Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

olsunn sen yine de hazırlıklı gittt

nasılsın canım epeydir konuşamadık nasıl gidiyor hazırlıklar?

aaa olur mu öyle şeey oturmaya mı geldik

Naaabeeeerrrrrr

Valla çok stresliyim canım.. Olsun bitsin istiyorum gün yaklaştıkça daha çok geriliyorum.. Hazırlıklar iyi de karar veremediğim çok şey var.. Mesela ben sevgilimin fincanını özel istiyorum acaba yanlış anlaşılır mı? Sonra ikramlar var ne zaman yapılmalı dağıtım nasıl olmalı yani bilemiyorum koskoca adamların ellerinde birer tabak düşünemyorum moralim sıfır..

iyi diyelim iyi olalım canım, senden naber

bunlar tatlı telaşlar kuzum sen neden canını sıkıyorsun ki bunlarla sonuçta evinize gelen misafirlerde de adamlar kucaklarında tabak tutuyorlar bu istemeye özel bişey degil ki

neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap canım. ikramları da istendikten sonra çikolata zaten yüzüklerden sonra da pastayla beraber artık ne varsa kek börek bişeyler tabakla verirsin yani. tutsunlar ellerinde bişicik omaaz

özel derkeeeen? nasıl özeeel?

Ben mi çok abartıyorum acaba bilemiyorum:26: Zaten dokuz ayın çarşambası bir araya geldi söz isteme ikimizin doğum günü anneler günü hepsi aynı hafta içinde ayı geçtim hafta ya :26: E sevgilim zaten maddi olarak çökecek büyük ihtimalle bu kadar şeye anneler günü seneye kaslın diyor o öyle dedikçe ters bir şey dememek için zor tutuyorum kendimi..

özel derkeeeen? nasıl özeeel?

Tek kişiye özel fincanlar var canım üzerine yazı falan da yazılıyor onlardan :) aslında içine de yazılıyor içtikçe görüyor ama telvesi kalır o olmaz gibi geldi dışına bir şey yazdırabilirim diyorum ama emin de değilim nettten arıyorum kaç gündür yok size sordum ama görmediniz sanırım çok eski sayfalarda

kuzum eğer çok zorlayacaksa sevgilini bu senelik birer buket çiçekle kutlayın anneler gününü, seneye gönlünüzce kutlarsınız :26: onu da düşünmek lazım biraz. bu kadar zorlanacaksa üstelememek en iyisi sanki :26:

Şuan o kadar kızgınım ki inan umurumda değil.. Zorlansın.. Sinirim geçince bilemiyorum.. Sözden sonra da dışarı çıkmasak olurmuymuş zaten nişanda çıkacakmışız..

hımmmmmm

ben sadece kulbuna kurdele bağlıycaam, bi de tabağına, orta yerine, porselene yazı yazıyorlar yaa, öle bi yerde afiyet olsun yazdırıcamm yani sadece kendisi görsün fincanı kaldırıncaa

maddi olarak sıkıntısı vardır sana diyemiyordur belki canım :26:

Valla canım orada duracak. Benim babam yardım etmiyor annem emekli maaşıyla ev geçindiriyor daha yeni kredi çekti evie tadilat yapıldı ama bir kere bile şunu yapmayalım demedi bana. Her zorlukta onu yapmayalım bunu almayalım o olmasın zoruma gitmeye başladı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…