Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ben de o şekilde düşünüyorum canım sevgilisiyle geziyorlar kızda bir karış etek Alla Allah diyorum nasıl izin veriyorlar.. Bana da izin verdi bir kaç kere giydim ama onun yanında bile bakanlar oldu o da farkedince benim mini eteğimi son giyişim oldu

Ben biraz özenilmesi taraftarıyım sanırım yani sevgili değil de evlendikten sonra biraz giyim kuşama hal hareketlere dikkat edilmesi gerekiyor..

ben de öyle düşünüyorum canım, gaip geliyor sanki biraz :26: gerçi alan razı veren razıysa bize ne canım

ama yine de izin verilmesi lafını sevmiyorum izin istemeyeyim mumkunse hiç bişey için ben zaten bilirim nerde nasıl davranacagımı

Bozma moralini aksilik bi çaresi bulunur elbet canım, bende çok şey diyorum sevgilime aman dinleyen yok maalesef. Beyaz eşyayı alalım, ödeyelim neyin ne olacağı belli olmaz en azından evlenene kadar borcu azalır diyorum yok, o birileri destek çıkacak diye bekliyor ona ama havasını aldığıyla kalıcak. Garanticiyim, kendimi sağlama alırım diyor ama şuan şansla ilerliyoruz resmen, ben tepsimden ayakkabıma, elbiseme hallettim bile, asıl ben granticiymişim valla.

senin sözün ne zaman canım benden önce mi :18: taktik almam gerekiyor da

bugun çarşıya gittim guya bir tek beyaz kolsuz badi alacaktım, 3 tane t shırrt aldım içimdeki alışveriş canavarı için otenazi hakkı istiyorum devletten

ayy ne güzel yaa ben de yeni manyaklıklar başladı valla, şimdi bide maddi sıkıntıdayım yanii bide çok param olsa dükkanı sırtlayacam sanırım

bende eskiden beri hep biriktirme merakı var aldığımı bi kenara koyuyorum lazım olmadıkça harcamıyorum çok zor beğeniyorum karar vermem zor oluyor ondan da olabilir ama onu mu alsam bunu mu derken sıkılıyorum almadan çıkıyorum :26:

bende kolay begenmem aslında ama begenirsem de almadan duramıyorum, hele ki o an için yanımda para varsa :26: annem kopartacak kafamı o zaman rahatlarım belki

bende kolay begenmem aslında ama begenirsem de almadan duramıyorum, hele ki o an için yanımda para varsa :26: annem kopartacak kafamı o zaman rahatlarım belki

geleceğe yatırım yap birikim önemli gelecek demişken ankara ve burhan planlarında bi gelişme var mı gelmiyor musun ankaraya gel de görüşün artık

geleceğe yatırım yap birikim önemli gelecek demişken ankara ve burhan planlarında bi gelişme var mı gelmiyor musun ankaraya gel de görüşün artık

yarın sabah geliyorumm sanırım görüşecegiz, çalıştıgı yere çağırdı bizi gerçi benm gidesim yokk, 1 ayı geçti o bana vakit ayıramadı ben neden ona vakit ayırıyorum ki bide ayagına gidiyorum

yakın bi yerde olsanız ve kısa süre sonra görüşme şansınızın olduğunu bilsem gitme bu sefer de senin işin çıksın derdim de uzaksınız işte zaten sürekli görüşemiyosunuz :26: ayrıcaa bilerek yapmadı bence yoğunluktan öyle oldu geçen hafta ama sen trip yap yine ciddiyetin farkında varsın bi daha bu tarz hatalar yapmasın kaç saatlik yoldan gidiyosun

yaa ben ona bayadır trip atıyorum da korkuyorum da aslında çocuk bu sefer kız benm niyetimi anladı da benden uzak duruyor demesin :26:

şöyle bişey yapmayı planlıyorum. arkadaşımla beraber gdecegiz zaten gidersek, planlama kısmına ben hiç karışmayacagım, yani arkadaşım ve burhan ikisi konuşup anlaşsınlar. yani böylece çok hevesli oldugumu anlamamış gibi olur sanki

o açıdan düşünmemiştim erkek milleti sonuçta uzaklaşıyor musun kırıldığın için ilgi mi bekliyorsun kolay kolay anlamazlar aradaki farkı öyle yapsan da olur hem hevesli olmazsın hemde yanına gitmiş olursun dengede kalıyor yani

o geçen benm face te yazdıgım bişeyi üzerine alındı zaten, ondan sonra yapıldı zaten bu görüşme planı da ama ben hala kırgınım, 1 aydır 1 saat ayıramadı bana ki bunu onun yzüne de söyleyevcegim de önce yüzünü görmem lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…