Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

zaten genelde o kurabiyeler saklamak için yapılıyor sanırım, ki şeker hamuru çok da tatlı bişeydir begenmem diye tahmin ediyorum :120: ama merak ettim, bitter in söz kurabiyesinden yiyecegim

Senin ne kadar kaldı söze ?
Bir yandan kafam ne zaman edicek diye düşünüyorum . Ben yapamam benim beklentim çok yüksek çnkü onun yapması lazım o odun hem benden beklemez Bi kerem hem ben bayanım asla etmem

yok canım sen niye edecekmişsin zaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor..
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:

bu pazartesi olmaz daha yetişmez sözden sonra getiririm dediğim gibi artık buradasın nasılsa

neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar

yok canım sen niye edecekmişsin zaten yapacakları bir kaç bişey oda zor geliyor..
benim ailem daha bu hafta öğrendi yani ben biraz olayın başındayım ama iki aya kadar söz olur heralde..:18:

kuzum, erkek arkadaşın naptı, kendine geldi mi, trip atmayı bıraktı mı artık :26:

zaten genelde o kurabiyeler saklamak için yapılıyor sanırım, ki şeker hamuru çok da tatlı bişeydir begenmem diye tahmin ediyorum :120: ama merak ettim, bitter in söz kurabiyesinden yiyecegim

Kurabiye olduğunu bilen herkes o güzel görüntüyü neden saklamk istesin herkes mideye indrmek isteyecek bnce

Burada ki herkes bir kaç sene sonra hamilelik konusunda geyik yapıo olucak bi anda o aklıma geldi düşününce komik geldi ya

bence de yaa kurabiye olunca yer ki herkes hem kurtlanmaz mı o çok uzun süre saklarsan

Küçük kolanya şişeleri var tıpalı ben 2 tane boyutunu sordum ister içine lavanta kuruları koy ister kolanya ister nazar boncuğu . 30taneye ne yaparsın dedim tanesini 80kuruştan veririm dedi 2 boyutu içinde:26:

Küçük kolanya şişeleri var tıpalı ben 2 tane boyutunu sordum ister içine lavanta kuruları koy ister kolanya ister nazar boncuğu . 30taneye ne yaparsın dedim tanesini 80kuruştan veririm dedi 2 boyutu içinde:26:

24 tl ediyor yani, bence gayet uygunmuş :26: kurabiye görsel olarak çok güzel bişey ama kalıcı olmaz işte orda yenir böyle kalıcı bişey vermek de mantıklı, hem de fiyatı da çok uygun

neden oradayım kızz, gelip gidiyorum işte yeter o kadar

kuzum, erkek arkadaşın naptı, kendine geldi mi, trip atmayı bıraktı mı artık :26:

geldi geldi çok şükür canım
şoku atlatmış olacakki bugün sesi daha bi iyi geliyordu..tabi şu aceleciliği olmasa

o da olacak o kadar canım adam görücüye çıktı resmen

daha dursunn neler yapıcam ona söyle söyle demek kolay hele bi gelsin bizimkilerle tanışmaya yeni gelin gibi otursun ohh içimin yağları eriyecek..
utanma çekinme sırası onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…