- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.381
kızzz kim için ne için bu hazırlık bakiyimyine ankara yolları göründü
bakalım gidecek miyizz, gidersek hangi gün gidecegiz bi kesinleşsin durumlar, eger yagmurlu olmazsa hava elbiseyi giyeyim madem :26: resim çekinirsek eger gelince size de gösteririm
inşallah hava güzel olur da elbiseyi giyersin ben görmeden beğendim aklımda canlandı bişeyleristeriz tabiki resim bakalım bi son halinize yanına yakışacak mı
o da takım elbiseli olacak ama o halini hiç sevmiyorum bence resim çekinirsek saklayadabilirim
ankaraya gidiyorum de beyefendiyi makamında ziyaret edebilirim ondan bu hazırlık
ayy yakışmıyor mu takımbende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için bi garip oldu ilk an
hadi bakalım rast gelsin inşallahhhh hayırlı güzel gelişmelerle gelirsinn
o da takım elbiseli olacak ama o halini hiç sevmiyorum bence resim çekinirsek saklayadabilirim
takım elbiseli gayet de karizmatikti benceeee
kızlaaar ben hiç iyi değilim, acile gidebilirimm :2:
arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbiseo yuzden sevmiyorum yani
hayırlısı canım, inşallah
genel olarak takım elbise sevmiyosun yanibazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim
takım elbiseli gayet de karizmatikti benceeee
kızlaaar ben hiç iyi değilim, acile gidebilirimm :2:
gizem görmüştü burhanın takımlı resimleri de begenmiş o halini de baksananeyse bakarız o zaman güzel çıkarsam koyarım
sen güzel çıkarsın ondan şüphemiz yok burhan efendi düşünsüün
neden canım nolduuu
Hocam ne olduu :26:
şımardıımmm
bilmiyorumm
sabahtan beri boğazım ağrıyodu
ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı
bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo
ayy yakışmıyor mu takımbende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için bi garip oldu ilk an
bilmiyorumm
sabahtan beri boğazım ağrıyodu
ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı
bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo
Ankaraya mi geliyorsun:)
Bir seye ihtiyacin olursa haber et cekinme:)
üşütmüşsün sanırım canım yaa, belirtiler onu gösteriyor :26: bak şimdi kalın kalın battaniyeleri üst üste ört yat, kombiyi de baya bi yüksek aç hatta, zaten yarım saate terlersin, sonra da ılık bi duş alıp uyu :26: yarın sabah da dogru doktora
teşekkür ederimmher hafta gidiyorum ben ankaraya alıştım artık ama senin ankarada oldugunu bilmiyordum sanırım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?