Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Istemeye cok az kalmiiis :) en azindan ondan kopya çekebilirim senin elbisen falan hazir mi canım aldın mı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldım canım isteme için ama ne çektim hiç güzel şeyler yok Kopya veririm merak etme Syah beyaz sıfır kol bisiklet yaka ( özellikle öyle aldım kahve verirken dekolte vermek istemem ) dizlerin biraz üstünde bir elbise

Bende cok aradım elbiseyi canım hicbisey beğenemedim o yüzden söz için onceden cikip bakicam :) iyi düşünmüşsün bende deneme yaptim bi sorun olmuyor dekolte açısından evde bikac kere topukluyla prova yapcam ama normalde hic giymedigim icin zorlanıyorum yürürken

Bende yarın tekrar çıkacağım söz için ama bulamazsam mecbur diktireceğim istediğim modeli yok başka çare:26: O zaman sorun yok zaten sen rahatsız olursun kahve dağıtırken Ben çok severim topukluyu sürekli de giyerim o açıdan sorunum yok

Hosgeldiiin :)

hoşbulduuuum canıııım

hihihihi nassın canıım
Giyip foto atsaydın daha çok yardımcı olurdum canım ama bence böyle çok uygun olacak

Hoşgeldinnnn

hoşbuldum canımm ne var ne yok

Ben diktirmekle falan da ugrasmam ya guzel bisey bulurum herhalde ben rahat edemiyorum topukluyla o yuzden genelde spor giyiyodum ama bu sene baya degistirdim topuklu almaya başladım yaz gelsin de giymeye basliycam :)

hoşbulduuuum canıııım

hihihihi nassın canıım

hoşbuldum canımm ne var ne yok

Aynı be canım uğraşıyoruz sürekli derin düşüncelere dalıyorum ne olacak nasıl olacak diye senin nasıl gidiyor

Ben baktım Bulamadım bütün Bursayı gezdim yarın tekrar bakacağım olmadı mecbur Alış alış gelin olacaksın gezmeye giderken topuklu giyersin

Aynı canım strese devam nolsunn

Oyle olacak canim alismak zorundayım artık mecbur :)

aynen canım aynen son 2 gün sonra istemee olcaak :18::18:

Senin de çok az kalmış istemeden sonra burada ol canım çok sey soracağım

benim de isteme ve söz tarihim belli olsa keşkeee, her türlü strese razıyım beeeeen

Ah kıyamam Olur canım senin de bir an önce inşallah
Oyle olacak canim alismak zorundayım artık mecbur :)

Alış alış hem çok güzel bence kıyafeti tamamlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…