- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.541
ben ex-nişanım için şu model yaptırmıştımmmama şimdi güzel gelmiyo gözüme, bu sefer daha farklı yaptırcaaam
Eki Görüntüle 1101628
bu sefer şölee yüzüklü bişey istiyorummm
Eki Görüntüle 1101631 Eki Görüntüle 1101632 Eki Görüntüle 1101633
Aldım canım isteme için ama ne çektim hiç güzel şeyler yokIstemeye cok az kalmiiis :) en azindan ondan kopya çekebilirimsenin elbisen falan hazir mi canım aldın mı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de çok beğendim onlarıı
Aldım canım isteme için ama ne çektim hiç güzel şeyler yokKopya veririm merak etme Syah beyaz sıfır kol bisiklet yaka ( özellikle öyle aldım kahve verirken dekolte vermek istemem ) dizlerin biraz üstünde bir elbise
Bende cok aradım elbiseyi canım hicbisey beğenemedim o yüzden söz için onceden cikip bakicam :) iyi düşünmüşsün bende deneme yaptim bi sorun olmuyor dekolte açısındanevde bikac kere topukluyla prova yapcam ama normalde hic giymedigim icin zorlanıyorum yürürken
Hosgeldiiin :)
ohh hadi bakaaaalımmmmbiz o merasimi geçen yaz atlatmıştıkk ama benim yavrum hiç de öle ezilip büzülmedi valla, gayet açık açık çekinmeden dedi beni nasıl sevdiğini ailemee
aaaaaaaaaa, ne saçma iş o öyle yaaaaaa
naptıııııııııııııın :26::26:
kızzz, ben de arkadaşlarımla dışarı çıkınca, buluşunca hiiiç atmam, bi gidince atarım vardım diye, bi de eve dönünce :26: o aralarda falan da atar bana güzel aşk mesajları mesela, ama ben bakmam bile telefona o araa :26:
söz elbisesini erkek tarafı alır zaten aslında adetlere göre
bence de kırmızızzzzzı
ben burdayımmmmmm kiii
Giyip foto atsaydın daha çok yardımcı olurdum canım ama bence böyle çok uygun olacak
Hoşgeldinnnn
Bende yarın tekrar çıkacağım söz için ama bulamazsam mecbur diktireceğim istediğim modeli yok başka çare:26: O zaman sorun yok zaten sen rahatsız olursun kahve dağıtırkenBen çok severim topukluyu sürekli de giyerim o açıdan sorunum yok
hoşbulduuuum canıııım
hihihihi nassın canıım
hoşbuldum canımmne var ne yok
Ben diktirmekle falan da ugrasmam ya guzel bisey bulurum herhaldeben rahat edemiyorum topukluyla o yuzden genelde spor giyiyodum ama bu sene baya degistirdim topuklu almaya başladım yaz gelsin de giymeye basliycam :)
Aynı be canım uğraşıyoruz sürekli derin düşüncelere dalıyorum ne olacak nasıl olacak diyesenin nasıl gidiyor
Ben baktım Bulamadım bütün Bursayı gezdim yarın tekrar bakacağım olmadı mecburAlış alış gelin olacaksın gezmeye giderken topuklu giyersin
Aynı canım strese devam nolsunn
Sözü atlatalım da stres atarız artık canım ben buraya devam zaten
Aynı canım strese devam nolsunn
Sözü atlatalım da stres atarız artık canım ben buraya devam zaten
Aynı be canım uğraşıyoruz sürekli derin düşüncelere dalıyorum ne olacak nasıl olacak diyesenin nasıl gidiyor
Ben baktım Bulamadım bütün Bursayı gezdim yarın tekrar bakacağım olmadı mecburAlış alış gelin olacaksın gezmeye giderken topuklu giyersin
aynen canım aynen son 2 gün sonra istemee olcaak :18::18:
benim de isteme ve söz tarihim belli olsa keşkeee, her türlü strese razıyım beeeeen
Oyle olacak canimalismak zorundayım artık mecbur :)
benim de isteme ve söz tarihim belli olsa keşkeee, her türlü strese razıyım beeeeen
Sakın hiç bir şeyini son dakikaya bırakma canım benden tavsiyee
ama çoğu şey öyle olackatır mecbureeeen :26:
baya oluyo evet canım ama yani mümkün olduğunca getirmemeye çalışş
Nereye gittiniz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?