- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.721
bence de anlamıştır canım, bundan sonra bakalım nasıl olacak :26:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Hayırlısı canım herşeyin hayırlısı.. İzninle ben yatayım artık yarın tel randevum var sabah 8de kalkmalıyım başıma neler gelecek Allah bilir :26: Yarın bol bol konuşuruz iyi geceler tatlı rüyalar
ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn...senin de netleşiyor yanii herşey çok sevindimmmm
süpperrr bunnlaar
yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn
Bilemiyorum canım? Anlayış lazım, senin en özel gününde senin fikirlerine, seçimlerine önem vermiyor mu?
Bende erkek arkadaşımın kartıyla alışverişi yapmıştım, işte benim o belli edememe huyum burda da var.
Alışveriş yapıcam gururuma dokunuyo..
O da bana bak ne paraya ne de başka bişeye takıl, içine sineni al nasıl olur, kaç para olursa olsun demişti.
Konuş, bu benim en özel günüm, bir kere yaşanacak bişey, bu günler için olan elbiseler de dizlerde, kolsuz oluyor genelde.
Ben en güzel günüm, hayatımda bir kere yaşayabileceğim bir günde içime sineni alamayacak mıyım de?
Olmaz mı?:26:
bana kim geçmişi özetleyecekk
günaydın canım
Nasılsın kuzummmm
iyiym canım işteyim pek mutlu değilim ama devam mecburen sen nasılsın
Bende işteyim işte tatlım çalışıyorum iyim ben çok şükür .Sen neden iyi değilsin tatlımm?
Günaydınn şekerleeeerrrrr
Çok sağol tatlımmmmm hayırlısıyla inşaAllah olucak gibiiDarısı sizede belki sen benden önce bile gidebilrsin şekerimm
Ayy evet bende çok beğendim pofuduk baanada nerden aldığını söylermisinnnn
olur canım olur konu açıldığında aynen dediğin gibi açıklayacağım..anlamazsa da kendi bilir
daha biz tanışma aşamasında olduğumuz için elbiselere gelmedik gerçi zamanla bakalım neler olacak
hoşgeldin canımm
dün gece uğramışsın topiğe ama ben uyuyordum o vakitlerde
okudum geçmişi az çok hayırlısı diyelim haftaya gittiğinde bence bu görüşememenizi telafi edecektir
işten memnun değilim canım ya tamam çok yoğun olmuyor rahat ama saatleri çok fazla akşam 8 de çıkıyorum düşün..sigorta yapmamak için ısrar ediyor..
cumarteside çalışıyorum kendime hiç vaktim olmuyor ki bi sürü işim birikti hiç birine yetişemiyorum
günaydınnnn
seninle aynı olabilir biziimben de ağustosta isteme-söz olsun diye düşünüyorum çünküüü
Anladım kuzumm tabi zor o şekilde mutsuz olduğun yerdede çalışamazsın rahat herşey batar.BÖyle avukat yanlarında felan iş baksan doktor yanıda olabilr sekreter gibi o tarz yerler hem sigorta yapıyor hemde daha rahat çalışma şartları
Aynen taviz verme, gerekirse duygu sömürüsü yap canım ama öyle ya, kendini aşık olduğun elbisenin içinde prenses gibi mi hissetmek istersin, yoksa hiç aklında olmayan, beğenmediğin birşeyi giyip sıradan hissetmeyi mi? İnşallah gönlüne göre bulursun tatlım..
aynen canım ben zaten uzun süreli düşünmüyorum burayı kpss bi geçsin sonra iş bakıcam duruma göre..inşallah devlete atanırım da bi an önce sıkıntılarım kalmaz yoruldum valla
inşallah canm sağolasın
o öyle ketumki hiç bi sömürü işlemez ona ama deneyeceğim
İnşaAllah cnm Rabbim yardımcınız olsun bende geçtim o yollardannn
sen nerde çalışıyorsun kamu da mı :26:
Evet kuzummm kamudayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?