Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bakalım gidecek miyizz, gidersek hangi gün gidecegiz bi kesinleşsin durumlar, eger yagmurlu olmazsa hava elbiseyi giyeyim madem :26: resim çekinirsek eger gelince size de gösteririm

inşallah hava güzel olur da elbiseyi giyersin ben görmeden beğendim aklımda canlandı bişeyler isteriz tabiki resim bakalım bi son halinize yanına yakışacak mı

arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbise o yuzden sevmiyorum yani

hadi bakalım rast gelsin inşallahhhh hayırlı güzel gelişmelerle gelirsinn

hayırlısı canım, inşallah

arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbise o yuzden sevmiyorum yani

hayırlısı canım, inşallah

genel olarak takım elbise sevmiyosun yani bazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim

genel olarak takım elbise sevmiyosun yani bazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim

gizem görmüştü burhanın takımlı resimleri de begenmiş o halini de baksana neyse bakarız o zaman güzel çıkarsam koyarım

bende ya sevgilim sakallı o kadar tatlı ki yiyesim geliyor o halini

benim için de kesmiyor düğünümüzde de öyle olacak moda zaten artık

Son düzenleme:
bilmiyorumm

sabahtan beri boğazım ağrıyodu

ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı

bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo

üşütmüşsün sanırım canım yaa, belirtiler onu gösteriyor :26: bak şimdi kalın kalın battaniyeleri üst üste ört yat, kombiyi de baya bi yüksek aç hatta, zaten yarım saate terlersin, sonra da ılık bi duş alıp uyu :26: yarın sabah da dogru doktora

Ankaraya mi geliyorsun:)
Bir seye ihtiyacin olursa haber et cekinme:)

teşekkür ederimm her hafta gidiyorum ben ankaraya alıştım artık ama senin ankarada oldugunu bilmiyordum sanırım :26:

Hmm peki:) bulusmaniz iyi gecer umarim
Bilmiyor olabilirsin ankarada okuyorum universiteyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…