- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.081
Benim de sevgilim var işte sen seç ben alayım modundaKarar verdim canım annem yeni orta sehpa aldı onun üstüne koymak için obje kv çift kişilik kahve takımı nasıl olur:26:
annenin de kayınvalidenni de ihtiyacı olan şeyler olur canım bence gayet güzel
biz kardeşimle beraber birleşip buhar kazanlı ütü aldık anneme, hanfendinin ona ihtiyacı varmışanneler gününde de ya bi pasta alırız ya da bi buket çiçek kardeşinin olmasının faydaları işte
Benim de sevgilim var işte sen seç ben alayım modundaKarar verdim canım annem yeni orta sehpa aldı onun üstüne koymak için obje kv çift kişilik kahve takımı nasıl olur:26:
Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim benVereyim hadi42 yaşında çalışmıyor canım ev hanımı kapalı genelde eşarp kullanıyor zaten ve bakımlı da ama zevklerini hiç bilmiyorum:26:
Beyaz olabilir mi :26:
Slm canımmHangi annen dedi onu anlamadım
GEnç canım daha 42 yaşında ama zevkini hiç bilmiyorum sevgilim de anlamaz zaten o benim zevkimi bile daha bilmez
sevgilinle beraber çıkıp bakın canım hediyeye :26: ben eski nişanlımla hep öyle yapardım
beyaz elbiseyle de gayet güzel olur bence
yarın alışverişe çıakcagım bendehem iç çamaşırı almam lazım hem de hazır çıkmışken ve annemin kredi kartını ele geçirmişken kullanayım biraz
bende hazırlık yok pek raahatım
Ay valla çok şükür bunuda hallettim sıra geldi doğum gününe
ben bi keresinde anneme özel bişi yapmıştımmm
Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim benkendi annem istedi kupe.Kayın valideye bisey almiycam.
Sende nie yok hangi konuda rahatsin.Ben istiyorum ama kkmseden ses cikmiyo bende diyemiyorum bisey oturup duzgunce konusamadik
onu da hallederiz evelallah
ne gibi özel bişey
sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:
bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte
Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi
erkek arkadaşına sormuştur belki :18:
Yok kuzum.Zaten tum masraflari erkek arkadasim karsiliycak.
Biraz ona karsi sogukluk oldu icimde zaten ben trabzonda o istanbulda.Istemeye az zaman kaldi bana daha 1 kere kizim sizin adetleriniz nasildir ne alacaz vs hic sormadi
Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagimdemek ki adet gelenek pek bilmiyorlar
lafa ortadan daldım canım ama benim durum da tam tersi onlar trabzonda ben istanbuldafırsat olmamıştır canım öyle düşünme sonuçta sevdiğin erkeği doğuran kadın o . o yanından bak
merakla bekliyorum
Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim
Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari
böyle bi tane kavanoz alıp ojeyle konsept rengim olan pembeye boyadımm kavanozun altını ve kapağını
Eki Görüntüle 1099028
sonraa pembiş kağıtlara güzel güzel sözler yazıp kurdeleledim minik minik
bi tane pembiş anahtarlık aldım koydumm(kullanmaya kıyamadı dahaa )
bi de eskiden annelerimizin zamanında olan bi sakız vardı, mabel sakız, diye, onlardan alıp koydum
kavanozu da süsledim püsledimmm ve sonuççç
Eki Görüntüle 1099034
Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim
Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?