- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.341
aslında biz genelde otomatik olarak değişiyoruz sevgilimiz olunca, ki bana doğru a geliyor bu durum. yani benm şuan sevgilim yok kısa elbise de giyerim, ama yanında sevgilisi varken o kadar kısa etek yada elbise giyen birini görsem dönüp bakarım adam nasıl izin vermiş ki diye :26: yanlış bişey ama toplum algısı sanırım, öyle oturmuş bnde :26:
alışıyor insanlar zamanla birbirlerinin tarzına hareketlerine, öyle bir yol tutturuluyor zatenama ciddi anlamda karışacak birini istemiyorum artık emrahla dekolte yüzünden kavga etmekten bıkmıştım yani, ki benm gögüslerim küçüktür dikkat çekmez, ayrıca onun dekolteden kastı da içimize atlet olarak giydigirimiz kolsuz badiler var ya onların onu biraz aşağıya iniyor oydu yani ben bunlara karışacak birini, istemiyorum artık, bide gittigim yere karışmasın o kadar yeter
Ben de o şekilde düşünüyorum canım sevgilisiyle geziyorlar kızda bir karış etek Alla Allah diyorum nasıl izin veriyorlar.. Bana da izin verdi bir kaç kere giydim ama onun yanında bile bakanlar oldu o da farkedince benim mini eteğimi son giyişim oldu
Ben biraz özenilmesi taraftarıyım sanırım yani sevgili değil de evlendikten sonra biraz giyim kuşama hal hareketlere dikkat edilmesi gerekiyor..
Günaydın kızlarrBugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..
Bozma moralini aksilik bi çaresi bulunur elbet canım, bende çok şey diyorum sevgilime aman dinleyen yok maalesef. Beyaz eşyayı alalım, ödeyelim neyin ne olacağı belli olmaz en azından evlenene kadar borcu azalır diyorum yok, o birileri destek çıkacak diye bekliyor ona ama havasını aldığıyla kalıcak. Garanticiyim, kendimi sağlama alırım diyor ama şuan şansla ilerliyoruz resmen, ben tepsimden ayakkabıma, elbiseme hallettim bile, asıl ben granticiymişim valla.
kızlaaar ben geldimmm
cerencim inşallah içine sinen bi alyans bulabilmişsindir
kızlaaar ben geldimmm
cerencim inşallah içine sinen bi alyans bulabilmişsindir
hoşgeldin canımmmkimsecikler yok topik sakin
bende geldim ama birazdan gidicem akşam görüşürüz artık
bugun çarşıya gittim guya bir tek beyaz kolsuz badi alacaktım, 3 tane t shırrt aldımiçimdeki alışveriş canavarı için otenazi hakkı istiyorum devletten
bende tam tersi alacağımı bile almam bazenhiç alışveriş çılgınlığım olmadı
ayy ne güzel yaaben de yeni manyaklıklar başladı valla, şimdi bide maddi sıkıntıdayım yanii bide çok param olsa dükkanı sırtlayacam sanırım
bende eskiden beri hep biriktirme merakı var aldığımı bi kenara koyuyorum lazım olmadıkça harcamıyorumçok zor beğeniyorum karar vermem zor oluyor ondan da olabilir ama onu mu alsam bunu mu derken sıkılıyorum almadan çıkıyorum :26:
bende kolay begenmem aslında ama begenirsem de almadan duramıyorum, hele ki o an için yanımda para varsa :26: annem kopartacak kafamı o zaman rahatlarım belki
geleceğe yatırım yap birikim önemligelecek demişken ankara ve burhan planlarında bi gelişme var mı gelmiyor musun ankaraya gel de görüşün artık
yarın sabah geliyorummsanırım görüşecegiz, çalıştıgı yere çağırdı bizi gerçi benm gidesim yokk, 1 ayı geçti o bana vakit ayıramadı ben neden ona vakit ayırıyorum ki bide ayagına gidiyorum
yakın bi yerde olsanız ve kısa süre sonra görüşme şansınızın olduğunu bilsem gitme bu sefer de senin işin çıksın derdim deuzaksınız işte zaten sürekli görüşemiyosunuz :26: ayrıcaa bilerek yapmadı bence yoğunluktan öyle oldu geçen hafta ama sen trip yap yine ciddiyetin farkında varsın bi daha bu tarz hatalar yapmasın kaç saatlik yoldan gidiyosun
yaa ben ona bayadır trip atıyorum da korkuyorum da aslında çocuk bu sefer kız benm niyetimi anladı da benden uzak duruyor demesin :26:
şöyle bişey yapmayı planlıyorum. arkadaşımla beraber gdecegiz zaten gidersek, planlama kısmına ben hiç karışmayacagım, yani arkadaşım ve burhan ikisi konuşup anlaşsınlar. yani böylece çok hevesli oldugumu anlamamış gibi olur sanki
o açıdan düşünmemiştim erkek milleti sonuçta uzaklaşıyor musun kırıldığın için ilgi mi bekliyorsun kolay kolay anlamazlar aradaki farkıöyle yapsan da olur hem hevesli olmazsın hemde yanına gitmiş olursun dengede kalıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?