Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Allah bana da nasip eder inşallah..
uzmanlık kadrosunda mızın yoksa düz memurluk mu canım..
ya puanlar çok yüksek mülakatlar falan nerdeyse hiç umudum kalmadı

Normal memur kuzum önlisanstan bilgisayar programcılığı bölümüm vhki kadrosuna atandım 2012 ilk atamada 87,300 puanla siralamam 2300 küsürdeydim cnm Ama mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum bakalım

Normal memur kuzum önlisanstan bilgisayar programcılığı bölümüm vhki kadrosuna atandım 2012 ilk atamada 87,300 puanla siralamam 2300 küsürdeydim cnm Ama mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum bakalım

bende lisans mezunuyum düz memurluktan o kadar yüksek alamam alana yani uzmanlığa ağırlık veriyorum..gerçi ibf ye kadro çok az 90 bile alsan yine boş
bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

bende lisans mezunuyum düz memurluktan o kadar yüksek alamam alana yani uzmanlığa ağırlık veriyorum..gerçi ibf ye kadro çok az 90 bile alsan yine boş
bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Amin cnm benimmmm

çook güzel olmuş ya Allah tamamına erdirsin canım..
bide diyordum teklif etmedi diye hazırlık yapıyormuş

Çıldırıodum yapmadı yapmadı die bi de üstüne o hazırlık yaparken hanzo dedim evlenmk çok istesen tklfde bulunurdun dedin
çok ayıp etmişim utandırdı beni:26:
Aminn canımmm Allah hepimznkini bir çırpıda muradımıza erdirsin

ayy ben çok utanırım ya o an.. inş bana böyle bişey yapmaz benimkisi

Son düzenleme:
Kizlaaarrr telefondan giriyorum simdii geçmişi tam okuyamadım o yüzden.. bilgisayarım tamirde şükür ki uzun süre kalmayacakmis, akşama alacağım yani tamirden.gece bugün neler konuşulduğunu okur hepinize tek tek yetisirim :)) şimdilik öpüyorum sizlerii

Kızlaar son tarihleri tekrar yazalım mı??

ama amaaaa, bizim kesin bi tarihimiz yok canımız çekiyo bizim soraaa

vuhuuuuuuuuuuu

çok güzel olmuşşşşş, ben de istiyorum böleeee

hiç de utanmam vallaaaaa

ama amaaaa, bizim kesin bi tarihimiz yok canımız çekiyo bizim soraaa

vuhuuuuuuuuuuu

çok güzel olmuşşşşş, ben de istiyorum böleeee

hiç de utanmam vallaaaaa

Valla bizim vardı da ne oldu kuzum?
Aynı zaman da kusura bakma niyetim üzmek değil..
Şimdide Haziranın 13' de kardeşimin yakın arkadaşı evleniyor, bana diyor 1 hafta ertele.
Yetti artık sonsuza dek ertelicem en sonunda. :95:

yok tatlımm, takıldım beeeen yoksa sizin mutluluğunuzu paylaşmak da çok iyi geliyor bizee

gene mi erteleme muhabbetttii

ahandaaa bu elbiseyi aldım kendimeeee hem de özellikle küçük beden aldım ki, hırs yapayım iyiceee

çok beğenerek aldımmmmmm

sizce nasıll :26:

bi de bunu çok beğendim yaaaa çok zariff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…