- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.701
Yerine göre değişio canım ya reklam gibi olmasın ama ben çiçk sepetnin yaptığı gülen yüz butk kurabiyesinden yemiştim tarçınlıydı süperdi lezzeti , pastaneden erkek arkdşım yılbaşı için butik kurabyeleri yptırmış bna tatları çok kötüydü yiyememiştik çöpe atmıştık
Bi de o iki katlı arası çikolatalı renkli butik kurabye var halleyin küçk yuvarlk hali ondanda almıştık onu da çöpe attık içinde gıda boyası olduğu için tadı çirkn görüntü mükemmel :129:
pazartesi günü ankaradayım zaten istiyorum bi tane
Senin ne kadar kaldı söze ?
Bir yandan kafam ne zaman edicek diye düşünüyorum . Ben yapamam benim beklentim çok yüksek çnkü onun yapması lazım o odun hem benden beklemezBi kerem hem ben bayanım asla etmem
bu pazartesi olmaz daha yetişmezsözden sonra getiririm dediğim gibi artık buradasın nasılsa
yok canım sen niye edecekmişsinzaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor. .
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:
zaten genelde o kurabiyeler saklamak için yapılıyor sanırım, ki şeker hamuru çok da tatlı bişeydir begenmem diye tahmin ediyorum :120: ama merak ettim, bitter in söz kurabiyesinden yiyecegim
yok canım sen niye edecekmişsinzaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor. .
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:
Kurabiye olduğunu bilen herkes o güzel görüntüyü neden saklamk istesin herkes mideye indrmek isteyecek bnce
bence de yaa kurabiye olunca yer ki herkeshem kurtlanmaz mı o çok uzun süre saklarsan
Küçük kolanya şişeleri var tıpalı ben 2 tane boyutunu sordum ister içine lavanta kuruları koy ister kolanya ister nazar boncuğu . 30taneye ne yaparsın dedim tanesini 80kuruştan veririm dedi 2 boyutu içinde:26:
neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar
kuzum, erkek arkadaşın naptı, kendine geldi mi, trip atmayı bıraktı mı artık :26:
Burada ki herkes bir kaç sene sonra hamilelik konusunda geyik yapıo olucakbi anda o aklıma geldi düşününce komik geldi ya
geldi geldi çok şükür canım
şoku atlatmış olacakki bugün sesi daha bi iyi geliyordu..tabi şu aceleciliği olmasa
Allah tamamına erdirsin kuzum inşallah
neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar
o da olacak o kadar canımadam görücüye çıktı resmen
yetmez yetmez dur bakalım iş falan çıkarsa buradan
hee ona daha benim çok var yaa
daha dursunn neler yapıcam ona söyle söyle demek kolay hele bi gelsin bizimkilerle tanışmaya yeni gelin gibi otursun ohh içimin yağları eriyecek..
utanma çekinme sırası onda
Hiç belli olmaz bu işler kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?