Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

genetik olabilir o zaman bizim ailede uzun da çok fazla anne tarafımda özellikle :44:

evet ya kesinlikle genetik neyse sağlık olsun şükür bugünümüze

heehh alınmadıgına sevindimm

o zaman topikten atılmamak için kilo almak zorundasın

ben alınmam öyle kolay kolay canım istediğin gibi takılabilirsin
amaaaa kilo almak meselesinde dur bakalımm:79: almıyorum işte seni zayıflatıcam

gerçekten bak ya yaşını yanlış biliyorum ya da onun resimleri değil dedim bi an

yok yok hepsi benim resimlerim hem de yakın zamandaki resimlerim ve malesef 29 yaşındayım

ben alınmam öyle kolay kolay canım istediğin gibi takılabilirsin
amaaaa kilo almak meselesinde dur bakalımm:79: almıyorum işte seni zayıflatıcam

çok mu kiloluyum ki ben :18: nasıl zayıflatacaksın yaa, cidden zayıflatsana beni :18::18:

yok yok hepsi benim resimlerim hem de yakın zamandaki resimlerim ve malesef 29 yaşındayım

çok mu kiloluyum ki ben :18: nasıl zayıflatacaksın yaa, cidden zayıflatsana beni :18::18:

yok tatlım ya ne çoğu ama dikkat edersen neden vermeyesin ki..
benim tatlıyla aram hiç yoktur mesela çikolatayı da hiç sevmem duyan beni deli sanıyor ama öyle sonra pasta börek çok çok nadir pişer bizde..
beyaz ekmek değilde tam buğday falan yeriz..bide akşam 8 den sonra hiç bişey yemem meyve dahi..
bunları uygulayınca kilo yerinde sayıyor eminim sende böyle yaparsan sonuç güzel olacaktır

canlar ben yatıyorum malum yarın işe gidicem..hayırlı geceler size
sabah sayfaları okuyup size laf yetiştiririm siz uyurkene
gamzeli gizemden de ses yok konuşuyor heraldee:18:

ne varmış benim arkadaşımın yaşında

alt tarafı 29 yaşındayım ne var kii

bende börek çörek olayı var işte yaa :26: tatlıyla çok aram yoktur ama işte börege dayanamıyorum :26: ama uygulamaya çalışacagım bi şekilde yani :26: gösterip göstermeme meselesi de degil ben rahatsızım

yaşa hiç takılma bence görüntü hiç öyle demiyor, ayrıca kilolu da durmuyosun hiç onu da farkettim dert edecek bi kilon yok

gel alnından öpecem seni geell

canlar ben yatıyorum malum yarın işe gidicem..hayırlı geceler size
sabah sayfaları okuyup size laf yetiştiririm siz uyurkene
gamzeli gizemden de ses yok konuşuyor heraldee:18:

gizem kesin konuşuyor şuan babasıyla güzel haberlerle gelir inşallah :18:

iyi geceler canım, yarın görüşürüzz

bencede kesin konuşma var şu an çok heyecanladım inşallah istediği gibi olur :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…