Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok az zamanım kaldı ben hala çıkamadım işin içinden hep bişeyler eksik gibi geliyor

O genel sorunmuş zaten canım. Hazırlık yapan herkes öyle diyor. Sona geldik ama sanki birşeyler eksik gibi diyorlar.
Gerekli şeylerin bi çoğunu almışsındır eksik olanlar elbet olacak onuda evlendikten sonra tek tek farkedip alırsın

haziranda bende doğdum ne kadar güzel bir ay dimi internetim gitti çok boşlukta hissettim kendimi :18:

seninki kaçında haziranın burçdaş mıyız yoksa

internet gidince boşluk da hissediyor insan doğru da diyorum acaba i,nternet bi gitse de ben biraz proje mi çizsem başka türlü çizecegim yok da

canım kaç gündür stres yaptığım konu söz kurabiyeleri olmazsa olmaz bişey değil yani başka bi eksik yok karar veremedim hala hangi modelden yaptırsam nerede yaptırsam diye :26:

seninki kaçında haziranın burçdaş mıyız yoksa

internet gidince boşluk da hissediyor insan doğru da diyorum acaba i,nternet bi gitse de ben biraz proje mi çizsem başka türlü çizecegim yok da

internet gidince bende ders çalıştım boşluktan arada iyi oluyor gidince 28 haziran benimki yengeç burcuyum seninki ne zaman

tam adamına dedin bende aynı dertten muzdaribim hakkat odun bunlar

Senin ne kadar kaldı söze ?
Bir yandan kafam ne zaman edicek diye düşünüyorum . Ben yapamam benim beklentim çok yüksek çnkü onun yapması lazım o odun hem benden beklemez Bi kerem hem ben bayanım asla etmem

canım kaç gündür stres yaptığım konu söz kurabiyeleri olmazsa olmaz bişey değil yani başka bi eksik yok karar veremedim hala hangi modelden yaptırsam nerede yaptırsam diye :26:

Biz kızlar herşeyin en güzeli olsun istiyoruz.
Özellikle söz konusu bizsek çok ince eleyip sık dokuruz. Şimdi rahatım ben ama bi 20-25 gün sonra tutuşacağım kesin benim zamanda yaklaştı valla.
Se benden tecrübeli oluyorsun sıkıştırırım artık seni bu böyle mi olsun şöyle mi vs diye

Herşeyin çok cici canım, elbisende çok şık, kolye konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum sanırım sende değiştirecekmişsin zaten..

Çok teşekkür ederim canım . Aynen içime sinmemişti zaten değiştireyim yeniden foto çekip atarım size önemli günler için aldığım kıyafetlerde çok seçici oluorum hiç beğenemiom

bi atlatıym da kazasız belasız istediğin kadar sıkıştırabilirsin aynen öyle herşey çok güzel olsun istiyorum o yüzden en ince detaya kadar düşünüyorum özellikle son bikaç gündür iyice stres yaptım :26: senin ne zaman canım söz

Benim Söz değil direk nişan olacak kuzum 21 Haziran gibi düşünüyoruz. Evde yapacağız küçük birşey olacak yakın akrabalarımız vs ..
Kıyafet seçimin nasıl kısa elbise aldın sanırım?

internet gidince bende ders çalıştım boşluktan arada iyi oluyor gidince 28 haziran benimki yengeç burcuyum seninki ne zaman

benmki 6 haziran, ikizlerim ben doğum günüme de az kaldı bu aradaa, topikcek birleşip bana hediye almak isterseniz hayır demem

instagram kulanıyor musun bilmiyorum ama orada bu kurabiyelerden yapan çok sayıda kişi var ve çok fazla model alternatifi de var yardımcı olur belki sana o modeller

alırız canım ne olcak canın sağolsun senin sonra bende isterim ama kullanmıyorum canım ama bugün de baktım karar verdim gibi bi modele fiyatı da diğerlerinden uygun şansıma tanesi 2.5 liradan yaparım dedi diğer görüştüğüm yer 3.5 dedi ve aynı modeldi bi an önce kararım değişmeden siparişi vereyim diyorum benimkine resmini yolladım cevap bekliyorum onun da sözü sonuçta beğendiği bişey olsun çalışıyor şu an kafasını kaldırıp mesajı görürse halledicem bi an önce

erkeklerin pek bu konuda fikri olmaz ki en fazla olur hayatım sen bilirsin der

tamam yaa siz baan hediye alın da ben de size alırım ne olacak 6 haziran haa unutmayın sakın

merak ediyorum bende yaa o kurabiyeleri tatları nasıl acaba

Yerine göre değişio canım ya reklam gibi olmasın ama ben çiçk sepetnin yaptığı gülen yüz butk kurabiyesinden yemiştim tarçınlıydı süperdi lezzeti , pastaneden erkek arkdşım yılbaşı için butik kurabyeleri yptırmış bna tatları çok kötüydü yiyememiştik çöpe atmıştık
Bi de o iki katlı arası çikolatalı renkli butik kurabye var halleyin küçk yuvarlk hali ondanda almıştık onu da çöpe attık içinde gıda boyası olduğu için tadı çirkn görüntü mükemmel
:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…