyorum ama orada bu kurabiyelerden yapan çok sayıda kişi var ve çok fazla model alternatifi de varyardımcı olur belki sana o modeller
alırız canım ne olcak canın sağolsun seninsonra bende isterim ama kullanmıyorum canım ama bugün de baktım karar verdim gibi bi modele fiyatı da diğerlerinden uygun şansıma tanesi 2.5 liradan yaparım dedi diğer görüştüğüm yer 3.5 dedi ve aynı modeldi bi an önce kararım değişmeden siparişi vereyim diyorum benimkine resmini yolladım cevap bekliyorum onun da sözü sonuçta beğendiği bişey olsun çalışıyor şu an kafasını kaldırıp mesajı görürse halledicem bi an önce
erkeklerin pek bu konuda fikri olmaz kien fazla olur hayatım sen bilirsin der
tamam yaa siz baan hediye alın da ben de size alırım ne olacak6 haziran haa unutmayın sakın
tadı güzel olsun yeter diyo ben yedirir miyim onları saklıycaz hatıratamam unutmam ben 6 haziran
merak ediyorum bende yaa o kurabiyeleri tatları nasıl acaba
bende çok merak ediyorum aslında :44: genelde güzel olduğunu söylüyorlar, çaktırmadan bi tane yiyebilirim
bana da yolla bende yiyeyim
artık ankaraya geliyosun zaten gelince verebilirim bi tane ayırıp
merak ediyorum bende yaa o kurabiyeleri tatları nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?