Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Olsun canım boşver o zaman. O kadar değer görürler onlar da o zaman sıkma sen canını
Canim ben ta simdiden annesine kiz kardesine hatta anneannesine cikartcagim bohcalari hazirliyorum hepsine özel pike takimlari diktirttim .Ben ozeniyorum okadr zoruma gitti oyle olmasi

Sagolsun erkek arkadasim istediklerimi almaya calisiyo iste tektasimla yuzugumu aldi nisan takilarimida alcak ama bir suru lafta isittim yani

Sagolsun erkek arkadasim istediklerimi almaya calisiyo iste tektasimla yuzugumu aldi nisan takilarimida alcak ama bir suru lafta isittim yani

en azından erkek arkadaşın böyle şeyleri akıl ediyor canım, o da düşünemeseydi hepten zor durumda kalırdın

sen cidden çok yaratıcısın gizemcim yaa

benden şimdiye kadar maksimum çıkan hediye, ailecek olan resimlerimizde kolaj yaptım, büyük bir çerçeve aldım içine koydum o kadar

he heee seviyorum canım ben yaaa böle şeylerle uğraşmayııı

bugün babam gitti yaa sevdiceğimin doğum günü hediyeciklerini hazırlamaya koyuldum bileee

en azından erkek arkadaşın böyle şeyleri akıl ediyor canım, o da düşünemeseydi hepten zor durumda kalırdın

Evet cnm oyle benim onlarin hic biseyine ihtiyacim yok zaten kendim calisiyorum herseyimi alirim.Sadece dokunuyor iste

neler hazırlayacaksın

hımmm, askerde olacağı için maddi bi hediye almıycaam

*parfüm aldım bi tane doldurma, onun parfümünün çakması yani onu koyucam, bana gelirken sıkması için

*fotoğraflarından bi tane kolaj yapıp doğum günü kartı hazırlıycam

*çeşitli çikolata ve şekerlemeden oluşan bi tatlı kutusu hazırlıycam

*bi tane kek ve mum alıp koyucam

*ismiyle akrostiş şiir yazmaya çalışıyorum, onu bitirceem

*güzel bi mektup yazıcaaam

*bi de nette şu "iyi ki doğdun kahveleri"ni gördüm onlardan alıcaaam

bu kadaaaaaaaaaar

ne demek canım benimmmm

Doğum günü içinde bekliyorum fikirlerini

Neden almayacaksın canım yazdın mı bilmiyorum okumadım ama sayfaları :26:

onu da hallederiz evelallah

ne gibi özel bişey

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte

Evet halledelim gömlek düşündüm ama yaz geliyor ya birde cüzdan

tabi emrah beni terk eder, o askerdeyken ben onun doğum gününe hiç bişey almamıştım

ellerise saglık canım, hepsi çok güzel düşünülmüş şeyler

gizemin hazırladıklarına bak da fikir al biraz

Valla canım bende hep öyleydim ama benim sevgilim işine yaramasını istiyor İşlevi önemli yani yoksa o kahveye bayıldım ama kahve bile sevmiyor :26: Parfüm mektup falan bende hazırlamıştım canım zaten onun dışında beğenmez ki ben biliyorum onu

emrah kesin hak edecek bişi yapmıştırrr

benim doğum günüm tam onun ilçeye sevk edildigi gündü, bide afyon da küçük de bir ilçeye gitti bişey yapma imkanı yoktu eyvallah, hadi birinden bir çiçek göndertmek aklına da gelmemiş olabilir, ona da eyvallah bari iki güzel söz söyle dimi o da yokk doğum günümde saçma sapan telefonda kavga ettik, tel i yüzüme kapadı dingil öylece o günümü de mahvetmiş oldu yani sonra ben ilk özel günümüzde çuvalladık deyince, bundan sonrakilerde telafi ederiz demişti, ama hep beraber gördük ki o da yokk

ayyy neyse bundan sonra yüzüm gülsün inşallahh

o zamn en güzeli gömlekle cüzdan

benimki şu an kahve diye ölüyooo askerde yaa, hiç kahve yokmuş ordaaa

buraya izne geldiğinde nasıl koklaya koklaya içmişti yaptığım kahveyi görmeniz lazımdıı

yani o kahve onu en çok mutlu edecek hediyeee şu an

gülecek inşaaaallllaaah

burhandan ses var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…