- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.041
Pudra rengide olabilir canım neden olmasın pastel ton ayakkabı zaten
Kolay da daha tam tanıyamadığım için zevkini bilemiyorum o zorluyor
ama bozma moraliniiizaten şuan askerde kuzum sevgilin, o gelene kadar 3 ayda yoluna girer herşey
bu arada özhan bu olayları biliyor mu canım :26:
canım sen hiç gittin mi onlara sevgiliyken falan geçmişte :44::44:
Geçen sefer ki gibi olmayacak demi
:
ama ama ama gel sen beni azad et benimki hiç sevmez kiloyu sırf onu düşündüğümden yani
bluzunu da merak ettim yani bu kadar seni kararlı kıldığına göre güzel bişey olmalı
evet, 3 ayda ikna olurlar inşallaaaah
biliyor canımm :26:
Gittim canım bir kere tanışmaya iki kere de bayram da 3 kere gittim işte toplam
şu nasılllll? (50 lira)
Benim annem hem çiçekler kadar güzel, hem de çiçekleri çok sever derseniz Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları sizlerle. Bir kovanın içinde sevimli bir yapay çiçek saksısı, diğerinde 3 adet çiçek şeklinde leziz çikolata, diğerinde ise sabunlardan yapılmış 4 adet gül bulunmaktadır.
Çiçek Sever Anneye Yeşil Hediye Kovaları 22x7x7 cm boyutlarında olup metaldir, sipariş verdiğinizde tül ile sarılarak gönderilecektir.
Eki Görüntüle 1098849 Eki Görüntüle 1098850 Eki Görüntüle 1098851
ne diyor peki :26:
Böyle şeyleri nereden buluyorsun canım çok merak ediyorumÇok hoşuma gitti bu aslında ama çiçek yapay olmasaydı keşke ben sürekli bakıp büyütsünler istiyorum:26:
bulurumm beeeeen
bak o zaman bu tarz bişeyi kendiniz ıluşturabilirsiniz iştee
aslında azıcık daha zaman olsaydıı, anneme yönlendirirdim sizii, ahşap boyama tepsiler falan yapıyor çok güzel kendisi
ben mesela bi arkadaşıma falan hediye götüreceksem herhangi bi sebep için, hemen anneme kafamdaki konsepte göre bi tepsi falan boyatıyorumm
Böyle şeyleri nereden buluyorsun canım çok merak ediyorumÇok hoşuma gitti bu aslında ama çiçek yapay olmasaydı keşke ben sürekli bakıp büyütsünler istiyorum:26:
hiçbişey demiyor kuzummo kadar olgun ve ılımlı yaklaşıyor ki çok normal aşkım bunları yaşayacağımızı biliyorduk zaten, biricik ve tek kızlarısın, tabi öle hemen tamam diyemeyecekler diyoo
ee kuzum sen de o saksıdaki çiçeği değiştirrisin gerçek çiçek koyarsın
şanslısın o zaman canım, beraber aşacaksınız tüm zorluklaır inşallah
Ne koyabilirim mesela alayım fikir
Keşke ilk aklıma geldiğinden beri söyleyeseydim de daha çok var başınızı şişirmeyeyeim diye ses etmedim:26:
Eki Görüntüle 1098857 bu nasılbitki sever benim annem çiçekli sevmiyor :26:
küçük saksıya konulacagı için aklıma bitek menekşe geldi
hımmmmm, kendi annene olur da kayınvalideye bilemedimmm
şanslısın o zaman canım, beraber aşacaksınız tüm zorluklaır inşallah
Menekşe var ki canım hiçte sevmem çiçek aslında benO zaman obje alayım mı canım dekor amaçlı evet dersen örnek alayım hemen
eveeeeeetsevdiceğim açısından çok şanslıyım, geçen yazdan beri bir kez olsun kötü bişey demed, bir offf bile çekmedi yani.. onlar bana ne derse desin, ben onları hep sevicem sayıcam aşkım, hiç şüphen omasın diyo
evet demiyim o zamna
obje riskli geldi kuzum yaa, yani eger evini dekorasyonunu biliyotsan olur da hiç bilmiyorsan sıkıntılı olmaz mı :26:
Biliyordum ama hiç hatırlamıyorum yahu
en garantisi çiçek, madem seviyormuş da ona sevinir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?