Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Şimdi beni çağırmadın ona kırıldım da demek istemiyorum açıkçası.. Çok küçük düşürücü..

o yüzden gelmeni istememiştir canım büyük ihtimal asker gecesi sonuçta hep erkeklerin olacağı belli, o ortama girmeni istememiştir seni kırmak için ya da istemediğinden yapmamıştır yani

Belki de canım haklısın zaten bir ton erkek olacak falan diyordu mantıken haklı aslında ama ben yine de gel sende demesini bekledim :)

gel deyince tamam demenden korkmuştur belki canım art niyetle çağırmadığını sanmıyorum ben sırf kıskançlıktan söylememiştir

İçimi rahatlattın canım teşekkür ederim

niye çağırmadın gibi degil de mesela, kuzenini gitmeden görmek isterdim keşke bende gelseydim falan gibi dolaylı yoldan çaktırsan mevzuyu :26:

Kuzenini bir kere gördüm daha ben

tadını çıkar diyorum bebegimmm

Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da

sen beni görseydiiin büyük ihtimal aynıydık o zaman aşırı dozda kıskançlık vardı özellikle çok çektirdim ya ama düzeldim şükür

Ah sorma bende öyle takılırdı bana mesela ona bile oturup ağlardım kırılırdım bıkmıştı artık

eskiden bende çok takıyodum da baktım bizim gibi düşünmüyolar zorlamadım umursamıyorum artık

erkekler cidden bizim gibi düşünmüyorlar onların bambaşka bir dunyası var

mesela gereksiz yere dürüst oluyorlar nişanlımdan ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra ahaytıma biri girdi, çocuk muglalıydı, ailesinin yanına gittiginde tatillerde sürekli gece dışarı çıkyıordu, önemsemiyordum bende, çıkabilir yani benle iletişim halinde sonuçta bi gece dedi ki yanımda 4 tane kız var şimdi daga dogru çıkıyoruz, manzara seyretmek istediler bende kızlar gidene kadar msj atma bana dedim 10 dk sonra aradı benm msj ımı görünce kızları hemen evine bırakmış. çok yakın bi arkadaşı var kızı bende tanıyordum onun okuldan arkadaşlarıymış, manzara görmek isteyince çıkıyotlarmış, yoldan dönmüş ben trip atınca diyorum ki neden söyledin bana bunu, ben seni zaten dışarıda biliyorum ne halin varsa gör eve geçince haber ver yeter saklayacak bişey degil ki bu diyor 4 tane kızla gecenin 1 inde daga çıkıyor ve saklayacak bişey degil diyor yaa erkek mantıgı tuhaf işte ben 2 tane erkek arkadaşımla dışarı çıksam söylemiyordum sevgilime aklı bende kalmasın diye, bunlar dürüstlük yapıyorlar bide

Sözden sonra çıkartacağım canım rahatlık gelir belki bana da

:

bence kafana fazla takıyorsun canım :26: beni lütfen yanlış anlama inan kırmak yada yermek degil amacım ki senden bin beterdim ben nişanlıyken, adamın evinde bi kız kalıyor diye gece sokakta yatırdım düşün yani ama çok yanlışmış diyorum şimdi yapacak olan zaten yapar, güvenmek lazım, huzur da kaçırmamak lazım, boşuna bir gece küs uyuyorsunuz degmez ki buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…