Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

elbiseee çok şık, sade ve zarifff

ama ayakkabılar :26: ımmmm :26: kem kümmm :26:

daha romantik bişey seçseydin yaaa kuzum bu elbisenin altınaaa :26:

Canım öyle görünüyor ama elbise altına deneyip aldım ben merak etme fotoda ben bile beğenmedim Bütün beyaz ayakkabıları denedim stilettolar çok kötü duyrdu zaten :26:

elbiseee çok şık, sade ve zarifff

ama ayakkabılar :26: ımmmm :26: kem kümmm :26:

daha romantik bişey seçseydin yaaa kuzum bu elbisenin altınaaa :26:

elbise çok güzel canım rengi kesimi falan eminim çok hoş duruyor üstünde
amaa gizeme katılıyorum ayakkabı tek başına çok şık ama bu elbiseye ağır kaçmış gibi

markafoniden aldım canım, 30 tl'ye dün aldım daha, teeee haftaya değil sonraki hafta ancak gelir banaaa

çok kısa olmaz, çünkü o mnakenin boyu 1.76 biz ondan en az 10-15 cm kısayız yanii

beyaz elbise de markafoniden canım ne kadar o :26:

elbise çok güzel canım rengi kesimi falan eminim çok hoş duruyor üstünde
amaa gizeme katılıyorum ayakkabı tek başına çok şık ama bu elbiseye ağır kaçmış gibi

Yok canım deneyerek aldım elbisenin altına hatta detayları bile aynı benek gibi ikisinde de aynı model ama burda ben bile beğenmedim düşüün artık

Yok canım deneyerek aldım elbisenin altına hatta detayları bile aynı benek gibi ikisinde de aynı model ama burda ben bile beğenmedim düşüün artık

güle güle mutlulukla giy canımm
elbisen de ayakkabında çok hoş yorulduğuna değmiş

Ben aslında dantel elbise istiyordum ama hiç istediğim gibi yoktu :) Bakmadım canım aklıma bile gelmedi o yorgunlukta :26:

olsun canım buda çok güzel ama
hem ben sana kaç kere netten bak dedim istemediğin kadar dantel detaylı elbiseler var

olsun canım buda çok güzel ama
hem ben sana kaç kere netten bak dedim istemediğin kadar dantel detaylı elbiseler var

Güvenemiyorum canım işte ben netten alamıyorum kıyafet:26::26: ZAten çok beğendim o ayrı ama diktirmek istediğim elbisede aklım kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…