Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Güvenemiyorum canım işte ben netten alamıyorum kıyafet:26::26: ZAten çok beğendim o ayrı ama diktirmek istediğim elbisede aklım kaldı

tatlım güvenmekle alakalı bir durum yokki sen bi kere öyle kafana yerleştirmişsin..
olmazsa da geri ver paranı al yada bedeni değiştir çok fazla seceneği var netin müşteri kaybetmemek için
ama o diktirmek istediğin model harikaydı

Fiyatı da öyleydi canım 1500 dediler birde çok geldiğini anlayınca hmmm sen 500lük bir şey düşünüyorsun sanırım dedi yoo hayır o kadar da düşünmüyorum dedim çıktım millet uçmuş kızın biri diktirmiş söz için bir benzerini Allah akıl versin

altına imzamı atıyorummm :87::87:

yok artık gelinlik fiyatı nerdeyse
hiç gerek yok o kadara bi elbise o kadar dikilir mi.. yok muydu terzi tanıdık falan o kadar ince detayı yoktu çünkü fazla fiyat demezlerdi sanki :26

Bir tek benmi hiç cesaret edemiyorum yani kızlar

eveeeet :26:

aslında uygun fiyatlı bişey alarak bi dene yapabilirsin canım yaaa :26:

sanırım evett
ay demin markafonide neler gördüm yahu kafamı ekrana sokacaktım nerdeyse

ne gördüüün ne gördüüüüün

bu arada benim o aldığım elbise altına ayakkabı önerin bakeeeem

meselaaa şöle renkli bişeyler olur muu

yok artık gelinlik fiyatı nerdeyse
hiç gerek yok o kadara bi elbise o kadar dikilir mi.. yok muydu terzi tanıdık falan o kadar ince detayı yoktu çünkü fazla fiyat demezlerdi sanki :26

sanırım evett

Bende öyle dedim o kadar moralim bozuldu ki ne gördün meraklandımmm

O zaman deneyeyim ben bunu o elbise benim de çok hoşuma gitti Gizemcim senin boyun kaçtı acaba

siyah elbise olduğu için her renk olur canım bu pembe de olur..
sen bu elbiseyi söz nişan için falan mı aldın ki :26:

Bende öyle dedim o kadar moralim bozuldu ki ne gördün meraklandımmm

O zaman deneyeyim ben bunu o elbise benim de çok hoşuma gitti Gizemcim senin boyun kaçtı acaba

benim boyum 1.62 canımm

siyah elbise olduğu için her renk olur canım bu pembe de olur..
sen bu elbiseyi söz nişan için falan mı aldın ki :26:

hımmm, valla herhangi bişi için almadım çok beğendimm, fiyatı da uygundu, bi de işte yeni küçük beden bi elbisem olsun ki onun içine girmek için daha bi hırslanayım diye aldımm

ama söz zamanına kadar içine girecek kiloya gelirsem, sözde de giyebilirim kiii söz için de giyilebilecek bi elbise bencee :2
1:

Linkini atarmısın canım bana bende bir bakayım fena gaza geldim

kızlaarr ben geldiimmm bilgisayarım tamir edildi, miss gibi format da atıldı

kıyafet ayakkabnı resimleri falan vare sanırım, hemen geçmişe dalıyorum

çok güzel düşünmüş sevgilinn gerçi ben olsam utancımdan ölürdüm ama neyse ki sen benm kadar etkilenmemişsin hiç bozmasın Rabbim mutlulugunuzu

hoşgeldin canımm
dün gece uğramışsın topiğe ama ben uyuyordum o vakitlerde
okudum geçmişi az çok hayırlısı diyelim haftaya gittiğinde bence bu görüşememenizi telafi edecektir

gündüz girmişsin canım, bende laptop tamirde oldugu içinb tel den girebildim ancak, şimdi de sen evdesindir :26: yarın kavuşuruz inşallah

valla telafi edip etmemk ona kalmış kuzum, ben köşeye geçtim bekliyorum artık

elbiselerin ikisi de çok güzel ama senin aldıgın çok daha güzel bayıldıımmm

kuzum çok güzellerrr çok begendim ikisini de mutlulukla giy inşallahh

hımmmm, öyle diyosan öyledirrr

ama ben olsam şöle bişiler bakardımm

Eki Görüntüle 1106658

ben bu ara tam alışveriş modundayım sanırım, bunu da çok begendim

sanırım evett

hemen markafoniyi didikleyim ben

ben bunları da çok begendim ankarada alışveriş yaptım o kadar sanırım hala doymamışım

Sağol canım valla öyle şeyler var ki beni bile gaza getirdiler bende sözden sonra almayı düşünüyorum

Sağol canım valla öyle şeyler var ki beni bile gaza getirdiler bende sözden sonra almayı düşünüyorum

kuzum internet alışverişi için selen le gizem herşeyi söylemiş zaten. bende bişey anlatayım da için iyice rahat etsin

kardeşim markafoni de greyder indirime girmişti, ordan bi bot aldı, yarı fiyatından da uyguna 3 ay boyunca ki kışın en yogun aylarında giydi. mart gibi açılmaya başladı botun kenarları, kardeşim markafoniyi aradı, gönderin bakalım demişler. gönderdi, 1 hafta sonra parayı geri iade ettiler hiç aklında şüphe kalmasın yani. maRkafoni trendyol gibi siteler köklü siteler müşteri memnuniyeti çok önemlidir onları için, asla madur etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…