- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.861
bende çok severim bu gece güzel o yüzdeeninsan izleyince kafa dağıtıyor biraz
GEldim canım geldim benim sevgilim varya onunla uğraşıyorum ay ben katil olcam
eveett çok iyi geldi gece gece
noldduuuu
ya canım bilmiyorum yine mi hata bende.. Kuzeni askere gidecek eğlencesi vardı bugün bir ton erkek olur dedi beni çağıran olmadı zaten hadi onu geçtim çokta umurumda değil ne işim var orada.. Habersiz bırakma dedim. Gittim diye yazdı nasıl durumlar dedim cevap yok br saat sonra pilav yedik yazdı afiyet olsun dedim bir daha ses seda çıkmadı 2 saat geçti ben yazdım haberde verseydin keşke diye yarım saat sonra eve gidiyorum dedi.. İşte duygulanmış çok zor be askerlik dedi bana teşekkür etti iyi güzel.. Niye haber vermedin bekledim o kadar dedim pilav yedik yazdım ya dediAllahım ya yazdık yaranamıyoruz haber verdik ya cart curt bir ton laf kız varmıydı dedim varmış tabi çocuğun sevgilisi birde başka birinin sevgilisi kim o diyorum cevap yok şimdi de yine yattı uyudu.
çok büyük bişey yok sanki canım yaa ortada :26: erkekler bizaim gibi degiller bunu kabullenmemiz lazım bence, biz her ortamda msj yazabiliyoruz ama onlar kalabalık ortamdaysa yazamıyorlar, ortamdan biri çıkıp da ne iş hesap mı veriyorsun hatuna deseler bozuluyorlar falan :26: o yuzden msj atmamıştır, sen sorunca da basıldık psikolojisiyle üste çıkmaya çalışmıştır iştehiç üstüne bile düşme bence tatlım
ya canım bilmiyorum yine mi hata bende.. Kuzeni askere gidecek eğlencesi vardı bugün bir ton erkek olur dedi beni çağıran olmadı zaten hadi onu geçtim çokta umurumda değil ne işim var orada.. Habersiz bırakma dedim. Gittim diye yazdı nasıl durumlar dedim cevap yok br saat sonra pilav yedik yazdı afiyet olsun dedim bir daha ses seda çıkmadı 2 saat geçti ben yazdım haberde verseydin keşke diye yarım saat sonra eve gidiyorum dedi.. İşte duygulanmış çok zor be askerlik dedi bana teşekkür etti iyi güzel.. Niye haber vermedin bekledim o kadar dedim pilav yedik yazdım ya dediAllahım ya yazdık yaranamıyoruz haber verdik ya cart curt bir ton laf kız varmıydı dedim varmış tabi çocuğun sevgilisi birde başka birinin sevgilisi kim o diyorum cevap yok şimdi de yine yattı uyudu.
bence büyütülecek bişey yok canım , benimki bi giderken haber verir bi dönerken bende hiç sıkıştırmadım aralarda da yaz diye çünkü erkekler bizim gibi değil o ortamda mesaj atmayacağı belli.. sende tepki verince uzatmak istememiştir bence :26:
Ya canım valla sinir oluyorum ben her koşulda yazıyorum o da yazar ama böyle olunca yazmıyor ben büyütüyorum biliyorum ama huyum işte illa içim rahat olacak :26: Adam gibi aşkım ben geldim başladı bitince yazarım ancak dese sesimi çıkartmam ama öyle birşeyde yok ki..Ben nerden bileyim pilav yiyioruz yazınca başladığını diyorum e şimdi söyledim ya hala uzatma diyor.. Aynı şey mi benim mi beynim çalışmıyor..
ama yazmıyorlar güzelim onların huyu bubizim gibi degiller işte bunu kabullen üzme kendini :26: asker eglencesinde ne olacakki hem içinin rahat olmayacagı takma kafana
Annesi kardeşi teyzesi falan hepsi orada canım zaten güvenim tam ama yine de tutamadım kendimi
Normalde de öyledir canım bana da attırmaz gidince yaz çıkınca yaz yeter arkadaşlarının yanında rahat ol der o da öyle yapıyor ama bu sefer başladı yazmadı bitti çıktık yazmadı ben ona kızdım.. Ben yapsam oo:26:
ahh be kuzum sen de o zaman neden üstüne gidiyorsun ki :26: keşke tutsaydın kendini de boşuna tartışmış olmasaydınız :26:
sinirlerini hiç yıpratma canım boşveer kendini üzdüğünle kalırsın.. haklısın sen yapsan olay çıkar ama erkekler öyle işte dakikası dakikasına uymuyor :26:
Ya birde karar vermiştim kaç gün öncesinden sorun çıkarmayacağım diye
kendini de suçlama gülüm şimdi, yarın sabah hiç bişey olmamış gibi konuşursunuz olur biter
Aynen öyle canım gece güzel mesaj atarım ben ona
Bu arada pasta fiyatlarını sordum bugün 50 kişilik pastayı 100 tlye kadar indirdim
Aynen öyle canım gece güzel mesaj atarım ben ona
Bu arada pasta fiyatlarını sordum bugün 50 kişilik pastayı 100 tlye kadar indirdim
nasıl pastanın şekli anlatsana biraz
çok iyi ayarlamışsın canım onuuu
Evettt ama daha karar vermedimCanım bana bıraktı netten bak getir hepsini yapabiliriz dedi Kızlar birde bir şey sormak istiyorum şimdi beni çağırmaması normal mi ? Diğerlerinin sevgilisi olanların yani gitmişler onlar bana hiç gel demedi.. Kuzeninin sevgilisi var daha tanışmadık tanıştırmak istiyordu gitmeden iyi bir fırsat olmazmıydı belki de ben buna kırıldım
buna kırıldıysan keşke açıkça bunu söyleseydin canım yaa :26: bi açıklaması vardır belki, boşuna yoktan yere tartışma olmamış olurdu :26:
he konuya bu açıdan bakarsak da sanırım bende kırılabilirdim :26: sonuçta seni tanıyorlar yani, yabancı biri degilsin evet gidebilirdin, ama bence bir açıklaması vardır bunun :26:
Evettt ama daha karar vermedimCanım bana bıraktı netten bak getir hepsini yapabiliriz dedi Kızlar birde bir şey sormak istiyorum şimdi beni çağırmaması normal mi ? Diğerlerinin sevgilisi olanların yani gitmişler onlar bana hiç gel demedi.. Kuzeninin sevgilisi var daha tanışmadık tanıştırmak istiyordu gitmeden iyi bir fırsat olmazmıydı belki de ben buna kırıldım
Bilmiyordum başka kızların geleceğini diyecek onlar erken çıktı zaten sen yine yalnız kalırdın diyecek beni anlayacağını hiç sanmıyorum.. Annem bile dedi sen neden gitmedin aslında gidebilirdin diye ne işim var orada dedim ne diyeyim.. Hem kız kardeşi kendi annesi de oradalar sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?