Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benim de sevgilim var işte sen seç ben alayım modunda Karar verdim canım annem yeni orta sehpa aldı onun üstüne koymak için obje kv çift kişilik kahve takımı nasıl olur:26:

annenin de kayınvalidenni de ihtiyacı olan şeyler olur canım bence gayet güzel

ben bi keresinde anneme özel bişi yapmıştımmm

Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim ben kendi annem istedi kupe.Kayın valideye bisey almiycam.

Sende nie yok hangi konuda rahatsin.Ben istiyorum ama kkmseden ses cikmiyo bende diyemiyorum bisey oturup duzgunce konusamadik

Ay valla çok şükür bunuda hallettim sıra geldi doğum gününe

onu da hallederiz evelallah

ben bi keresinde anneme özel bişi yapmıştımmm

ne gibi özel bişey

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte

onu da hallederiz evelallah

ne gibi özel bişey

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte

Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi

Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi

lafa ortadan daldım canım ama benim durum da tam tersi onlar trabzonda ben istanbulda fırsat olmamıştır canım öyle düşünme sonuçta sevdiğin erkeği doğuran kadın o . o yanından bak

demek ki adet gelenek pek bilmiyorlar
Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim

lafa ortadan daldım canım ama benim durum da tam tersi onlar trabzonda ben istanbulda fırsat olmamıştır canım öyle düşünme sonuçta sevdiğin erkeği doğuran kadın o . o yanından bak

Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari

merakla bekliyorum

böyle bi tane kavanoz alıp ojeyle konsept rengim olan pembeye boyadımm kavanozun altını ve kapağını

sonraa pembiş kağıtlara güzel güzel sözler yazıp kurdeleledim minik minik

bi tane pembiş anahtarlık aldım koydumm (kullanmaya kıyamadı dahaa )

bi de eskiden annelerimizin zamanında olan bi sakız vardı, mabel sakız, diye, onlardan alıp koydum

kavanozu da süsledim püsledimmm ve sonuççç

tabiki sen daha iyi biliyorsundur sonuçta sürekli onlarla beraber olan sensin ama kendini de doldurma yavrum boşver

benim eski nişanlımla olan nişanımızda ne bir bohça vardı, ne bir bileklik. tektaşım bile yoktu düşün, sormadılar ister misin diye bende söylemedim. bitek alyanslarımızla yaptık nişanı. hee pişman mıyım evet, ama o zamanlar çok mutluydum çünkü sevdigim adamdı. ne zamanki sevmemeye başladım o zaman battı hep gözüme bunlar :26:

istemeyince yaranılmıyor, kimse demiyor sana sen azıyla yetindin, aferin kızım diye. ailen yol yordam biliyotdur mutaka bırak onlar halletsinler herşeyi

sen cidden çok yaratıcısın gizemcim yaa

benden şimdiye kadar maksimum çıkan hediye, ailecek olan resimlerimizde kolaj yaptım, büyük bir çerçeve aldım içine koydum o kadar

Olsun canım boşver o zaman. O kadar değer görürler onlar da o zaman sıkma sen canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…